15 Νοεμβρίου, 2019 George

Η Best Cybernetics στην έκθεση Πελοπόννησος Expo!

Η Best Cybernetics έχει την τιμή και την χαρά να βρίσκεται φέτος στην Πελοπόννησος Expo με στόχο την παρουσίαση της εταιρίας και ειδικότερα του έργου της E-Sisifos (www.e-sisifos.gr), που υλοποιεί σε συνεργασία με την Rap Media και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
Στο περιπτέρο 183-185, η ομάδα της θα σε περιμένει να έρθεις να μας γνωρίσεις και να συζητήσουμε για τεχνολογία και όχι μόνο.

Λίγα λόγια για την Best Cybernetics
Για δεύτερη χρονιά η εταιρία σας θα συμμετέχει στην έκθεση Πελοπόννησος EXPO που θα λάβει χώρα στην Τρίπολη. Πείτε μας λίγα λόγια για την εταιρία BEST CYBERNETICS.

Αρχικά θα Θέλαμε να ευχαριστήσουμε το arcadia portal και το kalamata Times που μας δίνουν την ευκαιρία και την δυνατότητα να μας γνωρίσει το κοινό της Αρκαδίας και Μεσσηνίας.

Η εταιρία Best Cybernetics, από το 2009, αναπτύσσει καινοτόμα πληροφοριακά συστήματα και παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop), εφαρμογών λογισμικού κατά παραγγελία (custom applications) και εφαρμογών κινητών τηλεφώνων (mobile applications).

Η εταιρεία συνεργάζεται με Ευρωπαϊκά ερευνητικά ιδρύματα, ακαδημαϊκούς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς και εταιρείες, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να συμμετέχει σε εξειδικευμένα έργα σε τομείς ενδιαφέροντος όπως η καινοτομία, η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, η επαγγελματική κατάρτιση ενηλίκων, η προώθηση της επιστήμης και των νέων τεχνολογιών, η διείσδυση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών σε όλους τους τομείς της οικονομίας.

Στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ η Best Cybernetics συμμετέχει ως εταίρος και τεχνολογικός συντονιστής σε αρκετά Ευρωπαϊκά έργα.

Postprosklisibcpeloponnisosexpo, Best Cybernetics

 

Ποιες οι υπηρεσίες που παρέχει η επιχείρησή σας και ποια τα οφέλη για τους πελάτες σας;

Η Best Cybernetics προσφέρει τις εξής υπηρεσίες:

 • Δημιουργία ιστοσελίδων και e-shop:
  Στην Best Cybernetics θέλουμε να παρέχουμε ξεχωριστές ιστοσελίδες και e-shop στους πελάτες μας. Δίνουμε σημασία στο design και στην λειτουργικότητα, ώστε μαζί με το εξειδικευμένο μας promotion να γίνεται η σελίδα ολοένα και πιο ελκυστική. Ταυτόχρονα όλα τα site και e-shop είναι σχεδιασμένα να είναι responsive, δηλαδή να ανταποκρίνονται σε όλων των ειδών τις συσκευές (pc, tablet, smartphone κλπ), καθώς και να είναι φιλικά ως προς τον χρήστη.
 • Δημιουργία Custom και Mobile εφαρμογών:
  Η εμπειρία της Best Cybernetics έχει προκύψει από τη συνεργασία της με πελάτες από πολλούς διαφορετικούς τομείς και με ιδιαίτερες απαιτήσεις, με αποτέλεσμα να την έχει φέρει στη θέση να μπορεί να παράσχει αφενός εξαιρετικά ισχυρές λύσεις, αφετέρου ιδιαίτερα πλήρεις ώστε να καλύπτουν ολοκληρωμένα τις ανάγκες κάθε πελάτη, με ένα συνολικά χαμηλό κόστος κτήσης (TCO – Total Cost of Ownership). Κατανοούμε απολύτως τις προοπτικές ανάπτυξης κάθε επιχείρησης, με αποτέλεσμα ο σχεδιασμός των λύσεων να πραγματοποιείται έχοντας λάβει υπόψη και τις απαιτήσεις που θα προκύψουν στο μέλλον.
 • Δημιουργία E-Learning πλατφορμών:
  H νέα εποχή στην εκπαίδευση έφτασε και η Best Cybernetics σας βάζει για τα καλά μέσα σε αυτή. Με την δημιουργία e-learning πλατφόρμων, την ψηφιοποίηση εκπαιδευτικού υλικού, καθώς και την δημιουργία εφαρμογών, η εκπαιδευτική διαδικασία γίνεται πιο ευχάριστη και φιλική.
  Graphic Design:
  To brand σας είναι ο καθρέφτης της επιχείρησης. Στην Best Cybernetics δημιουργούμε ολοκληρωμένα brands και εταιρικές ταυτότητες που κάνουν αίσθηση, είτε πρόκειται για επαγγελματίες (λογότυπο, επαγγελματικές κάρτες, επιστολόχαρτα), είτε για καταστήματα (κατάλογοι, διαφημιστικά φυλλάδια, μενού εστιατορίων), είτε για οποιαδήποτε άλλη ανάγκη παρουσιαστεί.
 • Web Hosting:
  Oι ιστοσελίδες που δημιουργούμε φιλοξενούνται σε ταχύτατους dedicated servers της Βest Cybernetics, απαλλάσσοντας σας από κολλήματα και δυσλειτουργίες που κάνουν κακό στην ψηφιακή σας εικόνα.
 • Consulting:
  Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας θα σας ακούσει και θα σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε επιχειρηματικό σας προβληματισμό.
 • Digital Marketing:
  Διαφημιστείτε μέσω της Best Cybernetics για να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές σας. Search Engine Optimization, Social Media Marketing, Google Adwords και e-mail Marketing είναι κάποια από τα εργαλεία που θα εκτοξεύσουν την επιχείρηση σας. Η εξειδικευμένη ομάδα Digital Marketing της Best Cybernetics είναι εδώ για να σας βοηθήσει με το ψηφιακό Marketing και σας εγγυάται απόλυτη επιτυχία.

Γιατί μια επιχείρηση να εμπιστευτεί εσάς για την προβολή της;

Γιατί κάθε μέρα στη Best Cybernetics είναι μια καινούρια ημέρα δημιουργίας. Γιατί έχουμε νέους ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες και πάθος για αυτό που κάνουν. Γιατί προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τις γνώσεις μας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Γιατί τα έργα που έχουμε αναλάβει σε ελληνικό και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο εγγυώνται ότι είμαστε ο σύμμαχος που ψάχνετε για την αναβάθμιση της επιχείρησής σας. Γιατί τα έργα μας έχουν «ψυχή», αγάπη και μεράκι και η επιτυχία σας είναι και δική μας επιτυχία!

Το όραμα της Best Cybernetics είναι η δημιουργία έργων που το καθένα ξεχωριστά χαρακτηρίζεται από υψηλή αισθητική, πάθος, τεχνογνωσία και άρτια λειτουργικότητα. Τα project που έχουμε αναλάβει, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό, μπορούν να σας δώσουν την εγγύηση, ότι επιλέγοντας την ομάδα της Best Cybernetics, θα μείνετε παραπάνω από ευχαριστημένοι!

Ποιες οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της πληροφορικής και πώς αυτές μπορούν να ωφελήσουν τους συνεργάτες σας;

Οι υπολογιστές και το διαδίκτυο αποτελούν ήδη μέρος σχεδόν όλων των πτυχών μιας επιχείρησης. Η τεχνολογία της πληροφορίας διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο τα τελευταία χρόνια ως παράγοντας αλλαγής στη γεωργία, τη μεταλλεία, τη βιομηχανία και τις βιομηχανίες υπηρεσιών. Η τάση αυτή θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια και θα επηρεαστεί ένας μεγαλύτερος αριθμός δραστηριοτήτων από την πληροφορική, καθώς η τεχνολογία βρίσκει ταχύτερους και απλούστερους τρόπους για να γίνει η δουλειά.

