5 Ιανουαρίου, 2018 admin

Lite version της έκδοσης Oreo απο την Google.

Στις 6 Δεκεμβρίου η Google ανακοίνωσε την έναρξη της έκδοσης Oreo 8.1 για Αndroid συσκευές. Παράλληλα όμως με αυτήν η Google για πρώτη φορά δίνει Update για συσκευές με χαμηλότερων ταχυτήτων επεξεργαστή και περιορισμένο αποθηκευτικό χώρο και μνήμη.

Η lite έκδοση της Android Oreo φέρει την ονομασία Αndroid 8.1 GO, και είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να καταλαμβάνει κατα την εγκατάστασή της, πολύ μικρότερο χώρο απο την κανονική έκδοση (το μισό αποθηκευτικό χώρο εκτιμάται) ενώ οι εφαρμογές έχουν σχεδιαστεί ώστε να ανοίγουν 15% ποιο γρήγορα σε παλαιότερες συσκευές. Σαφώς και οι βασικές εφαρμογές της έκδοσης έχουν παραμετροποιηθεί κατάλληλα για την ειδική αυτή περίπτωση, οι οποίες και αυτές καταλαμβάνουν πολύ λίγότερο αποθηκευτικό χώρο συγκριτικά με την βασική έκδοση .Έτσι θα συναντήσουμε τις εφαρμογές “GO” δηλαδή Google Go , YouTube Go , Google Maps Go , Gmail Go , Google Assistant Go καθώς και αναβαθμισμένες εκδόσεις των Chrome , Google Play και Gboard.

Mαζί με τις εκδόσεις αυτές, η Google δίνει χαρακτηριστικά εξοικονόμησης δεδομένων τα οποία θα είναι κατά την πρώτη εκκίνηση της έκδοσης ενεργοποιήμενα για τις εφαρμογές που μπορούν να τα αξιοποιήσουν (δες Chrome), καθώς και την νέα έξυπνη εφαρμογή της για file management με τίτλο Files Go που θα διαβάζει τα αποθηκευμένα δεδομένα που έχει ο χρήστης στην συσκευή του και θα τα διανείμει έτσι ώστε να βοηθάει στην εξοικονόμηση χώρου και τη καλύτερη οργανωσή τους. Η εταιρεία για να βοηθήσει τους χρήστες με παλαιότερες συσκευές χαμηλοτέρων δυνατοτήτων ανακοίνωσε και την ίδρυση ενός νέου τμήματος στο Play Store με εφαρμογές που θα είναι απόλυτα συμβατές και κατάλληλες με τις συσκευές αυτές.

Η εταιρία απο την Καλιφόρνια ελπίζει ότι όλο και περισσότεροι κατασκευαστές συσκευών με τoν λιγότερο αποθηκευτικό χώρο (8 GB) και μνήμη 512mb ή 1gb θα εγκαταστήσουν την νέα έκδοση του Oreo προσφέροντας στους χρήστες της όλα τα πλεονεκτήματα που έχει η στάνταρ έκδοση.

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.