3 Ιουνίου, 2019 Best Cybernetics

Mπλακ άουτ σε Google & YouTube -Ποια είναι η αιτία

Οι χρήστες του YouTube και άλλων υπηρεσιών της Google διαπίστωσαν σφάλματα, λόγω των υψηλών επιπέδων υπερφόρτωσης του δικτύου στις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες.
Οι υπηρεσίες YouTube, Google Cloud και G Suite επηρεάζονται, αλλά η Google υποστηρίζει ότι μετά τον εντοπισμό της αιτίας του προβλήματος , αναμένει σύντομα να επανέλθει η κανονική λειτουργία των υπηρεσιών της. Ενώ το YouTube εξακολουθούσε να λειτουργεί για ορισμένους χρήστες, άλλοι δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία που τρέχει μέσω του Google Cloud, το οποίο επηρεάστηκε από το μπλακ – άουτ.
«Eπεσαν» Google και Youtube σε Β. Αμερική και χώρες της Ευρώπης
Προβλήματα στην κανονική ροή του YouTube παρατηρήθηκαν το βράδυ της Κυριακής που μάλιστα ήταν εκλογικό, και στην Ελλάδα. Ο παγκόσμιος ιστός της Google «χτυπήθηκε» από την διακοπή σύνδεσης, επηρεάζοντας άμεσα το Gmail και τα Έγγραφα Google. Ο ιντερνετικός κολοσσός έχει εντοπίσει το θέμα στον πίνακα ελέγχου του Google Cloud. «Οι χρήστες ενδέχεται να βλέπουν αργή απόδοση ή διακεκομμένη λειτουργία», δήλωσε η εταιρεία. «Οι ομάδες των τεχνικών μας έχουν ολοκληρώσει την πρώτη φάση των εργασιών και επί του παρόντος εφαρμόζουν τη δεύτερη φάση, μετά την οποία αναμένουμε να επιστρέψουμε στην κανονική εξυπηρέτηση των χρηστών μας”, επισημαίνει η Google.
Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.