19 Απριλίου, 2018 bestcybernetics

Σας περιμένουμε στην έκθεση τεχνογνωσίας Patras IQ !

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Best Cybernetics θα είναι εκεί !!

Η 5η Έκθεση Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – Patras Innovation Quest (Patras IQ) θα πραγματοποιηθεί στις 27, 28 και 29 Απριλίου 2018, στο Αθλητικό Κέντρο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας και συνδιοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης, το Επιμελητήριο Αχαΐας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Ελλάδας.

H Βest Cybernetics για ακόμα μια χρονιά θα βρίσκεται εκεί με το δικό της περίπτερο και σας περιμένει να το επισκεφθείτε για να συζητήσουμε θέματα που αφορούν τον τομέα της τεχνολογίας, και για το πως μπορεί να βοηθήσει την ιδέα σας να γίνει πραγματικότητα είτε μέσα από την δημιουργία ενός website ή e-shop είτε μέσα από την δημιουργία μιας custom εφαρμογής, υπηρεσίες στις οποίες η Best Cybernetics εξειδικεύεται. Αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρίας είναι και η εξωστρέφεια σε ευρωπαϊκό επίπεδο με δράσεις και συνεργασίες που συνεχίζουν μέχρι σήμερα και θα έχουν το δικό τους ρόλο στο περίπτερο μας στην έκθεση αφού θα υπάρχει και παρουσίαση του έργου TeamMate 360 που δημιουργήθηκε υπό το πρίσμα του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus +.

Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας για τις 27/28/29 Απριλίου στην έκθεση μεταφοράς τεχνογνωσίας Patras IQ ! Μην λείψει κανείς!

, , ,

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.