29 Νοεμβρίου, 2019 George

Γιατί να επιλέξετε εμάς για την δημιουργία της ιστοσελίδας σας;

Εν έτη 2019, κάθε επιχείρηση που επιθυμεί νέους πελάτες χρειάζεται έναν ιστότοπο. Σχεδόν όλοι οι πελάτες σας θα χρησιμοποιήσουν το διαδίκτυο για να αναζητήσουν επιχειρήσεις πριν δοκιμάσουν οποιοδήποτε άλλο τρόπο.

Αν κάποιος είναι νέος σε μια περιοχή και θέλει να βρει καταστήματα καφέ, οδοντίατρους, γιατρούς ή μηχανικούς, τι κάνει; Ψάχνει στο διαδίκτυο. Αυτές οι έρευνες συνήθως διαρκούν πολύ λίγο και έτσι μια επιχείρηση πρέπει να είναι έτοιμη να ξεχωρίσει και να «πιάσει» την προσοχή του δυνητικού πελάτη της μέσα στον ελάχιστον χρόνο που διαθέτει.

Ένας πιθανός πελάτης που ερευνά τα αποτελέσματα των χαρτογραφημένων αποτελεσμάτων της Google ενδέχεται να αγνοήσει τις δύο πρώτες επιχειρήσεις επειδή αυτές δεν έχουν ιστοσελίδα. Επιλέγει τον ιστότοπο της τρίτης εν σειρά εμφανιζόμενης επιχείρησης μόνο και μόνο για να διαπιστώσει ότι δεν λειτουργεί καλά στο τηλέφωνό του, οπότε μετακινείται στο τέταρτο αποτέλεσμα. Ακριβώς έτσι, οι τρεις επιχειρήσεις που βρίσκονται πλησιέστερα στον πελάτη έχουν διαγραφεί λόγω της έλλειψης ενός χρήσιμου, ενημερωμένου, φιλικού προς το κινητό ιστότοπου.

Ο δικτυακός τόπος για οποιαδήποτε επιχείρηση πρέπει να είναι επαγγελματικός και πρακτικός. Πρέπει να περιέχει τις σωστές πληροφορίες για να πείσει τους πιθανούς πελάτες να κάνουν μια παραγγελία, να καλέσουν ή να σας επισκεφθούν.

Η εξειδικευμένη ομάδα της Best Cybernetics μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την κατάλληλη ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας με άξονα πάντα τις ανάγκες σας. Παρακάτω σας παραθέτουμε τους κύριους λόγους που μας κάνουν τον ιδανικό συνεργάτη για κάθε επιχείρηση:

Δημιουργούμε Εμπειρίες

Δημιουργούμε εμπειρίες που είναι ελκυστικές, απλές στη χρήση και φέρνουν αποτελέσματα για την εταιρεία σας. Εκτός από, την ενίσχυση της εταιρικής επωνυμίας και το σχεδιασμό ιστοσελίδων, είμαστε πραγματικά επικεντρωμένοι στο να κάνουμε τα πράγματα να λειτουργούν πραγματικά για το κοινό σας … και την επιχείρησή σας.

Ρωτάμε, ακούμε και καταλαβαίνουμε

Ξεκινάμε κάθε πρόγραμμα ανάπτυξης ιστοσελίδων αποκτώντας μια σταθερή κατανόηση του ποιος είστε, τι κάνετε και γιατί το κάνετε. Αυτό μας βοηθά να δημιουργήσουμε στρατηγικές λύσεις σχεδίασης ιστοσελίδων που θα επικοινωνούν με τα σωστά μηνύματα και θα εκφράζουν τη μοναδική ταυτότητά σας. Συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας – Ο καλός σχεδιασμός δεν έρχεται σε πηγή έμπνευσης. Πρόκειται για μια συνεργατική διαδικασία ανακάλυψης που απαιτεί υπομονή, εμπειρία και επικοινωνία. Συμμετέχουμε τους πελάτες μας σε κάθε βήμα, προσθέτοντας ανατροφοδότηση σε κάθε στάδιο έως ότου οριστικοποιηθεί ο σχεδιασμός.

Παρέχουμε ανταγωνιστική τιμολόγηση

Προσφέρουμε σχεδιασμό ιστοσελίδων, ανάπτυξη ιστοσελίδων, ανάπτυξη εταιρικής ταυτότητας, ηλεκτρονικό μάρκετινγκ, φιλοξενία ιστοσελίδων και ανάπτυξη εφαρμογών. Είναι μια συνάρτηση του εσωτερικού μας εξοπλισμού και της ικανότητας να εκμεταλλεύεται την τεχνολογία για να καλύψει μια μεγάλη γκάμα απαιτήσεων.

Παρέχουμε Online Marketing

Ο πιο όμορφος ιστότοπος στον κόσμο είναι άχρηστος αν κανείς δεν τον επισκέπτεται. Πολύ λίγοι σχεδιαστές ιστοτόπων ενδιαφέρονται για τις μηχανές αναζήτησης. Αυτό είναι λάθος. Το πιο εύκολο και οικονομικότερο μέσο δημιουργίας επισκεψιμότητας είναι να κάνετε τον ιστότοπό σας ελκυστικό για τις μηχανές αναζήτησης. Χρησιμοποιούμε εξελιγμένες τεχνικές μάρκετινγκ στο διαδίκτυο και αποδεδειγμένες στρατηγικές SEO για να εξασφαλίζετε ότι έχετε υψηλή κατάταξη στις κύριες μηχανές αναζήτησης για τις λέξεις-κλειδιά σας.

Προσφέρουμε μεγάλη εμπειρία

Έχουμε εργαστεί τόσο άμεσα όσο και έμμεσα με σχεδόν κάθε τύπο μεγάλου κλάδου στον κόσμο, από μικρούς ιστοτόπους ηλεκτρονικού εμπορίου έως μεγάλες  εταιρείες καθώς και από παρόχους υγειονομικής περίθαλψης, μεσίτες ακινήτων, δικηγόρους  και άλλους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και οργανισμούς. Η Best Cybernetics έχει μια από τις πιο ισχυρές λίστες πελατών ανάπτυξης ιστοσελίδων στο διαδίκτυο!

Δείτε κάποια από τα site μας:

Βρείτε μας στα Social Media!

[fusion_social_links icons_boxed=”” icons_boxed_radius=”” color_type=”brand” icon_colors=”” box_colors=”” tooltip_placement=”” blogger=”” deviantart=”” digg=”” dribbble=”” dropbox=”” facebook=”https://www.facebook.com/BestCybernetics/” flickr=”” forrst=”” googleplus=”” instagram=”https://www.instagram.com/bestcybernetics/” linkedin=”” myspace=”” paypal=”” pinterest=”https://gr.pinterest.com/becybernetics/” reddit=”” rss=”” skype=”” soundcloud=”” spotify=”” tumblr=”” twitter=”https://twitter.com/bestcybernetics” vimeo=”” vk=”” whatsapp=”” xing=”” yahoo=”” yelp=”” youtube=”https://www.youtube.com/channel/UCZzBYm5BDycIg0ZxjyR4gyA?view_as=subscriber” email=”” show_custom=”no” alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][/fusion_social_links]

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.