Μερικοί από τους σημαντικούς νέους τομείς στον τομέα της τεχνολογίας των πληροφοριών είναι:

Cloud Computing – Αυτό συνεπάγεται τη χρήση υπολογιστικών υπηρεσιών μέσω του διαδικτύου. Οι επιχειρήσεις δεν χρειάζεται να επενδύουν σε υλικό ή λογισμικό για τις απαιτήσεις τους. Αντ ‘αυτού, μπορούν να επιλέξουν το IaaS (υποδομή ως υπηρεσία), το PaaS (πλατφόρμα ως υπηρεσία) και το SaaS (λογισμικό ως υπηρεσία). Ένα άλλο πλεονέκτημα που κερδίζουν οι επιχειρήσεις με το cloud computing είναι ότι ολόκληρος ο οργανισμός, ανεξάρτητα από τη θέση των εργαζομένων, χρησιμοποιεί ακριβώς τους ίδιους διακομιστές και συσκευές αποθήκευσης. Αυτό επιτρέπει μεγαλύτερη τυποποίηση και άμεση πρόσβαση στις ίδιες πληροφορίες σε όλη την εταιρεία.

Digital Analytics – Πρακτικά όλες οι εταιρείες καταγράφουν μεγάλο όγκο δεδομένων σχετικά με τους πελάτες τους μέσω των ιδιοτήτων ιστού και των εφαρμογών για κινητά. Ωστόσο, η χρήση αυτών των δεδομένων και η παροχή πληροφοριών που βοηθούν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών ή τη λήψη νέων, είναι μια πολύπλοκη διεργασία. Η ψηφιακή ανάλυση είναι η χρήση αυτών των πληροφοριών για την επίτευξη μεγαλύτερης ικανοποίησης των πελατών, αύξηση των ποσοστών απόκτησης πελατών και βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών που επισκέπτονται την ιστοσελίδα της εταιρείας. Η εξειδικευμένη ομάδα της Best Cybernetics μπορεί να σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες της ψηφιακής εποχής.

Internet of Things – Αυτό αναφέρεται σε μια κατάσταση, όπου τα καθημερινά αντικείμενα έχουν συνδεσιμότητα δικτύου, που τους επιτρέπει να στέλνουν και να λαμβάνουν δεδομένα. Τα βασικά συστατικά που απαιτούνται για να συμβεί αυτό έχουν ήδη τεθεί σε ισχύ, καθώς το ευρυζωνικό διαδίκτυο γίνεται φθηνότερο και ευρύτερα διαθέσιμο. Επιπλέον, δημιουργούνται περισσότερες συσκευές με δυνατότητες Wi-Fi σύνδεσης και η διείσδυση των smartphone αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς. Καθώς οι συσκευές έχουν τη δυνατότητα να “μιλάνε” με κεντρικό εξυπηρετητή και μεταξύ τους, οι δυνατότητες των επιχειρήσεων να χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες ανοίγουν νέους δρόμους.

Εφαρμογές για κινητά – Όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και σε ιστοσελίδες εταιριών μέσω smartphone και tablet, αντί για επιτραπέζιους ή φορητούς υπολογιστές. Αυτή η τάση αναμένεται να επιταχυνθεί και οι επιχειρήσεις πρέπει να αναπτύξουν responsive ιστοσελίδες, που να ανταποκρίνονται σε όλες τις συσκευές, και εφαρμογές για κινητά, εάν επιθυμούν να διατηρήσουν τους υπάρχοντες πελάτες ή και να προσελκύσουν νέους. Η έμπειρη ομάδα της Best Cybernetics είναι ο κατάλληλος συνεργάτης σας σε αυτό το εγχείρημα και μπορεί να σας βοηθήσει ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή online παρουσία.

Το ερώτημα για τις επιχειρήσεις δεν είναι πια το αν θα επενδύσουν σε μεγάλο βαθμό στην τεχνολογία της πληροφορίας ή όχι. Δεν είναι καν το κατά πόσον οι υπάλληλοι σε ολόκληρο τον οργανισμό πρέπει να κατανοούν την τεχνολογία και να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις υποδομές που διαθέτουν. Η σημερινή πρόκληση για τους ηγέτες των επιχειρήσεων όλων των μεγεθών είναι ο τρόπος με τον οποίο θα χρησιμοποιήσουν το ψηφιακό τους πλεονέκτημα για να διατηρήσουν τον ανταγωνισμό.

