22 Ιουλίου, 2018 Best Cybernetics

5 λόγοι που το Web Hosting είναι σημαντικό

Κάθε επιχείρηση που “κυνηγάει” την επιτυχία πρέπει να διαθέτει μια ιστοσελίδα. Και το Web Hosting της ιστοσελίδας αυτής είναι ζωτικό, σε μια εποχή με αυστηρούς κανόνες προστασίας των προσωπικών δεδομένων, αλλά και με τις απαιτήσεις των χρηστων του διαδικτύου να αυξάνονται καθημερινά. Πως θα δημιουργήσεις μια κερδοφόρα online παρουσία, εάν η ιστοσελίδα σου “πέφτει” όταν οι επισκέπτες της αυξάνονται ή γενικότερα αργεί να φορτώσει;
Η ομάδα των ειδικών της Best Cybernetics μπορεί να σου προσφέρει άριστα την υπηρεσία του web hosting. Αλλά γιατί αξίζει να ασχοληθείς μαζί της; Συγκεντρώσαμε 5 βασικούς λόγους για τους οποίους χρειάζεται να επενδύσεις σε μια καλή φιλοξενία:

1. Δεν θα “πέφτει” η ιστοσελίδα σου

Κακό web hosting σημαίνει πως υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να “πέσει” η ιστοσελίδα σου. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, είναι πολύ πιθανό να χάσεις πελάτες, έσοδα ή ακόμα και την αξιοπιστία σου. Δεν θέλεις σε καμία περίπτωση να συμβεί αυτό! Ένα καλό web hosting θα σε προστατέψει από αυτές τις περιπτώσεις και θα φροντίσει η ιστοσελίδα σου να βρίσκεται πάντα online.

2. Μείωση του χρόνου φόρτωσης

Οι αργές ιστοσελίδες έχουν την τάση να μας εκνευρίζουν! Μια ταχύτατη ιστοσελίδα, από την άλλη, προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον επισκέπτη, κάτι που είναι απαραίτητο για να δημιουργηθούν θετικά συναισθήματα για την ιστοσελίδα και την επιχείρησή σου. Μια αργή ιστοσελίδα θα αυξήσει τα ποσοστά αποχώρησης (bounce rates) και θα δυσκολέψει τη δημιουργία μετατροπών (π.χ. πωλήσεις).
Bored, Best Cybernetics

3. Συχνά backup των αρχείων & των δεδομένων της ιστοσελίδας

Η συχνή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων & των αρχείων της ιστοσελίδας σου είναι κομβική. Αυτό σημαίνει πως ανά πάσα στιγμή θα μπορείς να επαναφέρεις τις δυνατότητες, τα δεδομένα και τα αρχεία της ιστοσελίδας σου, μετά από μια επίθεση, χρησιμοποιώντας αυτά τα αντίγραφα ασφαλείας. Η πρόληψη τέτοιων απωλειών είναι το πιο υπεύθυνο πράγματα που μπορείς να κάνεις, καθώς η απώλεια αυτών των δεδομένων μπορεί να σημαίνει και απώλεια της δουλειάς πολλών μηνών ή ακόμα και ετών.

4. Μεγαλύτερη ασφάλεια

Η φιλοξενία μέσω μιας ασφαλούς διεύθυνσης IP και μιας καλής Web Hosting εταιρείας, σου δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις το HTTPS στην ιστοσελίδα σου. Το πρωτόκολλο αυτό προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια, προστατεύοντας τις ευαίσθητες πληροφορίες της ιστοσελίδας. Αυτό γίνεται μέσω της αυτόματης κρυπτογράφησής τους. Με τους #DigitalSuperheroes στο πλάι σου, οι, γνωστοί σε όλους μας, χάκερ δεν θα μπορούν να “κλέψουν” εύκολα ευαίσθητα ή προσωπικά δεδομένα από την ιστοσελίδα σου.
Cyber Security, Best Cybernetics

5. Βελτίωση του SEO 

Κι όμως! Το web hosting μπορεί να επηρεάσει τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Εάν μια ιστοσελίδα “πέφτει” συχνά ή αργεί να φορτώσει κάθε φορά που οι μηχανές αναζήτησης περνάνε για να την ελέγξουν, τότε η κατάταξή της θα μειώνεται συνεχώς και οι χρήστες θα δυσκολεύονται να την βρουν. Το ίδιο ισχύει όταν η ιστοσελίδα δεν προσφέρει το πρωτόκολλο HTTPS, που αναφέρθηκε προηγουμένως. Πρέπει να γνωρίζεις πως οι μηχανές αναζήτησης δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στην ασφάλεια των δεδομένων των επισκεπτών.


Με τη Best Cybernetics και τους #DigitalSuperheroes όλα τα παραπάνω (και ακόμα περισσότερα) είναι εγγυημένα. Φροντίζουμε για την ασφάλεια της ιστοσελίδας σου, προσφέροντας μοναδικά πακέτα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επικοινώνησε μαζί μας και δες την ιστοσελίδα σου να … πετάει!

“We create & promote brands, grow businesses, lead sales and ensure effectiveness & success”

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.