15 Μαρτίου, 2018 bestcybernetics

Custom App! Τι πρέπει να προσέξω;

Στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με την ανάπτυξη της τεχνολογίας έχουν δημιουργηθεί νέες απαιτήσεις και μεγαλύτερο εύρος κοινού που πρέπει μια επιχείρηση να καλύψει μέσω της ψηφιακής της παρουσίας.

Προκειμένου λοιπόν ένας οργανισμός να προωθήσει ή να βελτιώσει περισσότερο τις υπηρεσίες του-προϊόν του, στρέφεται στην επιλογή δημιουργίας ανάπτυξης λογισμικών που εξατομικεύονται κάθε φορά στις ανάγκες του υποψήφιου ενδιαφερόμενου-αγοραστή.΄Οταν μια επιχείρηση αποφασίσει να προχωρήσει στην υλοποίηση μιας custom λύσης αποκτά  αυτόματα ένα συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους υπόλοιπους ανταγωνιστές του καθώς γίνεται φανερή η θελησή της να εξυπηρετήσει τα θέλω της σύγχρονης αγοράς.

 Πως όμως να επιλέξει τον συνεργάτη που θα φέρει εις πέρας την υλοποίηση της; Ποια κριτήρια πρέπει να πληρεί και πως διασφαλίζει την ποιότητα της δουλειάς του;

O προγραμματιστής που θα επιλέξετε οφείλει να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όπως:

    • Να έχει τουλάχιστον 5 χρόνια εμπειρίας στον τομέα ανάπτυξης λογισμικού.
    • Να μπορεί να σας παρουσιάσει πριν ξεκινήσετε ένα σοβαρό portfolio προκειμένου να πάρετε μια πρώτη γεύση από την δουλειά του.
    • Να έχει γνώση όλων των σύγχρονων εργαλείων προγραμματισμού.
    • Να γνωρίζει τα σύγχρονα πρωτόκολλα ασφαλείας προκειμένου να μπορεί να ασφαλίσει όσο το δυνατόν καλύτερα την εφαρμογή σας.
    • Να διαθέτει καλαισθησία και φαντασία ώστε η εφαρμογή να μην κουράζει τον χρήστη και να μπορεί να την λειτουργήσει ευχάριστα και εύκολαΤέλος, να έχει αναλυτική σκέψη και κριτική ικανότητα. Βασικές δεξιότητες ενός προγραμματιστή είναι να μπορεί να “προβλέπει” την εξέλιξη της εφαρμογής που έχει κληθεί να σχεδιάσει και να την αναλύει σε τέτοιο επίπεδο ώστε να έχει χώρο για περαιτέρω αναβαθμίσεις με ότι μπορεί να σημαίνει μια τέτοια. (πχ ριζική γραφική αναβάθμιση, ενσωμάτωση νέων εργαλείων, αναβάθμιση ασφαλείας)
,

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.