11 Οκτωβρίου, 2019 bestcybernetics

8 Λόγοι για τους οποίους πρέπει να αποκτήσετε e-shop

Στην σημερινή εποχή, με την αυξανόμενη δημοτικότητα του Internet και την τεχνολογική πρόοδο, είναι πολύ πιο γρήγορo και εύκολο να αγοράσετε και να πωλήσετε online. Οι χρήστες του Internet δεν περιορίζονται πλέον στο να κάθονται σε επιτραπέζιους υπολογιστές προκειμένου να κάνουν έρευνα ή να στείλουν e-mail. Χρησιμοποιούν τους φορητούς υπολογιστές, τα tablets και τα smartphones για να κάνουν περισσότερα πράγματα, συμπεριλαμβανομένης και της πραγματοποίησης αγορών (ή ακόμη και της πώλησης) προϊόντων μέσω του Internet. Μπορούν πλέον να απολαύσουν τα ψώνια τους από την άνεση των σπιτιών τους.
Ως πωλητής μέσω ενός e-shop, μπορείτε να ενημερώσετε τους πελάτες σας σχετικά με την εταιρεία σας, να προβάλλετε τα προϊόντα σας και να κάνετε online συναλλαγές.

Λόγω της ταχείας ανάπτυξης της online αγοράς, η Best Cybernetics, εταιρία που ασχολείται επαγγελματικά με την παροχή ψηφιακών υπηρεσιών πλήρως λειτουργικών και εναρμονισμένων με τα τελευταία τεχνολογικά πρότυπα, σας παρουσιάζει μερικούς από τους λόγους για να μπείτε στη δράση και να ξεκινήσετε την πώληση σε ένα e-shop:

 1. Παγκόσμια αγορά:
  Ένα e-shop, θα σας δώσει την ευκαιρία να προσεγγίσετε και να προσφέρετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε πελάτες σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από την απόσταση και τη ζώνη ώρας.
 2. 24/7:
  Οι πελάτες θα μπορούν να απολαύσουν την ευελιξία του ωραρίου του e-shop σας καθημερινά (μέχρι και τα Σαββατοκύριακα), ώστε να μπορούν να αγοράζουν ό, τι θέλουν και όταν το θέλουν. Έτσι, δεν θα χάσετε πωλήσεις, αφού ένα e-shop, είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα, σε σύγκριση με τις συνηθισμένες ώρες καταστήματος.
 3. Υψηλότερο ποσοστό μετατροπής επισκέπτη σε αγοραστή:
  Οι πιθανοί αγοραστές είναι πιο πιθανό να κάνουν αγορές όταν μπορούν να τοποθετήσουν την παραγγελία τους αμέσως, αντί να περιμένουν να ανοίξει το φυσικό κατάστημα σας.
 4. Marketing μέσω Social Media και Μηχανών Αναζήτησης:
  Με μια καλή βελτιστοποίηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με σκοπό την κατάταξη του σε υψηλότερες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης (SEO), το e-shop σας θα εμφανίζεται στα κορυφαία αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, όπως το Google.
  Επίσης, οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook και το Instagram, σας παρέχουν έναν τρόπο για την δημιουργία εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας μέσα από reviews και αξιολογήσεις, καθώς και για την ενημέρωσή τους με τακτικές αναρτήσεις για τα προϊόντα και τις προσφορές σας. Κρατήστε τους πελάτες σας κοντά σας με διαγωνισμούς και όμορφο, re-shareable περιεχόμενο για να δημιουργήσετε ακόμα περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου/e-commerce website / eshop).
 5. Μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία:
  Οι πελάτες εκτιμούν όλο και περισσότερο την ευκολία των online αγορών. Αντί να ξοδεύουν ώρες ψάχνοντας σε φυσικά καταστήματα και περιμένοντας σε ουρές ταμείων, οι άνθρωποι κάνουν αγορές μέσω του Internet κατά τη διάρκεια των διαλλειμάτων στην δουλειά, πριν από το σχολείο και υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες. Όλες τις ώρες που θα ήταν δύσκολο να πας σε ένα φυσικό κατάστημα, δηλαδή.
  Η παρουσία της online αγοράς καθιστά ευκολότερο για όλους, συμπεριλαμβανομένων των πολυάσχολων γονέων με καροτσάκια και ατόμων με ειδικές ανάγκες, να κάνουν αγορές και να λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με την αγορά χωρίς την ταλαιπωρία του να βρίσκονται σε ένα περιβάλλον που δεν είναι πλήρως προσβάσιμο.
 6. Λιγότερα έξοδα:
  Είναι αναμφισβήτητα πολύ φθηνότερο και ευκολότερο να πουλάτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε ένα e-shop, καθώς οι ιδιοκτήτες ηλεκτρονικών επιχειρήσεων δεν χρειάζεται να λάβουν υπόψη τα υψηλά έξοδα ενοικίασης καταστημάτων, τα μέτρα ασφαλείας, τους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας και μια μεγάλη ομάδα προσωπικού. Αυτό με τη σειρά του θα επιτρέψει την πώληση των προϊόντων σας σε ανταγωνιστικές τιμές.
 7. Εξατομίκευση:
  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το e-shop σας για να συνδεθείτε με τους πελάτες σας παρέχοντας μια εξατομικευμένη υπηρεσία, όπως παρακολούθηση παραγγελιών, επιβεβαιώσεις παράδοσης και συστάσεις προϊόντων βάσει του ιστορικού παραγγελιών τους.
 8. Επιρροή αγορών:
  Σήμερα οι πιθανοί αγοραστές πηγαίνουν στο Internet για να κάνουν αγορές και να πάρουν αποφάσεις για το τι θέλουν να αγοράσουν και πού να το αγοράσουν. Η παρουσίαση των προϊόντων σας σε ένα e-shop θα αυξήσει την πιθανότητα πωλήσεων, καθώς θα δείξετε στους πελάτες σας γιατί το προϊόν σας είναι κατάλληλο για αυτούς.

