3 Ιουνίου, 2020 George

Delivery eshop: 5 λόγοι για τους οποίους είναι must για τις επιχειρήσεις

Η ψηφιακή εποχή έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό το τοπίο για τις επιχειρήσεις της εστίασης. Πλέον, λόγω της αναπτυσσόμενης βιομηχανίας του ηλεκτρονικού εμπορίου, πολλές επιχειρήσεις ψάχνουν νέες και δημιουργικές λύσεις για να καταφέρουν να επιβιώσουν. Η ενημέρωση των πελατών μας για τις τάσεις και τα πρότυπα αγοράς είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωση και, εδώ στην Best Cybernetics, πιστεύουμε ότι τα delivery eshop είναι ο δρόμος προς τα εμπρός για τις επιχειρήσεις εστίασης.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε 5 λόγους για τους οποίους η επιχείρησή σας χρειάζεται ένα online σύστημα παραγγελιοληψίας για να διατηρήσει το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα, σε αυτόν τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κόσμο:

1. Αυξημένα έσοδα – ποιος δεν θέλει περισσότερα χρήματα;

Η μέση διαδικτυακή επισκεψιμότητα και οι εγγυημένες πωλήσεις είναι γενικά υψηλότερες από ό, τι σε ένα φυσικό κατάστημα. Tα delivery eshop μπορούν να εξατομικεύσουν τα προϊόντα σας και να δημιουργήσουν προστιθέμενες πωλήσεις (upselling και cross-selling), ώστε να διασφαλίσουν ότι τα καλάθια των αγοραστών είναι γεμάτα.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη της Σχολής Διοίκησης Ξενοδοχείων του Πανεπιστημίου Cornell, σχεδόν όλα τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία που ερωτήθηκαν παρουσίασαν «σημαντικές αυξήσεις στη συχνότητα των παραγγελιών», μετά την εφαρμογή συστημάτων online παραγγελιοληψίας. Κατά μέσο όρο, οι επιχειρήσεις αυξάνουν κατά 25% (minimum) τα κέρδη τους, μετά την ενσωμάτωση παρόμοιων συστημάτων. Τα στατιστικά στοιχεία μιλούν από μόνα τους.

2. Οι πελάτες λατρεύουν τις online παραγγελίες

Κατά την δημιουργία των delivery eshop χρησιμοποιούμε πολύ ξεχωριστή τεχνολογία, για την επιτάχυνση των διαδικασιών και τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών, με γνώμονα (πάντα) την αποτελεσματικότητα.

Επίσης, σύμφωνα με έρευνες, σύντομα θα πραγματοποιούνται περισσότερες online παραγγελίες από ότι μέσω τηλεφώνου. Διαθέτοντας online delivery, η επιχείρησή σας προσφέρει άνεση, η οποία θα ενισχύσει τις σχέσεις σας με τους πελάτες.

Επιπλέον, ένα από τα πιο απωθητικά πράγματα κατά την τηλεφωνική παραγγελία φαγητού είναι όταν δεν μπορείς να πιάσεις γραμμή ή όταν δεν ακούγεσαι καλά. Τα online συστήματα παραγγελιοληψίας σας επιτρέπουν να ξεπεράσετε αυτήν την απογοήτευση, παρέχοντας στους πελάτες σας την ευκολία της άμεσης παραγγελίας.

Vector Illustration Inscription Food Delivery 82574 3407, Best Cybernetics

3. Εξοικονομήστε χρόνο 

Στο παρελθόν, ο πελάτης μπορούσε να επιλέξει ανάμεσα σε πακεταρισμένα γεύματα για takeaway ή delivery και σε εξατομικευμένες τηλεφωνικές παραγγελίες που ήταν αρκετά πιο χρονοβόρες. Η έρευνα δείχνει ότι το 75% των τηλεφωνικών παραγγελιών διαρκεί περισσότερο από 1 λεπτό και το 30% διαρκεί περισσότερο από 3 λεπτά. Όταν προστεθούν, για κάθε 100 παραγγελίες, το εστιατόριο σας θα μπορούσε να εξοικονομήσει εώς και 2,5 ώρες εργασίας.

Το βασικό πλεονέκτημα ενός delivery eshop είναι πως ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τις γαρνιτούρες της σαλάτας, τη γεύση του κέικ και να αγοράσει συνοδευτικό ή αναψυκτικό χωρίς να χρειαστεί ούτε ένα λεπτό από το χρόνο του προσωπικού σας. Δεδομένου ότι όλα αυτοματοποιούνται μέσω του online συστήματος σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα. Απλά καθίστε και περιμένετε να έρθουν οι παραγγελίες.

4. Οι λειτουργίες είναι πιο αποτελεσματικές

Δίνοντας τον απόλυτο έλεγχο στον καταναλωτή για την αποστολή της παραγγελίας, μπορείτε να βελτιώσετε τις λειτουργίες σας και να αυξήσετε την παραγωγή, χωρίς να αφήνετε περιθώρια για ανθρώπινα λάθη.

Με περισσότερες παραγγελίες, λιγότερη συμμετοχή του προσωπικού, εξοικονόμηση χρόνου και μια σειρά από άλλα οφέλη που προκύπτουν από την δημιουργία ενός delivery eshop, οι λειτουργίες της επιχείρησής σας θα βελτιστοποιηθούν επ ‘αόριστον.

Η ενσωμάτωση ενός τέτοιου συστήματος στην επιχείρησή σας δεν είναι περίπλοκη. Η Best Cybernetics θα σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα online παραγγελιοληψίας άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια.

Business Strategy Financial Analytics Profit Increasing Sales Growth Sales Manager Accounting Sales Promotion Operations Illustration 164911 27, Best Cybernetics

5. Ισχυρά & χρήσιμα στατιστικά

Τα αναλυτικά στοιχεία που θα σας παρέχονται μέσω των online συστημάτων παραγγελιοληψίας παρέχουν ένα επιπρόσθετο όφελος για την επιχείρησή σας.

Μπορείτε να λαμβάνετε, σε πραγματικό χρόνο, δεδομένα σχετικά με τους επισκέπτες σας, την τοποθεσία τους, τις πληροφορίες του καλαθιού τους και άλλα πολλά. Γνωρίζετε τι παραγγέλνουν και ποιες είναι οι προτιμήσεις τους. Τα δεδομένα βάσει τοποθεσίας μπορούν να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε καλύτερα το marketing και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Αυτές οι πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε περαιτέρω την επιχείρησή σας και να προσεγγίσετε ευρύτερο κοινό. Το αποτέλεσμα; Οι διαδικασίες προώθησης της επιχείρησής σας απλοποιούνται και προσανατολίζονται προς την προσέλκυση της προσοχής των πελατών πολύ πιο γρήγορα.


Οι επιχειρήσεις, σε όλη την Ελλάδα, που αγωνίζονται για να προσελκύσουν νέους πελάτες έχουν ήδη ξεκινήσει την δημιουργία τέτοιων συστημάτων. Μην μείνετε πίσω.

Μάθετε πώς μπορείτε να ενσωματώσετε το delivery eshop στην επιχείρησή σας με την βοήθεια της Best Cybernetics και ενημερωθείτε περαιτέρω από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας.

“We create & promote brands, grow businesses, lead sales and ensure effectiveness & success”

 

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.