19 Δεκεμβρίου, 2018 admin

Αν θέλετε να μπείτε στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, κάτι τέτοιο χρειάζεστε

Η συσκευή που υπόσχεται πως θα κάνει τον αρχάριο… εξπέρ

[envira-gallery id="2525"]
Είναι γεγονός πως το λεγόμενο mining (εξόρυξη κρυπτονομισμάτων) είναι μια διαδικασία που ξέρουν λίγοι και καλοί να κάνουν, καθώς απαιτεί τεχνογνωσία, επεξεργαστική ισχύ και αναζήτηση πληροφοριών σε γωνιές του ίντερνετ που δεν είναι προσβάσιμες σε όλους.

Και πόσο κρίμα είναι αυτό σήμερα, να μην μπορείς να μπεις στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, παρά την καθιέρωση του Bitcoin και του Ethereum. Εδώ υπόσχεται πως θα μας βοηθήσει το Coinmine One Cryptocurrency Miner, απλοποιώντας τη διαδικασία.

[envira-gallery id="2528"]

Κατασκευασμένη με την υποστήριξη της Coinbase, η plug-and-play συσκευή τρέχει το Mine OS, ένα νέο λειτουργικό σύστημα που αφορά ακριβώς στην εξόρυξη κρυπτονομισμάτων και ενημερώνεται αυτόματα, προσαρμοζόμενο έτσι σε όλες τις αλλαγές πρωτοκόλλων της αγοράς.

Το βασικό χαρακτηριστικό αυτού του κουτιού που μοιάζει με Xbox είναι ωστόσο η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας στα μόλις 120W, σαν ένα PlayStation 3 δηλαδή! Αλλά και η χαμηλή στάθμη θορύβου στα 40 dB.

[envira-gallery id="2531"]

Η οικιακή συσκευή εξόρυξης ελέγχεται πλήρως από μια απλή εφαρμογή, επιτρέποντάς σου να διαχειρίζεσαι τα κέρδη σου. Bitcoin δεν κόβει για την ώρα, τα καταφέρνει ωστόσο περίφημα με τα Ethereum, Ethereum Classic, Monero και Z-Cash.

Όσο για το κόστος του Coinmine One Cryptocurrency Miner, αποκρυσταλλώνεται στα 700 ευρώ (799 δολάρια)…

{youtube}TXDhSN7IuZg{/youtube}

Πηγή: https://www.newsbeast.gr/technology/arthro/4306496/savvato-an-thelete-na-mpeite-ston-kosmo-ton-kryptonomismaton-kati-tetoio-chreiazeste

,

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.