Η δημιουργία του e-shop σας τώρα, θα σας προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι εκείνων που δεν έχουν ακόμη ανακαλύψει τον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου, σε μια εποχή όπου οι πελάτες αναζητούν συνεχώς πιο γρήγορους και ευκολότερους τρόπους να αγοράσουν ό, τι χρειάζονται, διατηρώντας συγχρόνως πολυάσχολο τρόπο ζωής.

Η Best Cybernetics προσφέρει σύγχρονες και φιλικές προς το χρήστη λύσεις, καθώς και εκπαίδευση στην διαχείριση του e-shop, οπότε γιατί να μην επικοινωνήσετε μαζί μας για μια μη-δεσμευτική-προσφορά για την κατασκευή ενός e-shop;

 

Βρείτε μας στα Social Media!

[fusion_social_links icons_boxed=”” icons_boxed_radius=”” color_type=”brand” icon_colors=”” box_colors=”” tooltip_placement=”” blogger=”” deviantart=”” digg=”” dribbble=”” dropbox=”” facebook=”https://www.facebook.com/BestCybernetics/” flickr=”” forrst=”” googleplus=”” instagram=”https://www.instagram.com/bestcybernetics/” linkedin=”” myspace=”” paypal=”” pinterest=”https://gr.pinterest.com/becybernetics/” reddit=”” rss=”” skype=”” soundcloud=”” spotify=”” tumblr=”” twitter=”https://twitter.com/bestcybernetics” vimeo=”” vk=”” whatsapp=”” xing=”” yahoo=”” yelp=”” youtube=”https://www.youtube.com/channel/UCZzBYm5BDycIg0ZxjyR4gyA?view_as=subscriber” email=”” show_custom=”no” alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][/fusion_social_links]

,

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.