Οι υπηρεσίες μας

Εδώ και 10 χρόνια αναπτύσσουμε καινοτόμες ψηφιακές λύσεις 360° για οργανισμούς ανεξαρτήτως αγοράς και μεγέθους. Παρέχουμε υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών καταστημάτων (ecommerce), εφαρμογών λογισμικού κατά παραγγελία (custom apps , εφαρμογών κινητών τηλεφώνων (mobile apps) και εφαρμογών σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης. Παράλληλα, προσφέρουμε υπηρεσίες Digital Marketing, Graphic Design και Συμβουλευτικής, με στόχο
την ανάπτυξη τοπικών και παγκόσμιων επιχειρήσεων.

Branded Websites

Wordpress | Custom App | Hosting | UX/UI

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή σύγχρονων, καλαίσθητων και responsive ιστοσελίδων, ώστε να δημιουργήσουμε μια δυναμική και μοναδική ψηφιακή ταυτότητα για την επιχείρησή σας.
Φροντίζουμε η online επιχείρησή σας να είναι πλήρως λειτουργική και με γρήγορους χρόνους φόρτωσης.
Είμαστε επικεντρωμένοι στο να δημιουργούμε εμπειρίες που είναι ελκυστικές, απλές στη χρήση και φέρνουν αποτελέσματα που πραγματικά λειτουργούν για το κοινό και την επιχείρησή σας.

Digital Marketing

Facebook Ads | Google Ads | SEO | Copywriting | Social Media Marketing

Η ομάδα μας αποτελείται από τα πλέον κατάλληλα άτομα που θα σας ακούσουν και θα σας βοηθήσουν σε κάθε επιχειρηματικό σας προβληματισμό, ώστε να διεκδικήσετε το μερίδιο της αγοράς που σας ανήκει.

Δημιουργούμε & Προωθούμε Βrands!

Παρέχουμε τα πιο σύγχρονα εργαλεία και τις πιο φρέσκες ιδέες για το καλύτερο Marketing της επιχείρησής σας, ώστε να αποκτήσετε αναγνωρισιμότητα, νέους εν δυνάμει πελάτες και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες, κατασκευάζουμε το στρατηγικό πλάνο ψηφιακής διαφήμισης, που θα σας βοηθήσει να απογειώσετε τις υπηρεσίες και την παρουσία της επιχείρησής σας!

Mobile Apps

Android & iOS | UI/UX Design | B2B & eCommerce apps

Ανάπτυξη εξειδικευμένων εφαρμογών προσαρμοσμένων στις απαιτήσεις της αγοράς αλλά και κάθε ιδιώτη ή επιχείρησης, για να σας πάμε ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές σας. Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία και υποστήριξη εφαρμογών για κινητά, σε περιβάλλον Android και iOS, συνδυάζοντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες με την αισθητική και την αποτελεσματικότητα. Όποιο και αν είναι το όραμα ή ο σκοπός που θέλετε να εξυπηρετήσετε, είμαστε σε θέση να τα υλοποιήσουμε στον βέλτιστο βαθμό!

eCommerce

Woocommerce | User Interface Design | 3D development

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία & υποστήριξη καλαίσθητων eshops, χρησιμοποιώντας σύγχρονα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου, όπως το WooCommerce, που σας διευκολύνουν να διαχειριστείτε περαιτέρω το περιεχόμενό σας.
Τα eshop που αναπτύσσουμε, είναι φιλικά προς κάθε χρήστη ή κινητή συσκευή, ώστε να είστε σίγουροι πως οι επισκέπτες σας μπορούν να λάβουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της επιχείρησής σας, καθώς και όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται, ώστε να αγοράσουν, χωρίς περιορισμούς. 

Consulting

Digital Marketing Plan | Business Plan | IT Solutions

Προσφέρουμε εξειδικευμένη & λειτουργική συμβουλευτική, ώστε να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί.

Πιο συγκεκριμένα παρέχουμε συμβουλές για τη διαχείριση του brand σας, καλύπτοντας την εταιρία σας με υπηρεσίες έρευνας αγοράς που κλιμακώνονται για να καλύψουν τις ανάγκες σας. Παρέχουμε την τεχνοτροπία ώστε να μετακινηθείτε από την εστίαση στο προϊόν στην ανάπτυξη εποικοδομητικών σχέσεων με τους πελάτες σας, ενώ παράλληλα εξετάζουμε κάθε δυνατή λύση από κάθε γωνία – τεχνική, οικονομική, στρατηγική – προτού σας παρουσιάσουμε μια σταθερή, οικονομικά αποδοτική πρόταση.

Εντοπίζουμε, ακόμη, ευκαιρίες χρηματοδότησης για την εταιρία σας, προκειμένου να ετοιμάσουμε και να καταχωρήσουμε αιτήσεις για συμμετοχή σε τοπικά, ευρωπαϊκά ή παγκόσμια επενδυτικά προγράμματα.

eLearning

Moodle | LMS | Real Time Education | eLearning Content

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία & υποστήριξη διαδικτυακών πλατφορμών εκμάθησης σε ελληνικό & ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και τη δημιουργία eLearning περιεχομένου, παρέχοντας όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για τη διαχείριση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
Διαμορφώνουμε την πλατφόρμα που εξυπηρετεί τις δικές σας ανάγκες με οποιαδήποτε προσθήκη ή υπηρεσία που αφορά την αγορά μαθημάτων ή workshop μέσω ηλεκτρονικής πληρωμής. Ακόμα παρέχεται η δυνατότητα ενσωμάτωσης στην πλατφόρμα live εκπαίδευσης, υποστηριζόμενης από διαδραστικές multimedia δυνατότητες που θα αυξήσουν την ενασχόληση του χρήστη.

Graphic Design

Logo Design | Banners | Video edit | Web commercials | Custom Apps

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό μιας ολοκληρωμένης εταιρικής ταυτότητας. Δημιουργούμε μοναδικά και καλαίσθητα λογότυπα που αποπνέουν το κύρος της επιχείρησή σας και δημιουργούν αίσθηση!

Χτίζουμε την εικόνα, ώστε να προβάλετε σωστά της εταιρίας σας, με άξονα τις ανάγκες της αγοράς και των πελατών σας. Δημιουργούμε διαφημιστικά banner για την ιστοσελίδα ή το eShop σας, roll-up banner για εκθέσεις και event, banner για διαφημίσεις στην Google και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας.

Σχεδιάζουμε μοναδικές ιστοσελίδες με έμφαση στον συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ξεχωριστές ψηφιακές εμπειρίες για τους χρήστες, ώστε να θέλουν να σας επισκεφθούν ξανά και ξανά.

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.