15 Ιανουαρίου, 2018 admin

Αξιοποίησε στο μέγιστο την ομάδα σου !

Tι φταίει και η ομάδα σου δεν πετυχαίνει τους στόχους της; Mήπως είναι έλλειψη επικοινωνίας; ; Ίσως η λάθος διαχείριση χρόνου; Ένας κακός σχεδιασμός; Έχουμε την απάντηση!

Όπως λέμε εδώ στην Best Cybernetics είναι όλα θέμα οργάνωσης! Καθώς, η εταιρία μας σε κοινοπραξία με εταιρίες από χώρες όπως η Αγγλία , Ισπανία ,Ιταλία , Ιρλανδία , Βουλγαρία , Ρουμανία δημιούργησαν την οnline εφαρμογή Teammate 360! Aν σας θυμίζει κάτι το όνομα αποτελεί την συνέχεια του προγράμματος Perspective 360 και είναι η πιο ανανεωμένη και φρέσκια έκδοση του. Τι είναι όμως το Teammate 360; Eίναι μια online εφαρμογή αξιολόγησης διευθυντικών στελεχών. Στην ουσία ένα διευθυντικό στέλεχος ενός τμήματος αξιολογεί τον εαυτό του και αξιολογείται από τους υφιστάμενούς του. Με το τέλος της αξιολόγησης παράγεται μια αναφορά κατά την οποία τα αποτελέσματά της δείχνει σε ποιους τομείς υστερεί το διευθυντικό στέλεχος και που πρέπει να επικεντρωθεί.

Αυτή την στιγμή η πλατφόρμα είναι μεταφρασμένη σε έξι γλώσσες Ελληνικά , Ισπανικά , Ιταλικά , Βουλγαρικά και Ρουμανικά. Λειτουργεί πολλαπλασιαστικά δηλαδή βρήκαμε και εκπαιδεύσαμε εκπαιδευτές , οι οποίοι με την σειρά τους θα βρουν και θα εκπαιδεύσουν άλλους εκπαιδευτές κ.ο.κ.Παράλληλα με την εύρεση και εκπαίδευση νέων εκπαιδευτών τρέχουμε και το στάδιο εύρεσης ομάδων που θα προχωρήσουν στην πιλοτική εφαρμογή της. Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι η πιλοτική εφαρμογή της πλατφόρμας δεν θα είναι διαθέσιμη για την Ελλάδα, ωστόσο όταν είναι έτοιμη η τελική της έκδοση θα είναι διαθέσιμη προς χρήση και στο ελληνικό κοινό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλατφόρμα Teammate 360 επισκεφθείτε αυτή την σελίδα.

Ήρθε η στιγμή λοιπόν να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου! Εντόπισε τα αδύναμα σημεία της ομάδας σου και μετετρεψέ τα σε όπλα κυριαρχίας στην αγορά!

, ,

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.