11 Δεκεμβρίου, 2018 bestcybernetics

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των εταίρων του έργου DIGITAL ACCESSIBILITY που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+

To Πανεπιστήμιο Φυσικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών της Siedlce στην Πολωνία διοργάνωσε και φιλοξένησε την πρώτη διακρατική συνάντηση του Ευρωπαϊκού Εκπαιδευτικού Προγράμματος Erasmus+, ΚΑ2 Στρατηγικές Συμπράξεις στον τομέα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, με τίτλο “Certified Digital Accessibility Training – DIGITAL ACCESSIBILITY”.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Siedlce  στις 29 και 30 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου. Την συνάντηση παρακολούθησαν οι εταίροι της σύμπραξης: (α) ΙΝUK, Institute for Advanced Communication Management  – συντονιστής εταίρος (Σλοβενία) (β) University of Maribor (Σλοβενία), (γ) Centrum HORYZONTY (Πολωνία) (δ) Siedlce University of Natural Sciences and Humanities (Πολωνία), (ε) BEST CYBERNETICS (Ελλάδα), (στ) STP Consulting S.L. (Ισπανία).

Στόχος της πρώτης διακρατικής συνάντησης ήταν η παρουσίαση των δράσεων και στόχων του προγράμματος, καθώς και η ανάλυση των δραστηριοτήτων που πρόκειται να πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της υλοποίησης του σχεδίου (01/09/2018 – 31/08/2020).

Βασικός σκοπός του σχεδίου DIGITAL ACCESSIBILITY είναι η ανάπτυξη ενός προγράμματος κατάρτισης για την ψηφιακή προσβασιμότητα το οποίο απευθύνεται σε εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους στους τομείς του web design, web development και marketing. To πρόγραμμα κατάρτισης καθώς και καλές πρακτικές που θα συλλεχθούν θα είναι διαθέσιμα από διαδικτυακή πλατφόρμα εξ’αποστάσεως εκπαίδευσης πλήρως προσβάσιμη ψηφιακά.

[envira-gallery id="2671"]

,

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.