5 Μαρτίου, 2018 admin

Και το Όσκαρ πάει… στον Chrome !

Κάθε μήνας που περνάει ο διάσημος εξυπηρετητής ανοίγει την ψαλίδα από τους ανταγωνιστές του..

 Σχεδόν μονοπωλιακά έχει πάρει το σύνολο των χρηστών του διαδικτύου ο browser που δημιουργήθηκε από την Google. Κάθε μήνας που περνάει, είναι και ένας καινούριος λόγος να πανηγυρίζουν οι άνθρωποι της, στo ΜountView της Καλιφόρνια αφού ολοένα και περισσότερο τα ποσοστά του εκτοξεύονται.

 Ο κορυφαίος περιηγητής συγκεντρώνει το 65,02% του συνόλου των χρηστών, αφήνοντας πίσω του καταϊδρωμένους τον Mozilla Firefox και Safari της Apple με ποσοστό 18,2% και 4,63% αντίστοιχα! Κομμάτι από την πίτα παίρνει ο Internet Explorer με ποσοστό 4,51%, ενώ στην τελευταία θέση είναι ο περιηγητής Opera με 3,23%.

[envira-gallery id="2840"]

 Όσον αφορά τα λειτουργικά συστήματα και εδώ φαίνεται τα Windows να λειτουργούν χωρίς ανταγωνιστή, καθώς καταλαμβάνουν το 83,21% των χρηστών με δεύτερο να έρχεται το Αndroid λειτουργικό με 3,92%. Τα πράγματα για την Apple δεν δείχνουν να πηγαίνουν καλά, αφού μόνο το 3,81% χρησιμοποιεί το ΟSX, ενώ το iOS βρίσκεται στην τελευταία θέση των λειτουργικών με 2,99% έχοντας από πάνω του τα Linux με ποσοστό 3,17%.

[envira-gallery id="2844"]

  Παράδοξο αποτελεί το γεγονός, ότι στα λειτουργικά συστήματα των Windows αυτό που κερδίζει τους χρήστες στην πλειοψηφία τους με ποσοστό 48,81 είναι τα Windows 7, καθώς μόλις αυτόν τον μήνα δείχνουν τα Windows 10 να τα πλησιάζουν με ποσοστό 39,43%.Την τρίτη θέση με ποσοστό 7,63% έχουν τα Windows 8.1, ενώ τα Windows XP με ποσοστό 6,8% αφήνουν πίσω τους τα Windows Vista (με ποσοστό μόλις 1,89%) παρότι η εταιρία έχει ανακοινώσει και επίσημα το τέλος της τεχνικής υποστήριξης τους.

[envira-gallery id="2847"]

, , ,

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.