3 Δεκεμβρίου, 2018 Katerina

Γιατί πρέπει να εμπιστευτώ τη διαχείριση των Social Media της επιχείρησής μου;

Social Μedia, 2 λέξεις που έχουν κατακτήσει την καθημερινότητά μας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο! Facebook, Instagram, LinkedIn. Πλατφόρμες που φιλοξενούμε συχνά στην οθόνη του κινητού, του tablet ή του laptop μας και (ισώς) ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τη δύναμη τους!
Well, the time is now!
 

Τι προσφέρουν τα Social Μedia στην επιχείρησή μου;

Τα Social Μedia αποτελούν πλέον ένα απίστευτο εργαλείο marketing που μπορεί να εκμεταλλευτεί οποιαδήποτε επιχείρηση ανεξάρτητα από το μέγεθος & το είδος των αγαθών της. Το ήξερες ότι το 54% των χρηστών χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να βρουν προϊόντα που τους ενδιαφέρουν, ενώ το 71% των χρηστών που είχαν μια θετική εμπειρία με μια επιχείρηση μέσω των Social Media είναι πιθανό να την συστήσουν στους φίλους και την οικογένειά τους (Oberlo, 2021). Τα Social Media είναι ένα δυνατό κανάλι επικοινωνίας με το κοινό της επιχείρησής σου αφού μπορείς:

 • να μοιραστείς το όραμα & την φιλοσοφία σου
 • να καθιερώσεις την ταυτότητα της επιχείρησής σου
 • να αυξήσεις την αναγνωρισιμότητα του brand σου
 • να αυξήσεις τις πωλήσεις σου

Για να κατακτήσεις, όμως, την εμπιστοσύνη του κοινού σου θα πρέπει κάθε κίνηση σου να γίνεται συνειδητά και, πάνω απ’ όλα, βάση πλάνου & στρατηγικής!
 

Γιατί πρέπει να εμπιστευτώ τη διαχείριση των Social Media της επιχείρησής μου;

Tα Social Media μιας επιχείρησής δεν είναι απλά ένα ακόμα σημείο προβολής! Αλλά ένα σημείο που ο πελάτης σου σε γνωρίζει & σε εμπιστεύεται! Η διαχείριση των Social Media, ναι, είναι ένα full-time job που απαιτεί δημιουργικό περιεχόμενο, καθημερινή παρακολούθηση τόσο των ενεργειών σου όσο και των νέων trends, και συνεχόμενες βελτιστοποιήσεις με στόχο τη μέγιστη απόδοση της επένδυσής σου. Ένα agency αναλαμβάνει αυτό το βάρος για σένα επιτρέποντας σου να αφιερωθείς στην επιχείρηση & την καθημερινότητά σου.
Πως;

 • Δημιουργία πλάνου & στρατηγικής 

Το digital agency, πάντα μαζί σου & σύμφωνα με τις ανάγκες σου, αναλαμβάνει τη δημιουργία πλάνου & στρατηγικής για τα Social Media της επιχείρησή σου! Πόσες αναρτήσεις θα γίνουν το μήνα; Πόσες διαφημίσεις θα τρέξουν; Θα τα ξέρεις όλα από την αρχή, χωρίς άγχος και ενέργειες τελευταίας στιγμής!

 • Καθημερινή παρακολούθηση & βελτιστοποίηση

Η παρακολούθηση & η βελτιστοποίηση των ενεργειών σου στα Social Media είναι η μαγική συνταγή για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Το digital agency καθημερινά παρακολουθεί τα αποτελέσματα, αξιολογεί &  ερμηνεύει τα δεδομένα, και βελτιστοποιεί τις ενέργειες σου. 

 • Έξυπνο & στοχευμένο περιεχόμενο 

Μια ανάρτηση χωρίς έξυπνο & catchy περιεχόμενο δεν τραβάει τους χρήστες. O copywriter μιας εξειδικευμένης ομάδας ξέρει πως να επικοινωνεί το σωστό μήνυμα στο σωστό κοινό. Just trust them!

 • Αναφορές 

Βέβαια, ένα digital agency σε χρειάζεται σε αυτό το ψηφιακό κυνηγητό αφού εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους τους στόχους σου! Μέσω των αναφορών έχεις πλήρη εικόνα των αποτελεσμάτων των Social Media ενεργειών της επιχείρησής σου επιτρέποντας την παρακολούθηση τους, καθώς το brainstorming μαζι με το agency για επόμενες ενέργειες!

 • Νέες τάσεις & εργαλεία

Και τέλος, τα trends τρέχουν και πρέπει να τα προλαβαίνουμε. Μην μένεις πίσω! Το digital agency ερευνά για εσένα, πριν από εσένα, και είναι εκεί να σε ενημερώσει για νέες ψηφιακές τάσεις & εργαλεία που ταιριάζουν στην επιχείρησή σου! 
 

New Social Media Marketing Trends

Και αφού αναφερθήκαμε στα trends, let’s see the hottest Social Media Marketing Trends

 • Facebook Boosted posts

Τα Boosted Post αποτελούν το πιο βασικό τρόπο διαφήμισης μέσω Facebook, αφού παίρνει ήδη δημοσιευμένο περιεχόμενο, όπως μια ανάρτηση, και την προωθεί σε όλη την πλατφόρμα ως διαφήμιση. Με αυτό τον τρόπο προωθείς εύκολα & γρήγορα το περιεχόμενο σου ενισχύοντας την αναγνωρισιμότητα του brand σου.
Tip! Μπορείς να επιλέξεις το post να δημοσιευτεί και στο Instagram. Με μια κίνηση τα Social Media σε φέρνουν ακόμα πιο κοντά στο κοινό σου!

 • Instagram & Facebook Shops

Το ήξερες ότι, σύμφωνα με το Instagram, το 70% των συχνών καταναλωτών χρησιμοποιεί το Instagram για να ανακαλύψει νέα προϊόντα; Θα αφήσεις αυτή την ευκαιρία χαμένη; Με τις υπηρεσίες Instagram & Facebook Shops μπορείς απλά & γρήγορα να παρουσιάσεις στο κοινό σου τα προϊόντα σου μέσα από τις πλατφόρμες οδηγώντας τους στη σελίδα της επιχείρησής σου! 
 
The purpose of an agency is to create a customer who creates customers! Let us be your guide και επικοινώνησε μαζί μας. Οι #DigitalSuperheroes είναι εδώ να ταξιδέψουν μαζί σου στο κόσμο των Social Media.
 

“We create & promote brands, grow businesses, lead sales and ensure effectiveness & success”

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.