6 Δεκεμβρίου, 2019 George

Γιατί να επιλέξετε εμάς για την δημιουργία της mobile εφαρμογής σας

Στην σημερινή εποχή, με την έκρηξη της τεχνολογίας, οι mobile εφαρμογές αναλαμβάνουν ηγετικό ρόλο στην διαδικασία ανάπτυξης μιας επιχείρησης. Χρησιμοποιούμε καθημερινά εφαρμογές για διασκέδαση, ενημέρωση, επαγγελματικές εργασίες κλπ. Το κύριο πλεονέκτημα των εφαρμογών είναι ότι είναι εύκολα προσβάσιμες και μπορείτε να τις κατεβάσετε από το Play Store (ή το App Store) όποτε επιθυμείτε.

Αν σκέφτεστε να δημιουργήσετε τη δική σας εφαρμογή για κινητά για να διευρύνετε την επιχείρησή σας, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Η ομάδα της Best Cybernetics είναι εξειδικευμένη στη δημιουργία οποιουδήποτε τύπου εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας (Android και iOS) και λόγω της αποδοτικότητας της θα σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γρήγορα και χωρίς κανένα κίνδυνο. Οι τεχνικοί μας έχουν μεγάλη εμπειρία, ενώ εργάζονται με αρκετά μεγάλα brands, αλλά και με νεοσύστατες επιχειρήσεις για την ανάπτυξη εφαρμογών.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τους κύριους λόγους που μας κάνουν τον ιδανικό συνεργάτη για κάθε επιχείρηση:

 1. Εμπειρία και αξιοπιστία
  Η Best Cybernetics έχει καθιερωθεί στην αγορά εδώ και 10 χρόνια, έχοντας αναπτύξει αξιοπιστία στην αγορά. Όλοι οι πελάτες, αλλά και συνεργάτες μας είναι πολύ ικανοποιημένοι με την συνεργασία μας και αυτό είναι κάτι για το οποίο είμαστε υπερήφανοι. Τα μέλη της ομάδας μας είναι εξειδικευμένοι επαγγελματίες με πολύχρονη εμπειρία στην ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά και αυτό είναι ένα από τα δυνατά σημεία της εταιρίας.

 

 1. Εξειδίκευση και ποιότητα
  Τα μέλη της ομάδας μας έχουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία, ώστε να ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας. Η συστημική προσέγγιση τους βοηθάει να εντοπίζουν, να αξιολογούν και να επιλύουν οποιαδήποτε τεχνολογικά ζητήματα έχει η εταιρεία σας, ενώ ταυτόχρονα μένουν πιστοί στις αξίες της. Στην Best Cybernetics, κάθε project, είτε μεγάλο είτε μικρό, ανατίθεται σε έναν Project Manager για να διασφαλίσει ότι το έργο συμμορφώνεται με όλα τα πρότυπα. Επιπλέον, οι σχεδιαστές και οι προγραμματιστές μας αποδίδουν στο μέγιστο, μέσα από εσωτερικές αξιολογήσεις και εβδομαδιαίες συνεδριάσεις ανασκόπησης του κάθε έργου.

 

 1. Αποδοτικότητα κόστους
  Παρέχουμε υπηρεσίες ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά, κάνοντας σχέδια για το μέλλον με τη βοήθεια της τελευταίας τεχνολογίας. Αυτό σας εξοικονομεί χρήματα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Θεωρούμε τον χρόνο πολύτιμο και κατανοούμε την ανάγκη σας να αναπτύσσεστε με γρήγορο ρυθμό και με αποδοτικότητα κόστους. Λόγω της ευέλικτης φύσης της εταιρίας μας, μπορούμε να ανταποκριθούμε στις διαφορετικές απαιτήσεις των πελατών, τηρώντας ταυτόχρονα τις αυστηρότερες προθεσμίες.

 

 1. Ασφάλεια
  Η επιχείρησή σας είναι ασφαλής με τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας. Παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πληροφορικής με απόλυτη εμπιστοσύνη, προστατεύοντας τα σημαντικά δεδομένα σας και την επιχείρησή σας.

 

 1. Καινοτόμες λύσεις
  Η ομάδα μας έχει τη δυνατότητα να σκεφτεί δημιουργικά και outside the box. Για να ελαχιστοποιήσει τα διλήμματα και να παράγει ψηφιακές λύσεις παγκόσμιας κλάσης για εσάς, η Best Cybernetics προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό βαθιάς τεχνογνωσίας και δημιουργικής σκέψης.

 

 1. Επαγγελματισμός
  Ο σεβασμός των στόχων του πελάτη και η δημιουργία εταιρικών συνεργασιών, απεικονίζει το πόσο επαγγελματίες είμαστε. Επιπλέον, είμαστε εξειδικευμένοι να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία. Βασιζόμαστε, τόσο στις αρχικές σκέψεις σας, όσο και στις συνεχείς ανατροφοδοτήσεις από εσάς. Φροντίζουμε να σας ενημερώνουμε συνεχώς με ποιο τρόπο οι λύσεις μας ταιριάζουν στην επιχείρησή σας.

 

 1. Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών
  Μέσω μιας εξαιρετικής ομάδας εξυπηρέτησης πελατών, η Best Cybernetics είναι πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει με συμβουλές και μεθόδους για να αυξήσετε την προώθηση της εφαρμογής σας στους πελάτες σας.

 

 1. Απεριόριστες δυνατότητες
  Μπορούμε να σχεδιάσουμε οτιδήποτε έχετε στο μυαλό σας. Μια εφαρμογή για κινητά μπορεί να έχει οποιαδήποτε από τις παρακάτω λειτουργίες και ακόμα περισσότερες:
  • Push notifications
  • App Manager
  • Analytics
  • Εκδηλώσεις
  • Παραγγελία φαγητού/καφέ
  • Προγράμματα αφοσίωσης
  • Φόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Αγορές
  • Κρατήσεις
  • Νέα
  • Τηλεφωνική κλήση με ένα πάτημα
  • Blog

 

 1. Δίνουμε σημασία στην εμπειρία των χρηστών
  Στόχος κάθε δημιουργίας μας είναι η παροχή της καλύτερης δυνατής εμπειρίας στους χρήστες της εφαρμογής, βασιζόμενοι πάντα στις αξίες τις επιχείρησης, αλλά και στα trends της εποχής. Μοντέρνος και μινιμαλιστικός σχεδιασμός, ιδανικός για να εξυπηρετήσετε τους πελάτες σας και να τους προσφέρετε μια μοναδική εμπειρία.
 2. Διατηρούμε τους συνεργάτες μας μπροστά από τον ανταγωνισμό τους
  Μέσω της συνεργασίας μας, σκοπεύουμε να σας δώσουμε τα καλύτερα δυνατά εργαλεία, ώστε να βρεθείτε ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές σας και από τις εξελίξεις. Δημιουργώντας μια εφαρμογή για κινητά στην Best Cybernetics, θα σε συμβουλέψουμε στο πώς να την χρησιμοποιήσεις για να κάνεις marketing και να αυξήσεις τις πωλήσεις σου.

Αν έχεις, λοιπόν, στο μυαλό σου την δημιουργία κάποιας εφαρμογής για κινητά, τότε μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Βρείτε μας στα Social Media!

[fusion_social_links icons_boxed=”” icons_boxed_radius=”” color_type=”brand” icon_colors=”” box_colors=”” tooltip_placement=”” blogger=”” deviantart=”” digg=”” dribbble=”” dropbox=”” facebook=”https://www.facebook.com/BestCybernetics/” flickr=”” forrst=”” googleplus=”” instagram=”https://www.instagram.com/bestcybernetics/” linkedin=”” myspace=”” paypal=”” pinterest=”https://gr.pinterest.com/becybernetics/” reddit=”” rss=”” skype=”” soundcloud=”” spotify=”” tumblr=”” twitter=”https://twitter.com/bestcybernetics” vimeo=”” vk=”” whatsapp=”” xing=”” yahoo=”” yelp=”” youtube=”https://www.youtube.com/channel/UCZzBYm5BDycIg0ZxjyR4gyA?view_as=subscriber” email=”” show_custom=”no” alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][/fusion_social_links]

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.