16 Φεβρουαρίου, 2018 bestcybernetics

Προώθησε την επιχειρησή σου τώρα!

Επιτέλους έκανες το επόμενο βήμα και έφτιαξες την επαγγελματική ιστοσελίδα της επιχείρησής σου. Τώρα όμως τι;;

Το επόμενο βήμα είναι να την διαφημίσεις. Ουσιαστικά θα διαφημίσεις την επιχείρηση σου και καλό θα ήταν να μην ξεχνάς ότι η επαγγελματική ιστοσελίδα αποτελεί το μεγαλύτερο εργαλείο προσέγγισης νέων πελατών καθώς και διατήρησης των υπαρχόντων. Για αυτό υπάρχουν οι παρακάτω άμεσοι τρόποι:

– Νewsletters ( O πιο άμεσος τρόπος να επικοινωνείτε με τους πελάτες σας μαζικά. Σε ένα newsletter σας δίνεται η δυνατότητα να τους παρουσιάσετε όλα τα νέα της επιχειρησής σας καθώς και νέα προϊόντα, εκπτωτικές προσφορές κ.α.)

– Facebook Ads. Είπαμε ότι η ιστοσελίδα σου οφείλει να είναι συνδεδεμένη με τους λογαριασμούς σου στα social media. To Facebook έχει 2 δισεκατομμύρια μηνιαίους χρήστες. Σου παρέχει λοιπόν την δυνατότητα να διαφημίσεις την επιχείρησή σου ή ένα προϊόν της σε ποσοστό τουλάχιστον 60% των χρηστών του. Μία σωστά δομημένη και οργανωμένη διαφήμιση στο Facebook μπορεί να εκτοξεύσει τα νούμερα κινητικότητας της σελίδας σου άρα και εμπορικότητάς της. Βασικός κανόνας μιας διαφήμισης στο μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο αποτελεί ότι εσύ πηγαίνεις στους πελάτες σου.

– Google AdWords. Εδώ ξεκάθαρα ο πελάτης ψάχνει εσένα. ΄Η αναζητά τις υπηρεσίες σου. Έχεις την ευκαιρία να εμφανίζεσαι ως featured επιχείρηση στα άτομα που αναζητούν τα προϊόντα σου/υπηρεσίες σου στην μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης παγκοσμίως. Μπορεί να φαντάζει πιο δύσκολη στο στήσιμο της συγκριτικά με αυτή του Facebook αλλά πιστέψτε μας αναλογικά με τα χρήματα που θα επενδύσετε σε αυτή πολύ πιο ωφέλιμη καθώς απευθύνεται στο σύνολο των χρηστών του διαδικτύου.

– Google SEO .Αν δείτε τα στατιστικά σας στο Google Analytics ή τις κατατάξεις σας στο Google Webmaster Tools, θα παρατηρήσετε πως υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες λέξεις κλειδιά για τις οποίες βγαίνετε στην πρώτη σελίδα κάτω-κάτω ή στη 2η σελίδα. Στοχεύοντας την προώθηση SEO σε αυτές τις συγκεκριμένες λέξεις μπορείτε γρήγορα να αποκτήσετε πολύ περισσότερη επισκεψιμότητα από αυτές. Μπορεί π.χ. για μια λέξη κλειδί που βγαίνετε στην 11η θέση να έχετε 1% των συνολικών κλικ και αν πάτε στη 1η σελίδα στη μέση να έχετε 5% (ενδεικτικά νούμερα). Με αυτό τον τρόπο με λίγη προσπάθεια μπορείτε να έχετε 5 φορές περισσότερα κλικ από τη λέξη κλειδί!!!

– Cοntent management – social media traffic . Μην αφήνετε την ιστοσελίδα σας άδεια. Όπως την βιτρίνα του μαγαζιού σας την προσέχετε έτσι και η ιστοσελίδα πρέπει να γεμίσει. Φροντίστε να κάνετε αισθητή την παρουσία σας ανεβάζοντας κάποια άρθρα ενημερωτικά ή σκέψεις σας στο blog και κοινοποιήστε τα στους social media λογαριασμούς  σας για να μοιραστείτε μαζί με τους φίλους σας!!

Για αποτελεσματικότερη προώθηση της επιχείρησής σας αφεθείτε στα χέρια των ειδικών της Best Cybernetics και κάντε όλη την αγορά να μιλάει για εσάς !

, ,

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.