4 Μαΐου, 2018 admin

Project Leap Patras Meeting!

Στην Πάτρα 26-27 Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση του έργου Leap που υλοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Εrasmus+

Στη συνάντηση όπου οικοδεσπότες είναι η Best Cybernetics προσήλθαν εταίροι από τις συνεργαζόμενες χώρες της Αυστρίας , Αγγλίας , Κύπρου , Πορτογαλίας , Ιρλανδίας. To Project Leap σκοπεύει να δημιουργήσει ένα «βήμα προόδου» στη χρήση των ηλεκτρονικών χαρτοφυλακίων ως παιδαγωγικό εργαλείο που βασίζεται στη διαδικασία για τη βελτίωση της απόδοσης των εκπαιδευόμενων και των παρόχων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.Ουσιαστικά να καταστούν τα προσόντα περισσότερο προσβάσιμα σε άτομα και επιχειρήσεις προκειμένου να αυξηθεί η παραγωγικότητα τους και η απόδοδση τους.

Στο meeting μάλιστα έγινε η πρώτη παρουσίαση της πλατφόρμας Leap που αφορά την δημιουργία των e-portfolios.

Τί είναι όμως ένα Leap e-portfolio?
Είναι ένα ευέλικτο εργαλείο e-portfolio μέσα από το οποίο οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους μέσα από την ολοκλήρωση online tests.

Ποιός μπορεί να επωφεληθεί από την πλατφόρμα Leap?
Μαθητές, φοιτητές βραχείας διδασκαλίας, αξιολογητές, διδάσκοντες, λέκτορες και καθηγητές, εκπαιδευτικοί οργανισμοί καθώς και εκπαιδευτές υποστήριξης μάθησης.

Η πλατφόρμα Leap είναι μια πλήρως διαδεδομένη διαδικτυακή εφαρμογή για εκπαιδευόμενους με δυναμικούς πίνακες ελέγχου για κάθε χρήστη. Γίνεται μεταφόρτωση ψηφιακών στοιχείων ικανότητας συμπεριλαμβανομένου multimedia περιεχομένου όπως ήχων, βίντεο, φωτογραφιών και κειμένων καθώς πρόκειται για ένα online πρόγραμμα εκμάθησης και αξιολόγησης. Ο εκπαιδευόμενος μετά την διεκπαιρέωση των μαθημάτων και των τεστ θα λαμβάνει ψηφιακές πιστοποιήσεις (digital badges) των επιτευγμάτων του.

[envira-gallery id="2801"]

Η συνάντηση έλαβε χώρα στα κεντρικά γραφεία της Best Cybernetics στην οδό Ταγματάρχου Ζακυνθινού 6. Για περισσότερες πληροφορίες για την πλατφόρμα Leap καθώς και για τις συμμετοχές μας σε άλλα ευρωπαϊκά έργα πατήστε εδώ.

, , , ,

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.