23 Νοεμβρίου, 2017 admin

Black Friday στη Best Cybernetics

Στατιστικά στοιχεία

  • Tο 50% των αναζητήσεων γίνονται από mobile συσκευές
  • Στην Ελλάδα το 53% του κοινού συνδέεται στο ίντερνετ από το κινητό του τηλέφωνο
  • 6 στους 10 Έλληνες ψάχνουν τιμές και πληροφορίες για τα προϊόντα μέσα από το ίντερνετ

Τα οφέλη ενός mobile friendly website/eshop

  • 2 φορές μεγαλύτερη απόδοση σε πωλήσεις, μιας και συνδυάζουν το καλαίσθητο design με το σωστό περιεχόμενο.
   Αυτό σημαίνει ότι με μία όμορφη σχεδιασμένη ιστοσελίδα μπορείτε να προσελκύσετε πολύ περισσότερο κόσμο και να τον κάνετε να αγοράσει κάτι πολύ πιο εύκολα αλλά και να σας επισκεφτεί στο μέλλον ξανά.
  • 50% μεγαλύτερο engagement σε mobile friendly websites.
   Λόγω της επικράτησης των διάφορων κοινωνικών δικτύων, οι χρήστες αλληλεπιδρούν περισσότερο μέσα από τις κινητές συσκευές με τις επιχειρήσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αντιδράσουν (πχ Like) σε κάποια ανάρτηση στο Facebook ή και ακόμα να επισκεφθούν το νέο επαγγελματικό κατάστημα με εύκολο και γρήγορο τρόπο.
  • Καλύτερη κατάταξη (ranking) στις αναζητήσεις για κινητές συσκευές.
   Οι μηχανές αναζήτησης όπως η Google και το Bing δίνουν προτεραιότητα σε ιστοσελίδες που είναι φιλικές προς κινητά. Όταν λοιπόν κάποιος χρήστης κάνει μία αναζήτηση από το κινητό του θα λάβει πρώτα από όλα τα αποτελέσματα που μπορούν να εμφανιστούν καλύτερα στην κινητή του συσκευή.
  • Προτεραιότητα στα οργανικά αποτελέσματα.
   Τα πρώτα αποτελέσματα που εμφανίζονται σε κάθε αναζήτηση είναι τα πληρωμένα αποτελέσματα. Πέρα από αυτά υπάρχουν και τα οργανικά αποτελέσματα τα οποία είναι αυτά που κερδίζει κάποιος μόνο και μόνο από το κοινό που διαθέτει ή προσεγγίζεται όταν αναρτάται κάτι στα κοινωνικά δίκτυα ή στην εκάστοτε ιστοσελίδα.

Παρουσίαση της Best Cybernetics

Στη Best Cybernetics ασχολούμαστε επαγγελματικά με την κατασκευή και παράδοση λύσεων που αφορούν στο Διαδίκτυο, όπως είναι οι καλαίσθητες και επαγγελματικές ιστοσελίδες αλλά και τα επαγγελματικά Eshop.

Οι γραφιστικές μας υπηρεσίες, όπως είναι η κατασκευή λογοτύπου και ολοκληρωμένης εταιρικής ταυτότητας και επικοινωνίας όχι μόνο θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους αλλά θα προβάλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επιχείρησή σας και τη φιλοσοφία της.

Επιπλέον η Best Cybernetics είναι από τις κορυφαίες εταιρείες δημιουργίας πλατφορμών εκπαίδευσης (Ε-learning) αλλά και εξειδικευμένων custom λύσεων software τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.

Οι λύσεις που προσφέρουμε ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες, στην αισθητική και στις επιθυμίες κάθε επαγγελματία ιδιώτη ή επιχείρησης.

Προϊόντα της Best Cybernetics

   • Website & Eshop/Webshop Design

Στη Best Cybernetics κατασκευάζουμε websites και Eshops με βάση τις απαιτήσεις και τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, ξεχωριστά.

   • Webhosting

Στην εταιρεία μας μπορούμε να εγγυηθούμε ότι οι ιστοσελίδες που φιλοξενούμε, πραγματικά «πετάνε». Οι servers που χρησιμοποιούμε διαθέτουν τις κατάλληλες προδιαγραφές που χρειάζονται όλα τα website και τα Eshops, ώστε να μπορούν να εμφανίζονται άμεσα και χωρίς κολλήματα!

   • Graphic Design

Κάθε επιχείρηση ταυτίζεται με το Brand που δημιουργεί. Στη Best Cybernetics δημιουργούμε και υποστηρίζουμε πλήρως κάθε είδους Brand και εταιρική ταυτότητα.

   • Custom Apps

Έχετε κάποια ιδιαίτερη ανάγκη; Στην Best Cybernetics, πέρα από την κατασκευή web projects ασχολούμαστε με κάθε custom εφαρμογή που έχει κάθε ξεχωριστός πελάτης!

   • E-learning

Οι ειδικοί της Best Cybernetics έχουν την κατάλληλη εμπειρία που χρειάζεται για να σας εισάγουν στη νέα εποχή της εκπαίδευσης. Εμπιστευτείτε μας και θα διαπιστώσετε αμέσως πώς μπορείτε να ωφεληθείτε από τις νέες e-learning υπηρεσίες.

   • Digital Marketing

Ένα νέο website χρειάζεται στοχευμένες μεθόδους για να πετύχει την καλύτερη πολιτική online marketing και να βρίσκεται ανάμεσα στους ανταγωνιστές του κάθε φορά που το αναζητούν οι πελάτες του. Μαζί με τη Best Cybernetics είστε σίγουροι ότι θα πετύχετε το καλύτερο.

   • Consulting

H συμβουλευτική είναι μία υπηρεσία που ξέρουμε ότι είναι πολύτιμη για κάθε επιχείρηση και ιδιώτη. Στην Best Cybernetics έχουμε τα κατάλληλα άτομα που θα σας ακούσουν και θα σας βοηθήσουν σε κάθε σας επιχειρηματικό προβληματισμό.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ανακαλύψτε τα προνόμια της νέα ψηφιακής εποχής

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.