23 Απριλίου, 2020 George

Γιατί να επιλέξεις εμάς για την κατασκευή του eShop σου

H Best Cybernetics, εδώ και 10 χρόνια, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προσφέρει επιχειρηματικές λύσεις 360 μοιρών σε όλους τους οργανισμούς ανεξαρτήτως μεγέθους. Έχοντας ήδη συνεργαστεί με μεγάλους οργανισμούς και εταιρείες για την κατασκευή και προώθηση eShop μεγάλης δυναμικότητας, έχουμε αποκτήσει εμπειρία και τεχνογνωσία σε όλα τα επίπεδα, ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες άριστης ποιότητας και επαγγελματικές λύσεις, οι οποίες θα αντικατοπτρίζουν το κύρος της εκάστοτε εταιρίας.

Αν θέλεις eShop που πουλάει, τότε η Best Cybernetics είναι ο ιδανικός συνεργάτης για εσένα. Στόχος μας είναι να αυξήσουμε τις πωλήσεις  σου και να σε βοηθήσουμε να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές σου. Η επιτυχία των συνεργατών μας είναι και δική μας επιτυχία.

Τα βασικά χαρακτηριστικά που φροντίζουμε να έχουνε όλα τα eShop μας είναι τα εξής:

1. Responsive Design

Δημιουργούμε ιστοσελίδες φιλικές προς κάθε κινητή συσκευή, ώστε να είσαι σίγουρος πως ο επισκέπτης του eShop σου μπορεί να πάρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται και να κάνει τις ενέργειες που θέλει, χωρίς περιορισμούς.

2. Εκπαίδευση & Ενημέρωση

Χρησιμοποιούμε σύγχρονα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου, όπως το Opencart, το WooCommerce & το Magento, ώστε να μπορείς με ευκολία να αλλάζεις και να βελτιώνεις το content του eShop σου χωρίς να έχεις πάντα ανάγκη έναν ειδικό. Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ καθοδήγηση και εκπαίδευση πάνω σε αυτά τα συστήματα.

3. Ταχύτητα & Ασφάλεια

Με την δημιουργία του eShop σου στην Best Cybernetics εξασφαλίζεις φιλοξενία στον dedicated server μας για 1 χρόνο ΔΩΡΕΑΝ, για ασυναγώνιστες ταχύτητες φόρτωσης, ασφάλεια από επιθέσεις και καθημερινό backup των αρχείων σας.

4. Δημιουργούμε Εμπειρίες

Η εξειδικευμένη στο UX Design ομάδα μας δημιουργεί εμπειρίες χρήστη ελκυστικές που φέρνουν αποτελέσματα στο eShop σου. Είμαστε επικεντρωμένοι στο να κάνουμε τα πράγματα να λειτουργήσουν πραγματικά για το κοινό και την επιχείρησή σου.

Explaining What Is The Difference Between Ux And Ui Design Uxoui, Best Cybernetics

Άλλες σημαντικές επιπρόσθετες δυνατότητες είναι και οι εξής:

1. Σύνδεση eShop με Skroutz

Η σύνδεση με το Marketplace του Skroutz μπορεί να είναι το επόμενο μεγάλο βήμα για το eShop σου. Η καταχώρισή του eShop σου στο Skroutz μπορεί να αποδώσει μεγάλα κέρδη, να αυξήσει την αξιοπιστία του και να δημιουργήσει κίνηση προς αυτό. 

2. Σύνδεση eShop με Courier

Η Best Cybernetics μπορεί να προσφέρει ασφαλή και επικερδής σύνδεση με οποιαδήποτε εταιρία Courier. Θα διεξάγουμε έρευνα, ώστε να επιλέξουμε το κατάλληλο πακέτο για εσας. 

3. Αποστολή Στατιστικών

Η εξόρυξη στατιστικών (μηνιαία) είναι σημαντική, ώστε να καταλάβεις τι πρέπει να αλλάξεις και τι όχι στις λειτουργίες του eShop σου, ώστε να έχει καλύτερη απόδοση και μεγαλύτερο ROI. Ποιες είναι οι αγαπημένες σελίδες των επισκεπτών σου; Σε ποια φάση αποχωρούν οι πελάτες από το eShop; Και άλλα τέτοια ερωτήματα που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις καλύτερο conversion rate.

ECommerce Statistics, Best Cybernetics

Τι μας κάνει να ξεχωρίζουμε;

α. Εξατομικευμένη Συμβουλευτική

Η εξειδικευμένη ομάδα μας μπορεί να προτείνει λύσεις 360 μοιρών. Από συμβουλές για την δομή του eShop και των προϊόντων, μέχρι και την Στρατηγική Digital Marketing, ώστε να εξασφαλίσεις όσο το δυνατόν συντομότερα το ROI (Return of Investment).

β. Ανταγωνιστικές τιμές

Προσφέρουμε υπηρεσίες κατασκευής πλήρως λειτουργικών eShop υψηλής ποιότητας στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός και εμείς σεβόμαστε τις ανάγκες του, με άξονα πάντα την μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία του εκάστοτε οργανισμού.

γ. 10+ χρόνια εμπειρίας

Τα έργα μας, τόσο σε Ευρωπαϊκό, όσο και σε τοπικό επίπεδο έχουν την τάση να μιλάνε από μόνα τους. Εδώ και 10 χρόνια, δημιουργούμε έργα μοναδικά σε ποιότητα, αλλά και σε αισθητική.

δ. Φιλοξενία σε Dedicated Server

Η φιλοξενία του eShop στον dedicated server μας είναι σημαντική, καθώς οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, η συνεχής παρακολούθηση τους και τα τακτικά backup των έργων μας αυξάνουν κατά πολύ την ασφάλεια του eShop σου.

ε. Επαγγελματισμός

Σε κάθε έργο που έχουμε αναλάβει και δημιουργήσει, οι πελάτες μας έχουν μείνει απολύτως ευχαριστημένοι, λόγω της συνεχής επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης, των πρωτοβουλιών μας και της τήρησης των deadline και των υποσχέσεών μας.

Ακόμα πιστεύεις πως δεν είμαστε ο κατάλληλος συνεργάτης για την κατασκευή του eShop σου; Επικοινώνησε μαζί μας και πάρε ΔΩΡΕΑΝ προσφορά για την αναβάθμιση ή κατασκευή του eShop σου.

“We create and promote brands, grow businesses, lead sales and ensure success and effectiveness. Trusts us!”

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.