30 Ιανουαρίου, 2018 admin

Σταματάει η παραγωγή του iPhone X;

Οι χαμηλές πωλήσεις του iPhone X δείχνουν να φέρνουν το τέλος της παραγωγής τους το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την εταιρία Canalys ειδική στα θέματα έρευνας αγοράς το νεότερο μοντέλο της οικογένειας Αpple ήταν αυτό που διακινήθηκε περισσότερο κατά την εορταστική περίοδο, με τον αριθμό των πωλήσεων να ανέρχεται στα 27 εκατομμύρια πωλήσεις. Μπορεί για εμάς να φαντάζει αρκετά εντυπωσιακό το νούμερο, όμως οι αναλυτές φαίνονται απογοητευμένοι καθώς ο αριθμός δεν αγγίζει τις αρχικές εκτιμήσεις τους.

Σημαντικό ρόλο στις χαμηλές πωλήσεις της νέας συσκευής για τα δεδομένα της εταιρίας, παίζει η πολύ υψηλή τιμή πώλησης τους καθώς και η παράλληλη κυκλοφορία των δύο άλλων μοντέλων της , του iPhone 8 και iPhone 8 Plus. Η μεγαλύτερη ζήτηση του iPhone X εντοπίζεται στην βάση των ήδη κατόχων iPhone οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν προγράμματα ανταλλαγής παλαιότερων συσκευών για να αποκτήσουν την καινούρια φθηνότερα.

Ο Ming-Chi Kuo ένας από τους καλύτερους αναλυτές στα θέματα της Apple εκτιμά ότι ο αριθμός των 7 εκατομμυρίων συσκευών που διακινήθηκαν στην Κινέζικη αγορά είναι εξαιρετικά χαμηλός και αυτό γιατί οι Κινέζοι καταναλωτές προτιμούν συσκευές με μεγαλύτερη οθόνη, πράγμα που στο iPhone X δείχνει να εκλείπει, καθώς έχει κοπεί το πάνω μέρος της προκειμένου να τοποθετηθεί η front κάμερα.

Εκτιμάται λοιπόν ότι η Apple θα επιλέξει την διακοπή της παραγωγής του iPhone X παρά να ρίξει την τιμή του, προσπαθώντας να καλύψει την ”τρύπα”, με την κυκλοφορία τριών νέων μοντέλων το ερχόμενο φθινόπωρο, όπου οι φήμες λένε ότι θα πρόκειται για ένα iPhone X με οθόνη 5,8 ιντσών και ένα iPhone X Plus με οθόνη 6,5 ιντσών. Η τρίτη συσκευή θα ακολουθήσει τον δρόμο της ειδικής έκδοσης, (που είχαμε δεί και παλιότερα με την ονομασία iPhone SE) και θα έχει οθόνη 6,1 ίντσων, Face ID και το κόστος του αναμένεται να κυμανθεί από 650$ εώς 750$

,

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.