8 Μαρτίου, 2019 George

«Dark Mode»: Αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή στο Messenger του Facebook

Σε εφαρμογή θέτει το Facebook τη σκοτεινή λειτουργία του Messenger, το λεγόμενο «dark mode», το οποίο είχε προαναγγείλει ήδη από πέρυσι, ακολουθώντας την τάση της εποχής.

Τι σημαίνει αυτό; Το Messenger δοκιμάζει πειραματικά την αντικατάσταση του άσπρου φόντου στην εφαρμογή του με μαύρο. Η γραμματοσειρά παραμένει σε άσπρο χρώμα για να είναι ευανάγνωστη, ενώ και ορισμένα πεδία, όπως η μπάρα αναζήτησης, παραμένουν γκρι. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να ενεργοποιηθεί η σκοτεινή λειτουργία στο Facebook Messenger, είναι να στείλετε ένα emoji φεγγαριού σε μια οποιαδήποτε συνομιλία. Μόλις στείλετε αυτό το emoji, εμφανίζεται ένα αναδυόμενο μήνυμα στην κορυφή που λέει «You Found Dark Mode!». Κάτω από αυτό θα υπάρχει ένα κουμπί που θα λέει «Ενεργοποίηση στις ρυθμίσεις». Πατώντας σε αυτό το κουμπί μεταβαίνετε στο μενού ρυθμίσεων του Facebook Messenger.

Hqdefault, Best Cybernetics

Εκεί θα δείτε τη νέα επιλογή που ονομάζεται «Dark Mode». Ακριβώς δίπλα του θα υπάρχει ένα κουμπί εναλλαγής, πατώντας το θα ενεργοποιήσει τη σκοτεινή λειτουργία. Σημειώνεται, ωστόσο, ότι η αλλαγή σε μαύρο φόντο δεν είναι διαθέσιμη για όλους, αφού κάποιοι χρήστες που έκαναν τα συγκεκριμένα βήματα, δεν κατάφεραν να ενεργοποιήσουν τη συγκεκριμένη λειτουργία. Ένα παράδειγμα του μαύρου φόντου μπορείτε να δείτε εδώ:

Jane Manchun Wong, Best Cybernetics
Jane Manchun Wong 2, Best Cybernetics

Πηγή: https://www.cnn.gr/tech/story/167941/dark-mode-ayti-einai-i-megali-allagi-sto-messenger-toy-facebook

, ,

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.