20 Μαρτίου, 2018 admin

Casaelectric.gr το νέο μέλος στη συντροφιά μας!

Άλλο ένα νέο μέλος προστέθηκε πρόσφατα στην συντροφιά μας!

Πρίν λίγες ημέρες το Casa Electric άνοιξε τις πόρτες του και σας καλωσόρισε στο νέο του ηλεκτρονικό πολυκατάστημα. ‘Ένα πολυκατάστημα το οποίο εμείς στην Best Cybernetics είχαμε την τιμή να δημιουργήσουμε από το μηδέν.  Το Casa Electric δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από τα υπόλοιπα παγκοσμίου φήμης ηλεκτρονικά καταστήματα, καθώς είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα γραφιστικής σχεδίασης και τρέχει με τα πιο γρήγορα και λειτουργικά εργαλεία κατασκευής websites/eshop.

Tο Casa Electric στην κυριολεξία πετάει καθώς φιλοξενείται σε έναν ειδικό dedicated Server, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πάντα online και να είναι γρήγορο στην πλοήγηση του. H εύκολη πρόσβαση του αποτελούσε κύριο μέλημα για εμάς, και έτσι δεν θα μπορούσε ο σχεδιασμός του να μην είναι responsive. Έτσι, μπορείτε να περιηγηθείτε στο αγαπημένο σας ηλεκτρολογικό ηλεκτρονικό κατάστημα εξίσου εύκολα και απλά, είτε βρίσκεστε στον υπολογιστή σας είτε στο tablet σας είτε στο αγαπημένο σας smartphone!

To μεράκι, η αγάπη και η λεπτομέρεια στην προσοχή με την οποία δημιουργήθηκε το Casa Electric είναι έκδηλα σε κάθε γωνία του ηλεκτρονικού καταστήματος και είμαστε σίγουροι ότι θα το  αγκαλιάσετε όπως αγκαλιάσατε και πρότερες δημιουργίες μας! Από την πλευρά μας εμείς σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και φλόγα το δημιουργικό μας έργο βάζοντας πάντα σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες!

, , , ,

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.