Εξυγχρονίζοντας ψηφιακά επιχειρήσεις για πάνω από μια δεκαετία!

Eίμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία καινοτόμων ψηφιακών λύσεων 360° για οργανισμούς όλων των μορφών και μεγεθών. Η τεχνογνωσία μας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα, περιλαμβάνοντας υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης λογισμικού για ιστότοπους, ηλεκτρονικό εμπόριο, προσαρμοσμένες web εφαρμογές, εφαρμογές για κινητά και πρωτοποριακές εφαρμογές ασύγχρονης ηλεκτρονικής μάθησης. Επιπλέον, προσφέρουμε μια σειρά από υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ, γραφιστικής και συμβουλευτικής, οι οποίες στοχεύουν στρατηγικά στην προώθηση τόσο της τοπικής όσο και της παγκόσμιας επιχειρηματικής ανάπτυξης, ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης.

Branded Websites

Wordpress | Custom App | Hosting | UX/UI

Επαναπροσδιορισμός της ψηφιακής ταυτότητας της επιχείρησής σας!

Ειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστότοπων που όχι μόνο ενσωματώνουν κομψότητα αλλά και ανταποκρίνονται άψογα σε όλες τις συσκευές. Αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε μια ψηφιακή ταυτότητα τόσο μοναδική όσο και η επιχείρησή σας.
Η προσήλωσή μας στη λεπτομέρεια διασφαλίζει ότι η online εικόνα της επιχείρησής σας, όχι μόνο λειτουργεί άψογα αλλά και φορτώνει με αστραπιαία ταχύτητα. Το αποτέλεσμα; Μια διαισθητική, γρήγορη και εξαιρετική εμπειρία χρήστη που κάνει τον brand σας να ξεχωρίζει.

Digital Marketing

Facebook Ads | Google Ads | SEO | Copywriting | Social Media Marketing

Η ομάδα μας αποτελείται από τα πλέον κατάλληλα άτομα που θα σας ακούσουν και θα σας βοηθήσουν σε κάθε επιχειρηματικό σας προβληματισμό, ώστε να διεκδικήσετε το μερίδιο της αγοράς που σας ανήκει.

Δημιουργούμε & Προωθούμε Βrands!

Παρέχουμε τα πιο σύγχρονα εργαλεία και τις πιο φρέσκες ιδέες για το καλύτερο Online Marketing της επιχείρησής σας, ώστε να αποκτήσετε αναγνωρισιμότητα, νέους εν δυνάμει πελάτες και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες, κατασκευάζουμε το στρατηγικό πλάνο ψηφιακής διαφήμισης, που θα σας βοηθήσει να απογειώσετε τις υπηρεσίες και την παρουσία της επιχείρησής σας!

Mobile Apps

Android & iOS | UI/UX Design | B2B & eCommerce apps

Προσαρμοσμένες λύσεις που επαναπροσδιορίζουν το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα!

Στο επίκεντρο της σύγχρονης επιχειρηματικής επιτυχίας βρίσκεται η στρατηγική αξιοποίηση εξειδικευμένων εφαρμογών. Η αποστολή μας; Να σας προωθήσουμε με αυτοπεποίθηση μπροστά από τον ανταγωνισμό σας. Διακρινόμαστε στην ανάπτυξη εξατομικευμένων εφαρμογών που ευθυγραμμίζονται άψογα με τις απαιτήσεις της αγοράς, τις ατομικές ανάγκες και τον παλμό των επιχειρήσεων. Υποστηριζόμενες από τις τελευταίες τεχνολογίες σε iOS & Android, οι εφαρμογές μας συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με την αισθητική, διασφαλίζοντας ότι η επιχείρησή σας λειτουργεί με μέγιστη αποδοτικότητα. Όποιος κι αν είναι ο στόχος σας, είμαστε εδώ για να τον κάνουμε πραγματικότητα. Είτε πρόκειται για την ψηφιαποίηση μιας διαδικασίας είτε για την εξυπηρέτηση ενός ξεχωριστού σκοπού, βασιστείτε σε εμάς για να υλοποιήσουμε το όραμά σας στη βέλτιστη μορφή.

