25 Ιουνίου, 2019 bestcybernetics

Επάγγελμα “influencer”: Ήρθε για να μείνει

Το Influence marketing είναι μια μορφή marketing που εστιάζει σε συγκεκριμένους ανθρώπους-κλειδιά, οι οποίοι με τις απόψεις τους μπορούν να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό τις αγοραστικές αποφάσεις των καταναλωτών.

Το 51% των marketer, αποδέχεται ότι αποκτά καλύτερους πελάτες μέσω του influencer marketing, το οποίο αποτελεί ένα στοιχείο που πρέπει να αξιοποιηθεί σε κάθε κλάδο. Το μεγάλο πρόβλημα όμως είναι να βρεις τους κατάλληλους influencers, που θα ασκήσουν τη μέγιστη επιρροή προς το κοινό.

Συχνά επιλέγουμε influencers κυρίως λόγω της απήχησής τους στο κοινό. Παρ’όλα αυτά, θα πρέπει επίσης να συνεργαστείς με έναν influencer, ο οποίος θα έχει κάποιες ξεχωριστές δυνατότητες, που θα ταιριάζουν με το τμήμα το οποίο θέλεις να προωθήσεις. Εάν ενδιαφέρεσαι για brand awareness, βρες έναν influencer με μεγάλο κοινό, αλλά εάν θες να στοχεύσεις σε leads, απευθύνσου στον κατάλληλο leader influencer.

Στην Ελλάδα δηλώνει όποιος θέλει influencer, διότι κάποιοι τους είπαν ότι είναι πολύ όμορφοι και ότι απλά θα πρέπει να ποζάρουν µε ένα προϊόν δίπλα τους και να δηλώσουν αυτό που έχει πέραση, δηλαδή influencers.

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.