7 Μαΐου, 2018 bestcybernetics

Προβλήματα με την νέα αναβάθμιση των Windows !

Προβλήματα σε εκατοντάδες χρήστες δημιούργησε η νέα αναβάθμιση των Windows 10 που βγήκε στην κυκλοφορία 30 Απριλίου.

Αντιμέτωπη με πλήθος παραπόνων βρίσκεται η Microsoft αφού η νέα αναβάθμιση που βγήκε στον αέρα τέλη Απριλίου, έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στους υπολογιστές των κατόχων windows υπολογιστών. Όταν ο χρήστη εγκταστήσει την τελευταία αναβάθμιση με ονομασία “Windows 10 April 2018 Update” τότε βασικές εφαρμογές έχουν την τάση να “κρασάρουν” όπως το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome και ο ψηφιακός βοηθός Cortana. Aυτό έχει ως αποτέλεσμα όλες οι λειτουργίες του υπολογιστή να παγώνουν και να μην λειτουργεί τίποτα, ούτε καν οι βασικές εντολές επιβολής τερματισμού.

Η Microsoft με την σειρά της δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο της και αναγνώρισε το πρόβλημα λέγοντας ότι ήδη έχουν μπεί στην διαδικασία εύρεσης λύσης με το τεχνικό τμήμα να έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής του σε αυτό. Ως καταληκτική ημερομηνία οριστικής λύσης έχει δώσει την 8η Μαϊου, ενώ προσωρινά προέτρεψε τους χρήστες όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο να κλείνουν το καπάκι του υπολογιστή τους, διαφορετικά να δοκιμάζουν τον συνδυασμό πλήκτρων: Windows key+Ctrl+Shift+B.Σε κάθε περίπτωση, το πρόβλημα εκδηλώνεται μόνο σε μερικούς υπολογιστές και όχι σε όλους που κάνουν την αναβάθμιση ενώ για την εν λόγω αναβάθμιση παλιότερα η Microsoft είχε αναγκαστεί να την ανακαλέσει καθώς προέκυπτε πολύ σοβαρό πρόβλημα που οδηγούσε στην ολική κατάρρευση των υπολογιστών.

Αναμένουμε λοιπόν την οριστική λύση που θα δώσει o τεχνολογικός κολοσσός από την Oυάσινγκτον, ελπίζοντας να δοθεί ένα οριστικό τέλος στο σήριαλ της νέας αναβάθμισης.

, , ,

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.