9 Ιανουαρίου, 2018 bestcybernetics

CES 2018 : Το μεγαλύτερο τεχνολογικό show ξεκινάει.

Για του φίλους της τεχνολογίας αλλά και τον υπόλοιπο σύγχρονο κόσμο τα βλέμματα στρέφονται για το τριήμερο 9 Ιανουαρίου – 12 Ιανουαρίου στο πολυθόρυβο Las Vegas καθώς αναμένεται να ξεκινήσει μια απο τις μεγαλύτερες εκθέσεις του τεχνολογικού κλάδου το CES 2018 (Consumer Electronics Show).

Την καινοτομία σε όλο της το μεγαλείο για άλλη μια χρονιά θα μας παρουσιάσουν οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές του κόσμου με την Apple βέβαια να λάμπει δια της απουσίας της χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι οι θα μείνουμε παραπονεμένοι απο την έκθεση και το περιεχόμενο της. Ο χαρακτήρας της έκθεσης κινείται γύρω απο το αποκαλούμενο εδώ και 3-4 χρόνια Internet of Things (IoT) το οποίο σημαίνει ότι κάθε είδους συσκευή έχει αρχίσει να συνδέεται στο διαδίκτυο. Το επόμενο βήμα που θα μας παρουσιαστεί αυτό το τριήμερο στο Las Vegas, θα έχει να κάνει με την αλληλεπίδραση του ανθρώπου με τις συσκευές αυτές. Δηλαδή το πώς οι συσκευές “διαβάζουν” τις ανάγκες του καταναλωτή και λειτουργούν για αυτόν με το μεγαλύτερο δυνατό όφελος. Δεν είναι τυχαίο ότι η LG έχει ξεκινήσει να δημιουργεί το δικό της brand εν ονόματι ThinkQ που αφορά την λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης επάνω στις συσκευές της ενώ η Microsoft θα μας παρουσιάσει τον πρώτο “έξυπνο” θερμοστάτη που θα έχει ενσωματωμένο τον ψηφιακό βοηθό της με ονομασία Cortana.

Bέβαια για τους πιο απλούς φίλους της τεχνολογίας θα παρουσιαστούν νέα μοντέλα τηλεοράσεων απο τις δύο μεγάλες κορεάτικες εταιρίες Samsung και LG όπου στις νέες σειρές μοντέλων που θα αποκαλύψουν θα εκπροσωπούνται απο τις τεχνολογίες QLED και OLED αντίστοιχα.Μάλιστα ένα από τα δύο πρωτότυπα μοντέλα της LG,θα υποστηρίζει ανάλυση 8Κ, ενώ το δεύτερο θα είναι αναδιπλούμενο σε ρολό !! Επίσης στο κομμάτι των υπολογιστών θα παρουσιαστούν τα πρώτα laptop με θύρες φόρτισης τύπου USB Type-C. Τί σημαίνει αυτό;Ότι σε λίγο καιρό θα φορτίζουμε την μπαταρία του υπολογιστή μας με τον ίδιο φορτιστή που χρησιμοποιούμε στο κινητό μας.

Τέλος σημαντική παρουσία θα έχει και ένας τομέας που τον τελευταίο καιρό αποκτά άνθιση και δεν είναι άλλος απο αυτόν του “έξυπνου” αυτοκινήτου καθώς πια εμφανίζονται ολοένα και περισσότερο στην ζωή μας. Έτσι μετά τα smartphones , smartwatches έρχονται και τα smartcars να μπουν δυναμικά στο παιχνίδι και σίγουρα στην CES 2018 θα τραβήξουν τα βλέμματα των επισκεπτών.

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.