4 Νοεμβρίου, 2019 George

1ο WordPress meetup Patras! Sponsored by Best Cybernetics

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο WordPress meetup Patras το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στον φιλόξενο και πάντα δημιουργικό χώρο του POS4work.

Την πρωτοβουλία αυτή αγκάλιασε η Best Cybernetics, καθώς στόχος της εταιρίας είναι να συνεισφέρει με οποιοδήποτε τρόπο στην εκπαίδευση και μεταφορά τεχνογνωσίας στην κοινότητα της Πάτρας, και όχι μόνο. Μέσω της χορηγίας της, η Best Cybernetics βοήθησε να καταστεί δυνατή η διοργάνωση του meetup και θα ήθελε να ευχαριστήσει την Ελληνική Κοινότητα WordPress και το POS4work για την εξαιρετική τους συνεργασία.

Το 1ο WordPress meetup στην Πάτρα, ήταν δωρεάν και είχε 2 στόχους:
α) την γνωριμία της Ελληνικής Κοινότητας WordPress στο κοινό της Πάτρας και
β) την ενημέρωση των παρευρισκόμενων σχετικά με το Δίκτυο ιστοτόπων και με το Theming στο WordPress.
Η γνωριμία και η ενημέρωση έγινε μέσω των διαδραστικών παρουσιάσεων από την Λένα Στεργάτου και τον Ευάγγελο Αθανασιάδη. Και οι 2 είναι περήφανα μέλη της Ελληνικής Κοινότητας WordPress.

Icon1, Best Cybernetics Icon2, Best Cybernetics Icon3, Best Cybernetics

Icon4, Best Cybernetics

Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία και είναι μεγάλη χαρά και τιμή της Best Cybernetics που συνέβαλε σε αυτή την επιτυχημένη διοργάνωση. Στο meetup παρευρέθηκαν επιχειρηματίες, web designers, developers και εν δυνάμει developers και οι συζητήσεις στο διάλλειμα, αλλά και στο τέλος του event απέκτησαν μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο κόσμος της Πάτρας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Ελληνικής Κοινότητας WordPress και για ακόμη μια φορά έδειξε την τεράστια δυναμική του. Η Best Cybernetics, έχει σκοπό να βοηθήσει ενεργά στην συνέχιση αυτού του έργου που ξεκίνησε μαζί με το POS4work και σας παροτρύνει να συμμετάσχετε και εσείς σε αυτή την παρέα, αν ενδιαφέρεστε για την τεχνολογία.

Μείνετε συντονισμένοι ή επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τα επόμενα βήματα.

Βρείτε μας στα Social Media!

[fusion_social_links icons_boxed=”” icons_boxed_radius=”” color_type=”brand” icon_colors=”” box_colors=”” tooltip_placement=”” blogger=”” deviantart=”” digg=”” dribbble=”” dropbox=”” facebook=”https://www.facebook.com/BestCybernetics/” flickr=”” forrst=”” googleplus=”” instagram=”https://www.instagram.com/bestcybernetics/” linkedin=”” myspace=”” paypal=”” pinterest=”https://gr.pinterest.com/becybernetics/” reddit=”” rss=”” skype=”” soundcloud=”” spotify=”” tumblr=”” twitter=”https://twitter.com/bestcybernetics” vimeo=”” vk=”” whatsapp=”” xing=”” yahoo=”” yelp=”” youtube=”https://www.youtube.com/channel/UCZzBYm5BDycIg0ZxjyR4gyA?view_as=subscriber” email=”” show_custom=”no” alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][/fusion_social_links]

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.