ΔΕΥΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Η Δ.Ε.Υ.Α. Αιγιαλείας είναι ο πάροχος ύδρευσης/αποχέτευσης για τον Δήμο Αιγιαλείας.

H Δ.Ε.Υ.Α. Αιγιαλείας μας προσέγγισε με σκοπό την δημιουργία μιας εφαρμογής ώστε να διευκολύνει την δικτύωση των πελατών καθώς και την εξυπηρέτησή τους στις καθημερινές ανάγκες της πληρωμής λογαριασμών, δημιουργία και αποστολή αιτήσεων, δήλωση βλαβών αλλά και καταγραφή ερωτήσεων και ενδείξεων. Ο αναλυτικός οδηγός που παρέχουμε εντός της εφαρμογής είναι ένα πλήρως χρηστικό εργαλείο που παρουσιάζει βήμα βήμα τις διαδικασίες και τις διευκολύνσεις που παρέχονται.

Πελάτης
ΔΕΥΑ

Εργασίες
Mobile App

01

H Δ.Ε.Υ.Α. Αιγιαλείας μας προσέγγισε με σκοπό την δημιουργία μιας εφαρμογής ώστε να διευκολύνει την δικτύωση των πελατών καθώς και την εξυπηρέτησή τους στις καθημερινές ανάγκες της πληρωμής λογαριασμών, δημιουργία και αποστολή αιτήσεων, δήλωση βλαβών αλλά και καταγραφή ερωτήσεων και ενδείξεων.

02

Ο αναλυτικός οδηγός που παρέχουμε εντός της εφαρμογής είναι ένα πλήρως χρηστικό εργαλείο που παρουσιάζει βήμα βήμα τις διαδικασίες και τις διευκολύνσεις που παρέχονται. Έτσι μπορεί να πλοηγηθεί εύκολα ο χρήστης εντός της εφαρμογής και να εξυπηρετηθεί στο έπακρο.

03

Κατασκευάσαμε μια πλήρως λειτουργική και απλή στη χρήση εφαρμογή, που θα περιλαμβάνει όλη τη γκάμα των υπηρεσιών που περιλαμβάνει η υπηρεσία και μπορεί να διευκολύνει τους πελάτες στην καθημερινή τους εξυπηρέτηση, χωρίς την ανάγκη να μετακινηθούν προς την υπηρεσία.

  • Share: