25 Ιουνίου, 2020 George

Κατασκευή eshop με WooCommerce

Χιλιάδες νέες eCommerce επιχειρήσεις ανοίγουν κάθε χρόνο και οι νέοι διαδικτυακοί έμποροι έχουν αρκετές επιλογές όσον αφορά την πλατφόρμα που θα υποστηρίξει το eshop τους. Ποια είναι όμως η ιδανική πλατφόρμα για κάθε επιχείρηση; Το Shopify, το Magento ή το WooCommerce; Η Best Cybernetics προτείνει την κατασκευή eshop με WooCommerce και παρακάτω σας εξηγούμε το γιατί.

Τι είναι το WooCommerce;

Το WooCommerce (άρρηκτα συνδεδεμένο με το WordPress) είναι μια eCommerce πλατφόρμα ιδιαίτερα φιλική προς τους νέους εμπόρους. Χρησιμοποιείται σε περίπου 2,3 εκατομμύρια eshop σε όλο τον κόσμο, επειδή συνδυάζει την εύκολη χρήση με την απίστευτη ισχύ, την ευελιξία και τις απεριόριστες δυνατότητες. Μερικές από αυτές είναι η διαχείριση αποθεμάτων & φόρων, οι ασφαλείς πληρωμές και η ενοποίηση των αποστολών των παραγγελιών. Τέλος, δίνει μεγάλα περιθώρια για εξαιρετικό SEO του eshop σας, ώστε να κερδίσετε την μάχη του Google.

Τα 5 βασικότερα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας, όμως, είναι τα εξής:

1. Τιμή

Όταν ένας νέος έμπορος επιλέγει μια πλατφόρμα για την κατασκευή του eshop του, η τιμή είναι πολύ πιθανό να είναι σημαντικός παράγοντας. Οι πλατφόρμες eCommerce μπορεί να είναι δωρεάν ή να κοστίζουν πολλές χιλιάδες δολάρια ετησίως. Αυτή η διαφορά στην τιμή, όμως, δεν σχετίζεται απαραίτητα με την δυναμική της πλατφόρμας.

Το WooCommerce είναι όσο ισχυρές είναι και οι κορυφαίες πλατφόρμες, αλλά επειδή είναι δωρεάν, κάθε επιχείρηση ή επιχειρηματίας μπορεί να επωφεληθεί από τις δυνατότητές της χωρίς να δεσμευτεί με ακριβά συμβόλαια υποστήριξης ή με την αγορά αδειών χρήσης.

Save Money, Best Cybernetics

2. Ευελιξία

Όπως και το WordPress, το WooCommerce περιλαμβάνει ένα πλούσιο σύνολο δυνατοτήτων, που μπορούν να αξιοποιηθούν με την προσθήκη διάφορων plug-in στην μηχανή του eshop. Υπάρχουν εκατοντάδες επεκτάσεις ειδικά για το eCommerce που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για το WooCommerce.

Η μεγάλη κοινότητα που υποστηρίζει το WordPress & το WooCommerce αναπτύσσει συνεχώς plug-in ανοιχτού κώδικα, ώστε να μπορούν να προστεθούν εύκολα & γρήγορα στα WooCommerce eshop και να λύσουν τα χέρια των εμπόρων.

3. Προσαρμοστικότητα

Οτιδήποτε θέλετε να πουλήσετε, μπορείτε να το πουλήσετε μέσω του WooCommerce. Αυτό περιλαμβάνει φυσικά ή ψηφιακά προϊόντα, συνδρομές, ραντεβού και πολλά άλλα. Είτε σκοπεύετε να πουλήσετε ένα μόνο ψηφιακό προϊόν είτε μια τεράστια ποικιλία φυσικών προϊόντων, το WooCommerce είναι η ιδανική πλατφόρμα για εσάς.

4. Στατιστικά

Όσα περισσότερα γνωρίζετε για τους πελάτες σας και τον τρόπο που αλληλεπιδρούν με το κατάστημα & τα προϊόντα σας, τόσο το καλύτερο. Εκτός από την μηχανή, το WooCommerce παρέχει ένα εκτεταμένο σύνολο αναλυτικών στατιστικών που εμφανίζονται σε μια user-friendly διεπαφή. Επιπλέον, είναι αρκετά απλό να ενσωματώσετε στο WooCommerce εξωτερικές υπηρεσίες ανάλυσης, όπως το Google Analytics, μέσω διάφορων επεκτάσεων.

Data Analysis@2x, Best Cybernetics

5. Περιεχόμενο

Όπως θα περίμενε κανείς από μια πλατφόρμα eCommerce που βασίζεται στο πιο δημοφιλές σύστημα διαχείρισης περιεχομένου στον κόσμο (το WordPress, δηλαδή), αν επιλέξετε το WooCommerce για την κατασκευή του eshop σας δεν θα απογοητευτείτε από το διαχειριστικό του περιβάλλον.

Το περιεχόμενο είναι το πιο σημαντικό συστατικό του eCommerce marketing, της βελτιστοποίησης των πωλήσεων & των μηχανών αναζήτησης. Το WordPress & το WooCommerce μαζί, προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία επιλογών διαχείρισης περιεχομένου, όπως το blogging, οι landing pages και το email marketing. Επεκτάσεις για SEO συμβατές με το WooCommerce, όπως το Yoast SEO, διευκολύνουν τους λιανοπωλητές να βελτιστοποιήσουν το περιεχόμενο του eshop τους.

6. Ταχύτητα

Το WordPress & το WooCommerce μπορούν να προσφέρουν μια γρήγορη & ασφαλή eCommerce εμπειρία για διαδικτυακά καταστήματα όλων των μεγεθών. Σε συνδυασμό με τα πακέτα φιλοξενίας μας μπορείτε να είστε σίγουροι πως το eshop σας δεν θα “πέσει”, ακόμα και αν το επισκεφθούν χιλιάδες χρήστες ταυτόχρονα.


Με λίγα λόγια, το WooCommerce παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση eCommerce που είναι γρήγορη, εύκολη στη χρήση και μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για την τεχνολογία που χρησιμοποιούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η Best Cybernetics είναι το Digital Agency που ψάχνατε για να αναπτύξετε την επιχείρησής σας. Με την μεγάλη εμπειρία της ομάδας μας και τις ασυναγώνιστες τιμές μας, εγγυώμαστε να χτίσουμε την eCommerce επιχείρησή σας γρήγορα, αλλά και με μοναδική ποιότητα.

“We create & promote brands, grow businesses, lead sales and ensure effectiveness & success”

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.