3 Μαΐου, 2018 admin

Η παρουσία της Best Cybernetics στην έκθεση Patras IQ!

Η έκθεση μεταφοράς τεχνογνωσίας Patras IQ ολοκληρώθηκε με επιτυχία με την Best Cybernetics να δίνει το δικό της στίγμα..

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πολυαναμενόμενη έκθεση μεταφοράς τεχνογνωσίας Patras IQ στις 27-29 Απριλίου στο γήπεδο Δ.Τόφαλος. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς πλήθος εκθετών φρόντισαν με τα περιπτερά τους να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς γνώστες της τεχνολογίας καθώς και να μυήσουν τα νέα παιδιά στον μαγικό κόσμο της. Η Best Cybernetics για άλλη μια χρονιά ήταν εκεί και είχε την δυνατότητα να γνωρίσει και να ανταλλάξει απόψεις και ιδέες με πολλά νέα λαμπρά μυαλά καθώς και με φορείς εκπαιδευτικού χαρακτήρα όπως το Moυσείο Επιστήμης και Τεχνολογίας , το Πανεπιστήμιο Πάτρας κ.ο.κ.

[envira-gallery id="2779"]

Για την Best Cybernetics η έκθεση αποτέλεσε κίνητρο δημιουργίας και αφετηρία νέων συνεργασιών τόσο σε επίπεδο τεχνολογικής έρευνας όσο και σε επίπεδο υλοποίησης απαιτητικών έργων καθώς με μεγάλη μας χαρά διαπιστώσαμε ότι οι ψηφιακές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που προσφέρουμε έχουν αγκαλιαστεί από το κοινό.  Με την σειρά μας να σας ευχαριστήσουμε για την πολύ θερμή παρουσία σας στο περίπτερο μας και για όλες τις πολύτιμες απόψεις που ανταλλάξαμε με τον καθένα ξεχωριστά.

[envira-gallery id="2782"]

, ,

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.