16 Ιανουαρίου, 2018 admin

Archidict !

O κλάδος της αρχιτεκτονικής έχει ένα ολόκληρο βουνό τεχνικών όρων που για κάποιον που ειδικεύεται σε αυτόν τον τομέα είναι δύσκολο να τους θυμάται όλους. Πόσο μάλλον και να τους μεταφράζει. Αυτό τώρα πια δεν αποτελεί πρόβλημα καθώς έχουμε την λύση!

Η Best Cybernetics με την συμμετοχή της σε ένα ακόμα ευρωπαϊκό έργο και συνέταιρους επιχειρήσεις απο την Αγγλία,Ισπανία,Ιταλία,Πορτογαλία,Ουγγαρία και Βουλγαρία δημιουργεί το πρώτο ψηφιακό αρχιτεκτονικό λεξικό. Θα είναι συνδεδεμένο σε μια ευρεία βάση δεδομένων και ο χρήστης θα έχει πρόσβαση ανα πάσα στιγμή είτε μέσω υπολογιστή είτε μέσω smartphone. Bέβαια η χρήση του δεν σταματά εδώ καθώς αποτελεί και μια μαθησιακή πλατφόρμα όπου ο ενδιαφερόμενος θα βάζει το δικό του χρονοδιάγραμμα μάθησης και θα ακολουθεί το δικό του μονοπάτι για τη συλλογή πληροφοριών.

Αυτή την στιγμή το Archidict βρίσκεται στο στάδιο της έρευνας προκειμένου να μετρήσει τις ανάγκες των χρηστών και να εξασφαλίσει ότι καλύπτονται από το περιεχόμενο του και τις υπηρεσίες του. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του ψηφιακού λεξικού είναι η ευελιξία του και η προσαρμοστικότητά του όσον αφορά τις εξελίξεις των τεχνικών όρων της σύγχρονης αρχιτεκτονικής. Εδώ οφείλουμε να σημειώσουμε ότι θα παρέχεται στους ενδιαφερόμενους με δωρεάν άδεια και θα είναι διαθέσιμο και σε low-entry επίπεδο.

Αν θέλετε και εσείς να βάλετε το λιθαράκι σας στην στην ανάπτυξη του Archidict αφιερώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας στην συμπλήρωση του ερωτηματολογίου που θα βρείτε σε αυτόν το σύνδεσμο.

, ,

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.