eCommerce

Woocommerce | User Interface Design | 3D development

Άψογη σχεδίαση & εκτεταμένη υποστήριξη

Αξιοποιούμε τη δύναμη των σύγχρονων συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένης της δυναμικής πλατφόρμας WooCommerce, για να σας παρέχουμε μια διαδικτυακή εμπειρία λιανικής πώλησης που είναι απρόσκοπτα ομαλή τόσο διαχειριστικά όσο και στην πλοήγηση. Συνδυάζουμε το διαδικτυακό στυλ με την ουσία για να δημιουργήσουμε ηλεκτρονικά καταστήματα που δεν είναι μόνο οπτικά γοητευτικά αλλά και λειτουργικά άψογα. Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα γίνεται προέκταση της προσωπικότητας του brand σας.
Σε έναν κόσμο όπου κυριαρχούν οι κινητές συσκευές, τα ηλεκτρονικά μας καταστήματα είναι προσαρμοσμένα για απρόσκοπτη προβολή σε smartphones και tablets. Οι επισκέπτες σας μπορούν πλέον να εξερευνήσουν τα προϊόντα σας με ευκολία, ανεξάρτητα από τη συσκευή τους.
Η επιλογή των σύγχρονων συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου που διαθέτουμε σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε και να ενημερώνετε χωρίς κόπο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, διασφαλίζοντας ότι το κατάστημά σας παραμένει πάντα φρέσκο & ενημερωμένο.

Είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε το παιχνίδι σας στο διαδικτυακό λιανεμπόριο;

Consulting

Digital Marketing Plan | Business Plan | IT Solutions

Προσφέρουμε εξειδικευμένη & λειτουργική συμβουλευτική, ώστε να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί.

Πιο συγκεκριμένα παρέχουμε συμβουλές για τη διαχείριση του brand σας, καλύπτοντας την εταιρία σας με υπηρεσίες έρευνας αγοράς που κλιμακώνονται για να καλύψουν τις ανάγκες σας. Παρέχουμε την τεχνοτροπία ώστε να μετακινηθείτε από την εστίαση στο προϊόν στην ανάπτυξη εποικοδομητικών σχέσεων με τους πελάτες σας, ενώ παράλληλα εξετάζουμε κάθε δυνατή λύση από κάθε γωνία – τεχνική, οικονομική, στρατηγική – προτού σας παρουσιάσουμε μια σταθερή, οικονομικά αποδοτική πρόταση.

Εντοπίζουμε, ακόμη, ευκαιρίες χρηματοδότησης για την εταιρία σας, προκειμένου να ετοιμάσουμε και να καταχωρήσουμε αιτήσεις για συμμετοχή σε τοπικά, ευρωπαϊκά ή παγκόσμια επενδυτικά προγράμματα.

eLearning

Moodle | LMS | Real Time Education | eLearning Content

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία & υποστήριξη διαδικτυακών πλατφορμών εκμάθησης σε ελληνικό & ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και τη δημιουργία eLearning περιεχομένου, παρέχοντας όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για τη διαχείριση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
Διαμορφώνουμε την πλατφόρμα που εξυπηρετεί τις δικές σας ανάγκες με οποιαδήποτε προσθήκη ή υπηρεσία που αφορά την αγορά μαθημάτων ή workshop μέσω ηλεκτρονικής πληρωμής. Ακόμα παρέχεται η δυνατότητα ενσωμάτωσης στην πλατφόρμα live εκπαίδευσης, υποστηριζόμενης από διαδραστικές multimedia δυνατότητες που θα αυξήσουν την ενασχόληση του χρήστη.

Graphic Design

Logo Design | Banners | Video edit | Web commercials | Custom Apps

Αναβάθμιση της ταυτότητας του brand σας: Όπου το κύρος συναντά τη μοναδικότητα!

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό μιας ολοκληρωμένης εταιρικής ταυτότητας. Δημιουργούμε μοναδικά και καλαίσθητα λογότυπα που αποπνέουν το κύρος της επιχείρησή σας και δημιουργούν αίσθηση!

Χτίζουμε την εικόνα, ώστε να προβάλετε σωστά την εταιρίας σας, με άξονα τις ανάγκες της αγοράς και των πελατών σας. Δημιουργούμε διαφημιστικά banner για την ιστοσελίδα ή το eShop σας, roll-up banner για εκθέσεις και event, banner για διαφημίσεις στην Google και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας.

Σχεδιάζουμε μοναδικές ιστοσελίδες με έμφαση στον συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ξεχωριστές ψηφιακές εμπειρίες για τους χρήστες, ώστε να θέλουν να σας επισκεφθούν ξανά και ξανά.

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.