July 17, 2019 bestcybernetics

Οδηγός online ξενοδόχου – Έχετε τη σωστή ιστοσελίδα;

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι σαν ξενοδόχος διαθέτετε ήδη μία ιστοσελίδα για το κατάλυμά σας. Είναι επίσης πολύ πιθανόν ότι είστε απογοητευμένοι από την απόδοση της ιστοσελίδας σας μέχρι στιγμής. Πολλοί έχουν κάνει μία μεγάλη επένδυση με προσδοκίες να αποδώσει τον ανάλογο αριθμό κρατήσεων, κάτι το οποίο δεν έγινε. Οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 65% ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΤΟ 70% ΑΥΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ WEBSITE ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ

Είτε διαθέτετε ήδη, είτε βρίσκεστε στη διαδικασία να αποκτήσετε μία ιστοσελίδα, πρέπει οπωσδήποτε να ζητήσετε από την εταιρεία/άτομο που θα την αναλάβει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

Best Cybernetics 700x373 300x160, Best Cybernetics
10 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
  1. Πρέπει να είναι responsive (Φιλικό σε κινητές συσκευές). Πλέον ένα σημαντικό ποσοστό (πολλές φορές υψηλότερο του 40%), κάνει την έρευνά του για καταλύματα μέσω κινητού. Σε περίπτωση που το site σας δεν είναι responsive, χάνετε αυτομάτως έναν τεράστιο αριθμό πιθανών πελατών. Μπορείτε να ελέγξετε το site σας εδώ: https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/
  2. Πρέπει να είναι γρήγορο. Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό επισκεπτών θα εγκαταλείψει το site σας αν καθυστερήσει να «φορτώσει» πάνω από 3 δευτερόλεπτα. Μπορείτε να δείτε μερικές πληροφορίες εδώ: https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/
  3. Πρέπει να έχει τις απαραίτητες πληροφορίες άμεσα διαθέσιμες. Οι βασικές πληροφορίες του καταλύματός σας (τηλέφωνο, χάρτης, πληροφορίες δωματίων, facilities, διαθεσιμότητα WiFi, στοιχεία επικοινωνίας, φωτογραφικό υλικό) πρέπει να είναι εμφανείς και εύκολα προσβάσιμες.
  4. Πρέπει να έχει σύστημα διαχείρισης το οποίο να είναι αρκετά εύκολο στη χρήση ώστε να μπορείτε και εσείς να συνδεθείτε και να κάνετε αλλαγές. Το βασικό πλεονέκτημα εδώ, είναι ότι έχετε τη δυνατότητα να προσθέτετε νέες σελίδες, άρθρα και πληροφορίες με ευκολία.
  5. Ζητήστε εγγραφή στα GOOGLE ANALYTICS KAI GOOGLE WEBMASTER TOOLS δύο εργαλεία που θα σας δώσουν πολύτιμες πληροφορίες για τις συνήθειες των επισκεπτών, την προέλευσή τους, καθώς και τη συμπεριφορά τους. Μπορούμε να αντλήσουμε πληροφορίες για το τι πάει στραβά, καθώς και να καταγράψουμε αν μια νέα στρατηγική, προσφέρει πρόοδο ή όχι.
  6. Προσθέστε συνδέσμους σε κοινωνικά δίκτυα. Γιατί να μην έχουν οι επισκέπτες σας τη δυνατότητα να μοιραστούν στα δικά τους προφίλ τη δική σας επιχείρηση;
  7. Πρέπει να εχει ένα καλό σύστημα κρατήσεων. Μην αρκεστείτε στις κρατήσεις μέσω email. Η διαδικασία αποστολής email κράτησης και αναμονής για την απάντηση είναι κάτι που σίγουρα θα ξενίσει πολλούς. Χρειάζεστε λοιπόν ένα καλό σύστημα το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα να δει κάποιος τη διαθεσιμότητα και να κάνει κράτηση άμεσα με λίγα κλικς. Έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε άμεσα και με ασφάλεια πληρωμές μέσω πιστωτικής, paypal χωρίς εσείς να κάνετε τίποτα.
  8. Αποκτήστε επαγγελματικές φωτογραφίες, ένα στοιχείο που πάντα κάνει τη διαφορά στην εικόνα ενός site. Οι φωτογραφίες που θα χρησιμοποιήσετε πρέπει να είναι υποχρεωτικά υψηλής ποιότητας, αλλά συμπιεσμένες κατάλληλα ώστε να μην καθυστερούν το site.
  9. Πρέπει να διαθέτει μεταφράσεις για να εξυπηρετεί πελάτες από διάφορες περιοχές του πλανήτη.
  10. Testimonials και κριτικές επισκεπτών. Έχετε ποτέ αναζητήσει στο διαδίκτυο κριτικές που έχουν γραφτεί από άλλους χρήστες για ένα προϊόν ή μια υπηρεσία; Λογικά η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι “Ναι”.Οι κριτικές που διαβάσατε επηρέασαν την άποψή σας για το συγκεκριμένο προϊόν; Μάλλον η απάντηση είναι επίσης “Ναι”.Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τις κριτικές των ξενοδοχείων. Οι επισκέπτες, για να αποκτήσουν μια πιο σφαιρική άποψή για το ξενοδοχείο σας, συνήθως ανατρέχουν σε πλατφόρμες όπως το tripadvisor, ώστε να διαβάσουν κριτικές παλαιότερων πελατών.Αντί λοιπόν να “αναγκάζετε” τους επισκέπτες να ψάξουν για αυτή την πληροφορία σε άλλες πλατφόρμες, μπορείτε να τους τη σερβίρετε στο πιάτο, επικοινωνώντας την στην ίδια σας την ιστοσελίδα, όπως κάναμε στην ιστοσελίδα της παραπάνω φωτογραφίας!

ΕΧΩ ΚΑΛΥΨΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ;

Καλύπτοντας όσα περισσότερα μπορούμε από τα παραπάνω βήματα, αυξάνουμε τις πιθανότητες ο επισκέπτης της ιστοσελίδας μας να γίνει και πελάτης (να πραγματοποιήσει έστω και μία κράτηση).

Επόμενο βήμα πλέον είναι η ιστοσελίδα μας και το όνομα της επιχείρησής μας να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερα μάτια. Την προώθηση, δηλαδή, σε όσο το δυνατόν περισσότερους διαδικτυακούς τόπους

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.