7 Απριλίου, 2021 bestcybernetics

Η επιχείρησή σας και το E-Growth

Φανταστείτε να μπορούσατε να μάθετε πώς να σχεδιάσετε και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας σε ένα ασφαλές περιβάλλον όπου θα μπορείτε να πειραματιστείτε, να παίρνετε ρίσκα  και να δείτε τις επιλογές σας ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. Αυτό ακριβώς μπορείτε να κάνετε με τη νέα προσομοίωση επιχειρήσεων e-Growth.
Με τον αντίκτυπο της πανδημίας Covid19, οι επιχειρηματίες και οι μανατζερς σε όλη τη χώρα αναζητούν τρόπους να ανακάμψουν και να αναπτυχθούν οι επιχειρήσεις τους. Πολλοί φιλόδοξοι και νέοι επιχειρηματίες εξετάζουν το πώς μπορούν να αναπτύξουν νέες επιχειρήσεις. Έχοντας υποστηρίξει δεκάδες επιχειρηματίες και επιχειρήσεις, η Best Cybernetics έχει τεράστια εμπειρία και κατανόηση σχετικά με τους τρόπους ανάπτυξης μιας επιχείρησης. Αυτή η εμπειρογνωμοσύνη εφαρμόζεται τώρα μέσω της δημιουργίας μιας διαδραστικής προσομοίωσης επιχειρήσεων.
Δουλεύοντας σε συνεργασία με πανεπιστήμια και άλλους επιχειρηματίες από την Μεγάλη Βρετανία, την Τσεχική Δημοκρατία, την Ισπανία και την Ουγγαρία, η Best Cybernetics αναπτύσσει μια νέα επιχειρηματική προσομοίωση που ονομάζεται Prοsper. Το περιεχόμενο είναι απλό. Μπορείτε πολύ απλά να δημιουργήσετε μια προσομοιωμένη επιχείρηση, να διαβάσετε μια αναφορά αγοράς και στη συνέχεια να λάβετε βασικές αποφάσεις σχετικά με τα προϊόντα της νέας επιχείρησής σας, την τιμολόγηση, το μάρκετινγκ, το προσωπικό, το σύστημα διαχείρισης ποιότητας και να δείτε τι επακολουθεί.
Εάν κάνετε τις σωστές επιλογές στις σωστές στιγμές, τότε  οι πωλήσεις, τα κέρδη και οι επιδόσεις σας θα σας ανταμείψουν. Εάν όχι, τότε μπορείτε να ανακαλύψετε την αιτία καθώς και να προσδιορίσετε τη ρίζα του προβλήματος προκειμένου να πραγματοποιήσετε αλλαγές στο σχέδιο μάρκετινγκ, τον τρόπο που διαχειρίζεστε την ομάδα σας ή ακόμα και να αναπροσαρμόσετε τη στρατηγική τιμολόγησης. Σε μια σειρά από επιχειρηματικούς κύκλους, θα μάθετε πώς να αναλύετε τις οικονομικές επιδόσεις της επιχείρησής σας, την αποτελεσματικότητα της στρατηγικής μάρκετινγκ και πώς να λαμβάνετε σωστές αποφάσεις που θα σας φέρουν τα σωστά αποτελέσματα.
Το E-Growth είναι μια ευχάριστη, αλλά και αξιόλογη εμπειρία μάθησης. Παρέχει την ιδέα της λειτουργίας μιας επιχείρησης, αλλά χωρίς τους κινδύνους και τις συνέπειες που προκύπτουν από κακές αποφάσεις. Ο εμπειρικός της σχεδιασμός δημιουργεί μία διαδικασία μάθησης και προσωπικής εξέλιξης ενώ όταν συνδυάζεται με το νέο Επιχειρηματικό Εργαλείο Ανάπτυξης που σχεδιάζεται, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων θα είναι εξοπλισμένοι με την απαραίτητη τεχνογνωσία για να σχεδιάσουν το πρόγραμμα ανάπτυξής τους.
Το έργο E-Growth υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ από την Best Cybernetics και είναι μόνο μία από τις επιχειρηματικές πρωτοβουλίες και δράσεις που υλοποιεί το 2021 για τη στήριξη των επιχειρήσεων και τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους.
Αν και η πανδημία προκάλεσε πολλές προσωπικές δυσκολίες και ζημιές στην οικονομία μας υπάρχουν νέες ευκαιρίες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλες οι επιχειρήσεις για να βοηθήσουν στην ανοικοδόμηση της οικονομίας και του μέλλοντος μας. Εάν θέλετε να είστε μέρος της διαδικασίας ανακατασκευής, καλέστε μας στο 2610 270093 ή  στείλτε μας μήνυμα στο info@bestcybernetics.com
BEST CYBERNETICS, Best Cybernetics CZU Logo Zelena, Best CyberneticsETA, Best Cybernetics

Trebag Logo 2017 Eng, Best Cybernetics
LOGO RED ARAξA, Best CyberneticsStpeuropa Cmyk 02, Best Cybernetics

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.