6 Σεπτεμβρίου, 2018 admin

Η BEST CYBERNETICS συμμετέχει ως εταίρος σε δύο νέα Ευρωπαϊκά έργα

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι η BEST CYBERNETICS συμμετέχει ως εταίρος σε δύο νέα Ευρωπαϊκά έργα που εγκρίθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+, Δράση KA2.

Το έργο «Your Business Success (YBS)» που εγκρίθηκε από την Εθνική Αντιπροσωπεία του ERASMUS+ της Πορτογαλίας στοχεύει να αναπτύξει ένα καινοτόμο ψηφιακό εργαλείο επιχειρηματικού σχεδιασμού καθώς και μια σειρά μαθημάτων επαγγελματικής κατάρτισης για νέους επιχειρηματίες και διαχειριστές ώστε να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους στον επιχειρηματικό σχεδιασμό.

Επικεφαλής εταίρος του έργου είναι ο Πορτογαλικός οργανισμός POLYTECHNIC INSTITUTE OF PORTO (ACCOUNTING AND BUSINESS SCHOOL) ενώ εκτός της BEST CYBERNETICS που εκπροσωπεί την Ελλάδα στη σύμπραξη συμμετέχουν οι οργανισμοί Exponential Training & Assessment Limited (Μεγάλη Βρετανία), Varna Economic Development Agency (Βουλγαρία) , Learning Hub Friesland foundation (Ολλανδία) , Fundatia Centrul Educational Spektrum (Ρουμανία).

Το έργο «Certified Digital Accessibility Training» εγκρίθηκε από την Εθνική Αντιπροσωπεία της Σλοβενίας και στοχεύει στην ανάπτυξη μαθημάτων επαγγελματικής κατάρτισης σχετικά με την Ψηφιακή Προσβασιμότητα  των ΑμεΑ στις νέες ψηφιακές τεχνολογίες.

Ο ανάδοχος φορέας είναι το Ινστιτούτο INUK (Σλοβενία). Στη σύμπραξη συμμετέχουν πλέον της BEST CYBERNETICS, το Πανεπιστήμιο του Maribor (Σλοβενία), το Centrum HORYZONTY (Πολωνία), το Πανεπιστήμιο Φυσικών & Ανθρωπιστικών Επιστημών SIEDLCACH (Πολωνία), η STP CONSULTING (Ισπανία).

Σύντομα θα ανακοινώσουμε περισσότερα στοιχεία για τις δράσεις των έργων.

, ,

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.