27 Μαΐου, 2019 George

Τι κάνει ένα digital marketing agency; Όλη η αλήθεια, εδώ!

Εάν μέχρι σήμερα πιστεύατε ότι ένα digital marketing agency κάνει ό,τι και μια διαφημιστική εταιρεία, τότε αυτό το άρθρο είναι για εσάς.

Οι περισσότερες εταιρείες στην Ελλάδα επιστρατεύουν ένα μείγμα παραδοσιακών (print, ραδιοφωνικά, TVCs) και digital marketing τακτικών για τις marketing καμπάνιες τους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην ξέρει κανείς σε τι τύπου agency να απευθυνθεί και τι να περιμένει από τη συνεργασία.

Τι κάνει τελικά ένα digital marketing agency;

Ένα digital marketing agency βασίζεται σε τεχνικές γνώσεις

Τα αποτελεσματικά digital marketing agencies διαφέρουν γιατί έχουν εξελίξει και εναρμονίσει δύο πολύ σημαντικά τμήματα, αυτό του marketing και της τεχνολογίας. Με αυτόν τον τρόπο είναι σε θέση όχι μόνο να υλοποιήσουν ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα, το οποίο να επικοινωνεί το κατάλληλο μήνυμα μέσα από στοχευμένα κανάλια στο κοινό-στόχος της κάθε επιχείρησης, αλλά και να έχουν στη διάθεσή τους και τα κατάλληλα εργαλεία, μέσω της τεχνολογίας, για να βελτιστοποιούν συνεχώς την αποτελεσματικότητά τους. Προσφέροντάς σας σύγχρονες MarTech λύσεις, σάς βοηθούν να πετύχετε τους εμπορικούς σκοπούς σας και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Πιο συγκεκριμένα, οι ομάδες έργου ενός digital marketing agency σχεδιάζουν και υλοποιούν καμπάνιες και projects έχοντας πάντοτε στο μυαλό τους τους παρακάτω βασικούς πυλώνες:

  • Σχεδιασμός με προτεραιότητα στις mobile συσκευές
  • Αξιοποίηση και ενεργή παρουσία στα social media
  • Προσωποποιημένη παρουσίαση και λειτουργικότητα
  • Συνεκτική και ομοιογενή εμπειρία χρήσης
  • Βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης

Αυτό είναι εφικτό γιατί τα μέλη των ομάδων είναι experts σε τομείς όπως το Content, το SEO, το UX – UI design, το Development και το Digital Marketing. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία τους σε τακτικές digital marketing, όπως το inbound marketing, με την εξειδίκευσή τους στη χρήση κορυφαίων πλατφορμών marketing automation και CRM μπορούν να εισχωρήσουν σε βάθος στις ανάγκες των καταναλωτών και να τις ταιριάξουν με ένα προϊόν ή υπηρεσία.

Με λίγα λόγια, στόχος ενός digital marketing agency είναι να παραδώσει ένα άψογα ισορροπημένο τελικό έργο, που όχι μόνο είναι αισθητικά άρτιο, αλλά είναι εξίσου αποτελεσματικό και λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε να συνεισφέρει στην ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης.

Τα πλεονεκτήματα ενός digital marketing agency

  • Έχει την τεχνογνωσία για την αξιοποίηση προηγμένων τεχνολογικών λύσεων
  • Διαθέτει εξειδικευμένους επαγγελματίες σύγχρονων τομέων όπως: Content experts, Developers, Digital Marketing experts, SEO experts, UX designers και UI designers
  • Προσφέρει πληθώρα digital υπηρεσιών μέσω μελετημένων λύσεων marketing και τεχνολογίας (CRM, marketing automation)

Η τεχνογνωσία, το εξειδικευμένο, σε σύγχρονους τομείς, ανθρώπινο δυναμικό, η επένδυση σε προηγμένες τεχνολογίες και η πληθώρα digital υπηρεσιών/λύσεων δίνουν σε ένα digital marketing agency ένα βασικό πλεονέκτημα: να μπορεί να δημιουργεί και να υλοποιεί προσωποποιημένες digital marketing στρατηγικές σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Γιατί να επιλέξετε ένα digital agency όπως η Best Cybernetics;

Η συμπεριφορά των καταναλωτών έχει αλλάξει. Πλέον, οι πελάτες σας έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν online αναζητήσεις, να ενημερώνονται για τις διαθέσιμες λύσεις, να κάνουν σύγκριση τιμών και υπηρεσιών και τέλος να επιλέγουν την επιχείρηση εκείνη που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες τους. Επομένως, δεν αρκεί να έχετε μια online παρουσία.

Στη Best Cybernetics υλοποιούμε έργα που ενεργοποιούν όλα τα συστατικά των σύγχρονων MarTech λύσεων: User Experience, Technology, Content, Digital Marketing, CRM και Automation πλατφόρμες, με στόχο να σας φέρουμε πιο κοντά με το κοινό σας, να επικοινωνήσετε μαζί του και να προσφέρετε τις λύσεις σας (προϊόντα ή υπηρεσίες) στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή. Θέλετε να μας δείτε εν δράση;

Επικοινωνήστε μαζί μας, σήμερα!

Ακολουθήστε μας στα social media μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες τάσεις της τεχνολογίας

, , , ,

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.