12 Σεπτεμβρίου, 2018 admin

ΑCRON – Ακόμα ένα site που κέρδισε τις εντυπώσεις!!!

Το ΑCRON είναι μια παραθαλάσσια επιχείρηση σε μία από τις ομορφότερες παραλίες της Κεφαλλονιάς, την Αντίσαμο. Διαθέτει εστιατόριο, καφέ-μπαρ, υπηρεσίες παραλίας (ξαπλώστρες-ομπρέλες) καθώς και χώρο για πάρτυ, εκδηλώσεις και δεξιώσεις.

Ο πελάτης ήθελε να επικοινωνήσει σε παλιούς και νέους θαμώνες την ανανέωση του χώρου και της πλαz καθώς και τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες του – εμπλουτισμό του μενού, υπηρεσίες μπαρ και τη δυνατότητα οργάνωσης και φιλοξενίας πάρτυ και εκδηλώσεων.

Λαμβάνοντας υπόψιν τις παραπάνω ανάγκες του πελάτη μας σχεδιάσαμε το site acronantisamos.com. Εδώ οι Φωτογραφίες σε συνδυασμό με τα κατάλληλα Μηνύματα και γραφικά χαρακτηρίζουν και περιγράφουν με τον πιο ζωντανό τρόπο τον χώρο. την τοποθεσία και τις υπηρεσίες της επιχείρησης, δημιουργώντας την επιθυμία στον επισκέπτη του site, από τα πρώτα δευτερόλεπτα πλοήγησής του, να βρεθεί αμέσως εκεί!

3 σημεία που έκαναν το site ΑCRON να ξεχωρίzει!                                                             

1. Moντέρνος και αποτελεσματικός γραφικός σχεδιασμός!
θέλοντας να προβάλουμε την υπέροχη παραλία που βρίσκεται το ΑCRON αλλά και την ποιοτική υποδομή του σε εξοπλισμό – καινούριες ξαπλώστρες, ποιοτικά σερβίτσια, ανακαινισμένο καφέ-μπαρ-εστιατόριο – χρησιμοποιήσαμε φωτογραφίες σωστά επεξεργασμένες σε μεγάλη διάσταση και εστιασμένες στις παραπάνω λεπτομέρειες. Τα κατάλληλα γραφικά τις πλαισίωσαν όμορφα κάνοντας ελκυστικότερο το οπτικό αποτέλεσμα.

2. Κατάλληλη προβολή και επικοινωνία του μηνύματος
Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα χρώματα και φόρμες αναδεικνύονται ταυτόχρονα το φωτογραφικό υλικό και τα λεκτικά μας μηνύματα δίνοντας μια αίσθηση καλοκαιρινής φρεσκάδας και προσιτής πολυτέλειας που ο χρήστης θα θελήσει να απολαύσει. Η τοποθεσία και τα στοιχεία επικοινωνίας που βρίσκονται σταθερά στο ίδιο σημείο σε κάθε επιλογή πλοήγησης διευκολύνουν την πρόσληψη αυτής της σημαντικής πληροφορίας σε κάθε κλικ.

3. Σωστό λανσάρισμα
Αποσκοπώντας στην μεγαλύτερη επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας ΑCRON, τη γνωστοποιήσαμε στο κοινό μέσω καμπάνιας στο Google Adwords σε συνδυασμό με προβολή της στα Social Media μέσω ανακοίνωσης εκδηλώσεων, διαγωνισμών κλπ.

[envira-gallery id="2740"]

BEST CYBERNETICS, πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας για την επίτευξη των στόχων σας!
Το επόμενο ξεχωριστό site θα είναι το δικό σας!
Είμαστε εδώ για να το δημιουργήσουμε.

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.