22 Νοεμβρίου, 2019 George

15 λόγοι για τους οποίους η επιχείρησή σας χρειάζεται online παρουσία: Part 2/2

Αν δεν σας έπεισε ακόμα το πρώτο άρθρο μας για την σπουδαιότητα του να έχετε μια καλή online παρουσία, τότε το δεύτερο μέρος θα σας πείσει σίγουρα.

 1. Βελτίωση της αξιοπιστίας και της αυθεντικότητας του brand σας:
  Το να διαθέτετε ένα επιχειρηματικό website καθιστά την επιχείρησή σας πιο αξιόπιστη και νόμιμη. Ζούμε σε έναν ψηφιακό κόσμο και είναι λογικό να σκεφτόμαστε πως εάν μια επιχείρηση έχει ενεργό website, τότε αυτή είναι πραγματική και δεν ξεγελάει τους ανθρώπους. Όπως πριν από δύο δεκαετίες ήταν σημαντικό να έχετε φυσική διεύθυνση. Ωστόσο, είναι σημαντικό να παρουσιάσετε την επιχείρησή σας με ελκυστικό, λαμπερό, αλλά και ορθά δομημένο τρόπο. Η ομάδα της Best Cybernetics μπορεί να σας συμβουλεύσει στο πώς να το πετύχετε αυτό και να σας βοηθήσει να χτίστε την εταιρική σας εικόνα.
 2. Υποστήριξη πελατών:
  Βελτιώστε την αλληλεπίδραση με τους πελάτες σας, δημιουργώντας μια σελίδα υποστήριξης πελατών στον ιστότοπό σας. Βοηθά ιδιαίτερα όταν «πουλάτε» σε περισσότερες από μία χώρες. Είναι σημαντικό για τις επιχειρήσεις που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά μια τηλεφωνική υπηρεσία υποστήριξης πελατών. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε μια σελίδα με Συχνές Ερωτήσεις (FAQs) για τους πελάτες, ώστε να μπορούν να επιλύσουν τα ερωτήματά τους πριν επικοινωνήσουν μαζί σας.
 3. Επίτευξη επιχειρηματικών στόχων:
  Ένα website σας φέρνει πιο κοντά στους επιχειρηματικούς σας στόχους. Πρέπει να είστε αυθεντικοί και να πιστοποιείτε την ποιότητα και την αξία σας για να κάνετε την επιχείρησή σας επιτυχημένη. Για να παραμείνετε ανταγωνιστικοί, δημιουργήστε μικρότερους στόχους. Η ιστοσελίδα δίνει μια δομή στην επιχείρησή σας και έτσι έχετε μια σαφή ιδέα για το πώς να τρέξετε την εταιρεία σας. Η συμβουλευτική ομάδα της Best Cybernetics μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την κατάλληλη δομή που ταιριάζει στην επιχείρησή σας.
 4. Ηλεκτρονικές πωλήσεις:
  Οι αναφορές λένε ότι το 2016, η βιομηχανία ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ινδία ήταν 675 δισεκατομμύρια ευρώ, πράγμα που σημαίνει πως αν δεν έχετε e-shop ίσως χάνετε ένα πολύ μεγάλο έξτρα εισόδημα από την αγορά του εξωτερικού. Το ποσοστό των online πωλήσεων αυξάνεται εκθετικά κάθε χρόνο. Δεν χρειάζεται να παραιτηθείτε από το φυσικό σας κατάστημα, καθώς και τα δύο μαζί θα σας δώσουν τα μέγιστα έσοδα. Μάθε τα πάντα για την σπουδαιότητα του να έχεις e-shop ΕΔΩ .
 5. Δοκιμάστε νέες ιδέες:
  Αναπτύξτε την ιστοσελίδα της επιχείρησής σας με CMS που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε νέες ιδέες, και οι επισκέπτες θα μπορούν να σας «πουν» αμέσως εάν λειτουργεί ή όχι. Με αυτόν τον τρόπο, δεν σπαταλάτε χρήματα γιατί μπορείτε να δοκιμάσετε τις ιδέες σας χωρίς κάποιο κόστος. Προγραμματίζετε να κάνετε εισαγωγή ενός νέου προϊόντος; Προσθέστε το στην ιστοσελίδα σας για μερικές ημέρες, κάντε το όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό και ας δούμε αν οι επισκέπτες σας το συμπαθούν ή όχι.
