11 Ιανουαρίου, 2018 admin

Μπορείς ακόμα να κάνεις την αναβάθμιση σε Windows 10 δωρεάν !

Η Microsoft κρατάει ακόμα ανοιχτή την προσφορά της για αναβάθμιση απο Windows 7 και Windows 8 σε Windows 10..

Mπορεί η περίοδος που η Microsoft αναβάθμιζε δωρεάν τις παλαιότερες εκδόσεις των Windows σε Windows 10 να τελείωσε στο τέλος του 2017 όμως υπάρχει ακόμα τρόπος να κάνετε την μεγάλη αναβάθμιση. Και αυτό συμβαίνει καθώς η εταιρία προσφέρει την καινούρια έκδοση δωρεάν σε ανθρώπους που χρησιμοποιούν τις βοηθητικές τεχνολογίες του λειτουργικού.Σύμφωνα με την ανεπίσημη καταληκτική ημερομηνία ο πλάγιος τρόπος αυτός θα σταματούσε να ισχύει στις 31 Δεκεμβρίου 2017 όμως η εταιρία έχει αφήσει ακόμα αυτό το παραθυράκι ανοικτό.Έτσι λοιπόν ακόμα και τώρα ο καθένας μπορεί να επωφεληθεί απο την προσφορά χωρίς να ελεγθεί απο την εταιρία.

Πώς όμως μπορείτε να το κάνετε αυτό; Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε εγκατεστημένο και ενεργοποιημένο (το ότι είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας,δεν σημαίνει ότι είναι ενεργοποιημένο) ένα αυθεντικό λογισμικό των windows 7 ή 8. Ύστερα μπορείτε να μεταβείτε στην κατάλληλο τομέα που είναι διαθέσιμη η υπηρεσία στην επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και να πατήσετε στο κουμπί Upgrade Now.Πατώντας επάνω στο κουμπί θα σας κατεβάσει το αυτόματο πρόγραμμα αναβάθμισης των Windows. Όταν το πρόγραμμα ανοίξει θα δείτε οτι θα περάσει απο τρία στάδια ελέγχου του υπάρχοντος λογισμικού σας όπου ένα απο αυτό θα είναι και της ενεργοποίησης (όπως είπαμε παραπάνω). Εφόσον περάσετε και τα τρία στάδια τότε η εφαρμογή θα κατεβάσει και θα κάνει αυτόματα την εγκατάσταση χωρίς να χρειαστεί να κάνετε τίποτα άλλο.

Μετά το πέρας της αναβάθμισης θα είστε έτοιμος να απολαύσετε τα ολοκαίνουρια και αυθεντικά Windows 10 ! Επόμενως αν θέλετε να έχετε το καινούριο λειτουργικό της εταιρίας χωρίς κόστος, σπεύστε να κάνετε την αναβάθμιση καθώς κανείς δεν γνωρίζει μέχρι πότε η εταιρία θα συνεχίσει να αφήνει ανοικτό αυτό το “παραθυράκι” !!

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.