9 Φεβρουαρίου, 2018 admin

Κέρδη για πρώτη φορά στην ιστορία του το Twitter!

To δεύτερο στη σειρά μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο κατέγραψε για πρώτη φορά κέρδη..

Για πρώτη φορά στην ιστορία του το Twitter είχε την χαρά να μας ανακοινώσει ότι επιτέλους είχε κέρδη κάνοντας ακόμα πιο χαρούμενους τους μετόχους της στο χρηματιστήριο .Πιο συγκεκριμένα από την χρονιά που εισήχθη σε αυτό το δεύτερο κατά σειρά μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο κατέγραφε μόνο ζημιές. Τώρα φαίνεται τα πράγματα να αλλάζουν καθώς από την ζημιά των 167,1 εκατομμυρίων δολαρίων που είχε το τελευταίο τρίμηνο του 2016 ,έφτασε να έχει κέρδη 91,1 εκατομμυρίων δολαρίων στο τέταρτο τρίμηνο του 2017!

Το ιδρυθέν δίκτυο του 2006 ανέβασε την μετοχή του στα 30,2 δολάρια από την αρχική τιμή εισαγωγής του που ήταν στα 26 δολάρια. Σημαντικό ρόλο σε αυτή την ανάπτυξη φαίνεται να έπαιξε η αναβάθμιση του ορίου λέξεων από 140 σε 280. Το Twitter από την πρώτη μέρα εισαγωγής του στο χρηματιστήριο φαίνεται να είχε σημαδέψει το 2018 ως το έτος πρώτης κερδοφορίας του και δεν έπεσε έξω.

Πλέον τα βλέμματα στρέφονται αλλού καθώς έντονος είναι ο προβληματισμός σχετικά με την στασιμότητα που επικρατεί ως προς τον αριθμό των χρηστών του κοινωνικού δικτύου καθώς από τα μέσα του 2017 ο αριθμός δεν έχει ανέβει παραμένοντας στους 330 εκατομμύρια χρήστες. Μάλιστα στις ΗΠΑ παρατηρήθηκε και μια ελαφρά μείωση του ποσοστού αυτού απο 69 εκατομμύρια σε 68 εκατομμύρια. Το twitter απέδωσε την μείωση αυτή στον πόλεμο που έχει κηρύξει στους λογαριασμούς spam και στους ψεύτικους λογαριασμούς που έχουν δημιουργηθεί στα πλαίσια της καταπολέμησης της παραπληροφόρησης και της ρητορικής μίσους.

, ,

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.