16 Οκτωβρίου, 2017 bestcybernetics

Η επιχείρησή σου ΠΡΕΠΕΙ να έχει ιστοσελίδα !

Η αγορά μεγαλώνει και εξελίσσεται συνεχώς. Εσύ γιατί να μείνεις πίσω;

Πολλά είναι τα αρνητικά στοιχεία που μπορεί να προσδώσει κάποιος στην έξαρση της τεχνολογίας και του Internet. Κανείς όμως δεν αμφισβητεί το γεγονός ότι δημιουργήθηκε αυτόματα η μεγαλύτερη αγορά που θα μπορούσε να υπάρξει. Αυτή του διαδικτύου. Αν για παράδειγμα ήθελες να επισκεφθείς ένα μαγαζί στην Ατλάντα και ένα μαγαζί στο Γιοχάνεσμπουργκ θα χρειαζόσουν να πετάξεις 16 ώρες ( απευθείας πτήση)! Τώρα πια δεν σου παίρνει περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα, απλά πληκτρολογώντας τις διευθύνσεις τους στο browser σου και είσαι μέσα! Η μόνη προϋπόθεση που απαιτείται είναι να διαθέτουν ιστοσελίδα ( και εσύ φυσικά πρόσβαση σε έναν μέσο με ίντερνετ)!

Για αυτό λοιπόν το λόγο η επιχείρησή σου έχει ανάγκη μια ιστοσελίδα. Γιατί χρειάζεται να είναι προσβάσιμη στους ενδιαφερόμενους για τα προϊόντα σου – υπηρεσίες σου ανά πάσα στιγμή και ώρα από κάθε μέρος του πλανήτη στο οποίο βρίσκονται.

Γιατί μπορείτε να απευθυνθείτε και να εξυπηρετήσετε περισσότερα άτομα ταυτοχρόνως, αναβαθμίζοντας έτσι την ποιότητα και ταχύτητα εξυπηρέτησής σας. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορεί να σας βοηθήσει να προβληθείτε σε παγκοσμίου κλίμακας αγορά, καθώς μέσα από την ολοκληρωμένη παρουσίαση της επιχείρησής σας και των προϊόντων σας, μπορείτε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας εύκολα και γρήγορα. Πλέον από το πιο μικρό προϊόν έως και ένα μεγάλο, όπως ένα σπίτι, αγοράζονται μέσω διαδικτυακών πλατφόρμων.

Γιατί σας παρέχει αξιοπιστία και κύρος. Πόσες φορές έχετε μπει στο Internet για να βρείτε κάποιο προϊόν- υπηρεσία που σας ενδιαφέρει αλλά η σελίδα είναι τόσο κακή σχεδιαστικά και δεν σας διευκολύνει καθόλου; Σκεφτείτε τώρα τι εντύπωση αποκομίσατε για αυτή την επιχείρηση χωρίς να χρειαστεί να την επισκεφθείτε δια ζώσης. Η αλήθεια είναι ότι η παρουσίαση μιας ιστοσελίδας και ο σχεδιασμός της λέει πολλά για την ποιότητα και το επίπεδο μιας επιχείρησης. Ουσιαστικά αποτελεί τον καθρέφτη της στον ψηφιακό κόσμο. Μια καλαίσθητη και επαγγελματική ιστοσελίδα σας δίνει την αξιοπιστία και τον χαρακτήρα που διέπει την επιχείρησή σας στον άνθρωπο που σας επισκέπτεται για πρώτη φορά είτε ψηφιακά είτε φυσικά. Αν δεν έχετε ιστοσελίδα, ή έχετε μια η οποία έχει αρκετό διάστημα να αναβαθμιστεί, τότε κάποιος πιθανός πελάτης να μην δώσει καν σημασία στα προϊόντα σας ή στις υπηρεσίες σας.

Γιατί είστε κοντά στους πελάτες σας με διαρκή ενημέρωση. Η αναβάθμιση του περιεχομένου και η συνεχής ενημέρωση της ιστοσελίδας σας φανερώνει ότι η επιχείρησή σας είναι ένας ζωντανός οργανισμός όπου μέσα σε αυτόν λειτουργούν άνθρωποι δημιουργικοί και επαγγελματίες που είναι διαρκώς διαθέσιμοι στους ενδιαφερόμενους για οποιαδήποτε πληροφορία.

Γιατί αποτελεί την φθηνότερη διαφήμιση της επιχείρησής σας. Ακόμα και στην οικονομική εποχή που ζούμε η διαφήμιση σε ένα ραδιόφωνο μπορεί να σας στοιχίσει αρκετά λεφτά. Για την τηλεόραση δεν τίθεται συζήτηση καθώς τα ποσά παραμένουν εξωφρενικά υψηλά. Και τα δύο διαφημιστικά μέσα έχουν ένα κοινό. Το μειονέκτημα ότι η προβολή τους είναι περιορισμένη σε χρόνο και σε κοινό. Θα πρέπει να είσαι λίγο τυχερός ώστε ο ενδιαφερόμενος να τύχει να ακούσει – δει την διαφήμισή σου, και αν τον πείσει να σε επισκεφθεί. Επειδή όμως δεν θέλεις να αφήνεις τίποτα στην τύχη και στο αν, η ιστοσελίδα σου καθώς και μία προώθηση αυτής στις μηχανές αναζήτησης και τα social media αποτελεί αποδοτικότερη και πολύ φθηνότερη λύση. Και σου μένει και για πάντα!

Η ιστοσελίδα σου είναι έτοιμη και σε περιμένει! Έλα στην Best Cybernetics να φτιάξουμε μαζί το μέλλον της επιχείρησης σου!

,

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.