11 Μαΐου, 2018 Best Cybernetics

Get ready for e-Growth | 1ο ενημερωτικό δελτίο

Ετοιμαστείτε για Ανάπτυξη!
Έξι ευρωπαίοι εταίροι έχουν ξεκινήσει ένα σημαντικό έργο το οποίο θα μπορούσε να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις να επιβιώσουν από την πανδημία και να αναπτυχθούν. Το έργο Erasmus + που ονομάζεται, «Enterprises Growing Through Business Simulations» (Ηλεκτρονική -ανάπτυξη) θα εκπαιδεύσει τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων σε νέους τρόπους ανάπτυξης της επιχείρησής τους.
Ηλεκτρονική Ανάπτυξη στην Πράξη
Αν και το περιεχόμενο του έργου αναπτύχθηκε πριν από την πανδημία του Covid19, η συγκυρία  του χρόνου  δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη για τις 25,1 εκατομμύρια επιχειρήσεις της Ευρώπης. Το έργο θα εκπαιδεύσει τους φιλόδοξους και τους σημερινούς επιχειρηματίες σε έναν νέο τρόπο ανάπτυξης και εφαρμογής στρατηγικών. Χρησιμοποιώντας ένα νέο εργαλείο ανάπτυξης προσομοιωμένων επιχειρήσεων, οι επιχειρηματίες θα μάθουν πώς να λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με το μάρκετινγκ, την έρευνα, την τιμολόγηση, το προσωπικό και τη διασφάλιση της ποιότητας για την επέκταση της επιχείρησής τους.
Αυτό το φιλόδοξο έργο συγχαίρει αρκετές πρωτοβουλίες και προτεραιότητες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όπως για παράδειγμα “Η Ισχυρότερη Ψηφιακή Ευρώπη: η έκκλησή μας για δράση μέχρι και το 2025 » (Ψηφιακή Ευρώπη: 2019: 9) καθώς επίσης και την ανακοίνωση της Επιτροπής σχετικά με “Το σχέδιο δράσης για την Ψηφιακή Εκπαίδευση».
Χρησιμοποιώντας μια νέα προσομοίωση που αναπτύσσεται από την Best cybernetics, οι εταίροι θα εκπαιδεύσουν τους εκπαιδευτές στο πώς να παραδώσουν το μάθημα e-growth. Θα μάθουν πώς να χρησιμοποιούν τη προσομοίωση του e-Growth για να εκπαιδεύσουν και να υποστηρίξουν τους φιλόδοξους και τους υφιστάμενους επιχειρηματίες για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους στα πλαίσια ενός ασφαλούς  μαθησιακού περιβάλλοντος.
Ο John Moore εταίρος από το Ηνωμένο Βασίλειο, μέσω της Exponential Training μας λέει: “Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν εμπνευσμένο και πρακτικό ψηφιακό πόρο μάθησης που θα επιτρέπει στους επιχειρηματίες να κατανοήσουν τι πρέπει να κάνουν για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους με έναν ασφαλή και εύχρηστο τρόπο. Νομίζω ότι η χρονική συγκυρία του e-Growth είναι ιδανική καθώς πολλές από τις οικονομίες μας έχουν κλείσει λόγω της πανδημίας του Covid 19. Ευελπιστώ το e- Growth να διαδραματίσει ένα ρόλο στην εκ νέου εκκίνηση των οικονομιών μας ».
Το έργο θα περιλαμβάνει επίσης ένα σύνολο πόρων που οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι ασχολούνται με την επιχειρηματικότητα και την κατάρτιση των επιχειρήσεων μπορούν να χρησιμοποιήσουν για την ανάπτυξη παρόμοιων προϊόντων ψηφιακής κατάρτισης και μαθημάτων που θα πραγματοποιούνται με την συνδρομή της τεχνολογίας.
Το E-Growth ξεκίνησε στα τέλη του 2020 και θα συνεχίσει μέχρι και το 2022  και τους επόμενους έξι μήνες ,από τους  έξι Ευρωπαίους εταίρους,  το CZU Το πανεπιστήμιο Τσεχίας Αγροτουρισμού στην Πράγα, Exponential Training, STP Consulting, TREBAG, Best Cybernetics and Red Araña. Ήδη έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος στην εξέλιξη του περιεχομένου του e-Growth για τις επιχειρηματικές προσομοιώσεις- η επόμενη φάση θα καταλήξει στην δημιουργία και την αξιολόγηση μιας προσομοίωσης από τους μαθητές.
Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με E-Growth ή οποιοδήποτε Erasmus+ πρόγραμμα, επικοινωνήστε στο 2610 270093 ή με email στο info@bestcybernetics.com

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.