2 Απριλίου, 2018 bestcybernetics

Health Battery στην iOS 11.3 !

Το είπε και το έκανε! Ύστερα από το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει πριν από λίγους μήνες, για το ηθελημένο throttling στις κινητές συσκευές της και με τον καταιγισμό μηνύσεων που δέχθηκε, η Apple έκανε την αρχική της υπόσχεση πραγματικότητα..

Στην νέα έκδοση iOS 11.3 που έχει αρχίσει να είναι διαθέσιμη στους χρήστες εδώ και λίγες ημέρες, η Apple κάνει ξεκάθαρη στροφή στην πολιτική της όσον αφορά την διαχείριση μπαταρίας. Έπειτα από το σκάνδαλο μεγατόνων που είχε ξεσπάσει σχετικά με το ότι η εταιρία μείωνε τις επιδόσεις των τελευταίων μοντέλων όταν η μπαταρία τους πάλιωνε, πλέον στην νέα έκδοση βλέπουμε διαθέσιμη την δυνατότητα Battery Health. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο χρήστης μπορεί να δει διάφορες πληροφορίες σχετικά με τη μπαταρία όπως τη μέγιστη χωρητικότητά της, καθώς και τη δυνατότητα απόδοσης κορυφής της μπαταρίας. Μέσα από το ίδιο το μενού, η Apple ενημερώνει τον χρήστη αν συνιστά την αντικατάσταση της μπαταρίας όταν αυτή χρειάζεται, ενώ υποδεικνύει αν είναι ενεργή η δυνατότητα διαχείρισης απόδοσης «η οποία διαχειρίζεται δυναμικά τη μέγιστη απόδοση για αποτροπή αναπάντεχων τερματισμών λειτουργίας».

Η νέα αυτή δυνατότητα αναμένεται να λειτουργήσει ως λύτρωση για την εταιρία καθώς ύστερα από την αποκάλυψη του throttling δέχθηκε σωρεία παραπόνων και έναν άνευ προηγουμένου καταιγισμό μηνύσεων. Βέβαια η νέα έκδοση δεν φέρει μόνο αυτή την καινοτομία στους χρήστες καθώς έχει γίνει αναβάθμιση της πλατφόρμας επαυξημένης πραγματικότητας ΑRΚit στην 1.5 έκδοση δίνοντας την δυνατότητα στους προγραμματιστές AR εφαρμογών να μπορούν να τοποθετούν ψηφιακά αντικείμενα σε κατακόρυφες επιφάνειες. Άλλη μια σημαντική προσθήκη είναι και αυτή της οθόνης “Απόρρητο” καθώς η Apple θέλει να κάνει πιο σαφές στον χρήστη πότε μια υπηρεσία ή εφαρμογή επιθυμεί να χρησιμοποιήσει προσωπικά του δεδομένα.

Σύμφωνα με σχόλια χρηστών, μέχρι στιγμής η νέα έκδοση τρέχει απροβλημάτιστα, έχοντας δεί με καλό μάτι την αλλαγή που έχει κάνει η Apple χαρακτηρίζοντας μάλιστα την iOS 11.3 πιο ελαφριά διανομή συγκριτικά με τις άλλες, (iOS 11.2 και iOS 11.1) έχοντας δει σημαντική αναβάθμιση στην ταχύτητα των συσκευών τους ! Η εταιρία από το Cupertino λοιπόν δείχνει μέχρι τώρα να κερδίζει το στοίχημα εξιλέωσης της στα μάτια των υποστηρικτών της κάνοντας το πιο απλό πράγμα. Επιστρέφοντας στις βασικές της αξίες.

, , , ,

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.