28 Μαΐου, 2020 George

6 πλεονεκτήματα που προσφέρει το Online Σύστημα Κρατήσεων στις επιχειρήσεις

Σήμερα, οι επιχειρήσεις όλων των μεγεθών προσαρμόζονται σε έναν νέο τρόπο επιχειρηματικής δραστηριότητας – που είναι θεμελιωδώς διαφορετικός από τον προηγούμενο. Μιλάμε, φυσικά, για την επίδραση του διαδικτύου. Από την παρακμή των φυσικών καταστημάτων, μέχρι την άνοδο των Social Media και του Zoom (προσφάτως), το διαδίκτυο επέτρεψε να αναδυθεί ένα νέο στυλ επιχειρηματικότητας. Παρουσίασε, έτσι, μια σειρά από προκλήσεις για τις υπάρχουσες επιχειρήσεις. Ωστόσο, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο για μια επιχείρηση να κάνει το άλμα σε μια digital παρουσία.

Όλα μπορούν να ξεκινήσουν με ένα Online Σύστημα Κρατήσεων. Ένα τέτοιο σύστημα, όπως αυτό της Best Cybernetics, επιτρέπει στην επιχείρησή σας να λαμβάνει κρατήσεις και πληρωμές απευθείας από την ιστοσελίδα σας, εισάγοντάς σας σε μια νέα εποχή 24/7 κρατήσεων που δεν ήταν δυνατή προηγουμένως.

Παρόλο που το σύστημά μας είναι εξοπλισμένο με αρκετές καινοτόμες λειτουργίες, θα περιοριστούμε στο να σας αναφέρουμε μόλις 6 από αυτά:

1. Συγχρονισμός ημερολογίου

Το σύστημά μας σας επιτρέπει να συγχρονίζετε τις κρατήσεις σας με το Google Calendar, το Outlook και το iCal. Αυτό διασφαλίζει πως κάθε κράτηση που δημιουργείται μέσω του online συστήματος κρατήσεων της Best Cybernetics ενημερώνει αυτόματα τα ημερολόγιά σας, βοηθώντας σας να μην χάνετε τίποτα.

Συνδυάστε το με το γεγονός ότι μπορείτε να προγραμματίσετε κατάλληλα το προσωπικό σας και έχετε ένα πλήρες εργαλείο διαχείρισης. Αυτό θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τα πάντα, είτε πρόκειται για προσωπικά ραντεβού είτε για επαγγελματικές κρατήσεις.

Calendar@2x 1, Best Cybernetics

2. Υποστήριξη marketing

Το online σύστημα κρατήσεων μας σας δίνει την δυνατότητα να συνδεθείτε με τα πιο επιτυχημένα και οικονομικά εργαλεία marketing, όπως το MailChimp. Με την ενσωμάτωση του MailChimp στο σύστημά σας, μπορείτε να δημιουργήσετε, να προσαρμόσετε και να στείλετε newsletter και διαφημιστικό υλικό σε όσους πελάτες θέλετε.

Αυτή η ενσωμάτωση σάς επιτρέπει να ενημερώνετε εύκολα τους πελάτες, ενώ ταυτόχρονα αυξάνετε την αφοσίωση, τη διατήρηση και τις κρατήσεις των πελατών. Είναι ένας ακόμα τρόπος με τον οποίο η Best Cybernetics ενοποιεί και απλοποιεί τη δουλειά σας.

3. Αποστολή αυτοματοποιημένων email & SMS

Κάθε επιχείρηση που ασχολείται με κρατήσεις θα σας πει πως τα περισσότερα χαμένα κέρδη προέρχονται από τους πελάτες που δεν εμφανίζονται για τις κρατήσεις τους. Μέσω του συστήματός μας, έχετε την δυνατότητα να στέλνετε στους πελάτες σας αυτοματοποιημένες και εξατομικευμένες επιβεβαιώσεις και υπενθυμίσεις για τις κρατήσεις τους, μέσω email και SMS.

Αυτό όχι μόνο έχει το πλεονέκτημα της μείωσης των χαμένων ραντεβού, αλλά και της αύξησης της αλληλεπίδρασής σας με τους πελάτες και, συνεπώς, της αύξησης της ικανοποίησης των πελατών. Μπορείτε επίσης να στείλετε follow-up email ζητώντας σχόλια για να προωθήσετε την επιχείρησή σας.

4. Προσφέρετε κουπόνια & προωθήστε το brand σας

Η προσέλκυση νέων πελατών και η ικανοποίηση των υπαρχόντων γίνεται εύκολη με το online σύστημα κρατήσεων της Best Cybernetics, χάρη στην υποστήριξη της χρήσης κουπονιών. Αυτό μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τις πωλήσεις σας. Δημιουργήσετε τις δικές σας προσφορές και ενθαρρύνετε τον χρήστη να χρησιμοποιήσει τα κουπόνια σας.

Η επιβράβευση των υπαρχόντων πελατών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι θα επιστρέψουν και η παροχή κινήτρων στους νέους πελάτες θα διασφαλίσει ότι οι κρατήσεις σας θα αυξηθούν γρήγορα.

Blog Cover1 1 1280x720 1 1, Best Cybernetics

5. Προωθήστε το brand σας μέσω των Social Media

Η αποτελεσματική χρήση των Social Media είναι ο ακρογωνιαίος λίθος οποιασδήποτε πετυχημένης επιχείρησης εν έτει 2020. Σύμφωνα με αυτό δημιουργήσαμε το σύστημά μας. Τα Social Media είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ενισχύσετε την επιχείρησή σας, προωθώντας τα κουπόνια και τις προσφορές σας και προσελκύοντας νέους πελάτες.

Μπορείτε επίσης να συνδέσετε τους Social Media λογαριασμούς σας απευθείας στο σύστημα online κρατήσεων σας, επιτρέποντάς τους να κάνουν άμεσα κράτηση χωρίς redirection. Σε συνδυασμό με τα προηγμένα εργαλεία στόχευσης και διαφήμισης που προσφέρουν τα σύγχρονα Social Media έχετε τη δυνατότητα για δραματική αύξηση των κρατήσεων.

6. Εξαγωγή & αναζήτηση δεδομένων πελατών

Εξαγάγετε και αναζητήστε εύκολα δεδομένα από το σύστημά σας για εκτενής επιχειρηματική ανάλυση και μέγιστη απόδοση. Η δυνατότητα αναζήτησης παλαιότερων συναλλαγών και ιστορικού των κρατήσεων διευκολύνουν τη διαχείριση των κρατήσεών σας.

Αυτές οι λειτουργίες σας δίνουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις τάσεις, ώστε να προσαρμόζετε τις προσφορές και το Marketing σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα και τις απαιτήσεις των πελατών σας.


Αυτές είναι μερικές από τις δυνατότητες που προσφέρει το σύστημα online κρατήσεων της Best Cybernetics. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το σύστημά μας ΕΔΩ ή επικοινωνόντας μαζί μας.

“We create & promote brands, grow businesses, lead sales and ensure effectiveness & success”

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.