Μία από τις φιλοδοξίες σας είναι να στεγάσετε με στο e-Sisifos την ιστορία, τη λαογραφία και την παράδοση της Κορινθίας. Μιλήστε μας για και για την προσφορά αυτού του έργου στην Κορινθία γενικότερα.

Η Best Cybernetics θα βρίσκεται για 2η χρονιά στην Peloponnisos Expo και φέτος έχει την χαρά και την τιμή να παρουσιάζει το έργο e-sisifos, που υλοποιεί σε συνεργασία με την RapMedia και το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Το e-sisifos είναι ένα έργο που δημιουργήθηκε και συνεχίζει να εξελίσσεται με σεβασμό στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Αποτελεί το Ψηφιακό Χρονολόγιο της Κορινθιακής Λαογραφίας μέσω της δημιουργίας μιας νέας διαδραστικής διαδικτυακής πύλης (portal) στην οποία χρήστες (πολιτιστικοί φορείς, ειδικοί του χώρου, λάτρεις-ερασιτέχνες της Λαογραφίας κλπ) αναρτούν αρχειακό υλικό σε ψηφιακή μορφή, μέσω τεχνικών πληθοπορισμού (crowdsourcing) που φέρει λαογραφικό πρόσημο.
Επιπλέον, έχει δημιουργηθεί μια ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα (e-learning), που απευθύνεται στην εκπαιδευτική κοινότητα, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, και τροφοδοτείται από αυτήν, παρέχοντας στους εκπαιδευτικούς τη δυνατότητα αξιοποίησης θεμάτων της πύλης, με ελκυστικά εργαλεία πρόσληψης, γνώσης και αξιολόγησης.
Τέλος, έχει δημιουργηθεί και μια εφαρμογή για smartphones με τεχνικές προσωποποιημένης πληροφόρησης σχετικά με σημαντικά και ενδιαφέροντα πολιτιστικά σημεία της περιφερειακής ενότητας Κορινθίας.

Βασικός στόχος είναι η ενδελεχής και συγκεντρωτική καταγραφή και η μετέπειτα ψηφιοποίηση του αρχειακού υλικού, που θα διευκολύνει την αναζήτηση, τη διαθεσιμότητα και τη διάδραση των ενδιαφερομένων με αυτό. Επίσης, μέσω του e-sisifos καθίσταται εφικτή η παραγωγή νέας γνώσης και η δημιουργία μιας έγκυρης και ανεξάντλητης πηγής πληροφόρησης.
Τέλος, ενθαρρύνεται η συμμετοχή συλλόγων, τοπικών φορέων, οργανισμών και προσωπικοτήτων της Κορινθιακής κοινότητας, ώστε να καλλιεργηθεί η αξία της ενασχόλησης με τον πολιτισμό και να ενισχυθεί η σημασία της διατήρησης της ιστορικής και συλλογικής μνήμης για τον σύγχρονο άνθρωπο.

Που και πως μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας κάποιος ενδιαφερόμενος;

Η εταιρία Best Cybernetics έχει έδρα στην Πάτρα (Ταγματάρχου Ζακυνθινού 6). Την περίοδο 13 με 17 Νοεμβρίου θα βρισκόμαστε στην Peloponnisos Expo, που λαμβάνει χώρα στην Τρίπολη και θα μπορέσει όποιος επιθυμεί να έρθει στο περίπτερο 183-185 για να μας γνωρίσει καλύτερα και να συζητήσουμε για τεχνολογία, καινοτομία και όχι μόνο.
Η Best Cybernetics για τη συμμετοχή της στην έκθεση Πελοπόννησος EXPO

Διαφορετικά οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να μας προσεγγίσει με τους εξής τρόπους:

Στον χώρο μας – Ταγματάρχου Ζακυνθινού 6, ισόγειο
Τηλεφωνικώς – 2610 270 093, 6972297108
Με e-mailinfo@bestcybernetics.com
Μέσω της ιστοσελίδας μαςhttps://bestcybernetics.com/el/
Μέσω του Facebook – Best Cybernetics

Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε.

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.