 6. Μηχανές αναζήτησης:
  Το 81% των καταναλωτών πραγματοποιεί online έρευνα πριν κάνει μια αγορά. Αυτό σημαίνει ότι πηγαίνουν στο Google και πληκτρολογούν μία ή περισσότερες λέξεις -κλειδιά, όπως «τα καλύτερα δερμάτινα παπούτσια» ή, αν ξέρουν τι θέλουν, «χειροποίητα ιταλικά γυναικεία υποδήματα γυναικών στην Πάτρα». Αν δεν έχετε website για την επιχείρησή σας, οι πιθανότητες εμφάνισης στη σελίδα αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης (SERP) είναι μηδενικές. Ωστόσο, εάν διαθέτετε έναν ιστότοπο, μπορείτε να τον βελτιστοποιήσετε για τις μηχανές αναζήτησης, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητές σας να εμφανίζεστε στην κορυφή των αποτελεσμάτων της Google και να έχετε μεγαλύτερη προβολή σε πιθανούς πελάτες. Οι λέξεις-κλειδιά, οι περιγραφές και οι τίτλοι είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να προσαρμόσετε στον ιστότοπό σας για τη βελτιστοποίηση της προβολής σας στις μηχανές αναζήτησης (SEO). Οι Digital Marketing experts της Best Cybernetics μπορούν να σε βοηθήσουν να βελτιστοποιήσεις την online παρουσία σου.
 7. Επιχειρηματικές ιστοσελίδες ανταγωνιστών:
  Είναι απλό. Επειδή ο ανταγωνιστής σας διαθέτει επιχειρηματικό website, πρέπει να έχετε και εσείς ένα. Οι πελάτες κάνουν έρευνα πριν από την αγορά ενός προϊόντος και αν δεν έχετε ιστότοπο, βοηθάτε τους ανταγωνιστές σας να κερδίσουν. Σημαίνει επίσης ότι αποτυγχάνετε να συμβαδίσετε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγκαταλείπετε την επιτυχία της επιχείρησής σας.
 8. Κέντρο πόρων για το προσωπικό:
  Η ιστοσελίδα δεν είναι εργαλείο μόνο για τους πελάτες, αλλά και για τους εργοδότες. Δημιουργήστε έναν subdomain για τους υπαλλήλους σας, τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να ανεβάσουν φωτογραφίες, εκπαιδευτικά βίντεο και οδηγούς για να βοηθήσουν τους πελάτες. Θα κάνει επίσης τους υπαλλήλους σας να αισθάνονται καλύτερα. Το προσωπικό σας δεν είναι δαπάνη, αλλά μια επένδυση που θα σας φέρει μακροπρόθεσμα κέρδη, όταν το αντιμετωπίζετε σωστά.

Συμπέρασμα: Το 75% των ανθρώπων κρίνουν την αξιοπιστία μιας εταιρίας περνώντας μέσα από  την ιστοσελίδα της. Το 85% των πελατών B2B κάνει έρευνα online σχετικά με την τιμή ενός εμπορεύματος προτού αγοράσει. Εκτιμάται ότι σύντομα, περισσότερο από το 60% της κίνησης στο διαδίκτυο θα πραγματοποιείται μέσω των smartphone. Και επιπλέον, οι άνθρωποι που ξοδεύουν το χρόνο τους στα Social Media αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Έτσι εάν επιθυμείτε να είστε επιτυχείς, δεν μπορείτε να αποφύγετε την παρουσία της εταιρείας σας στο διαδίκτυο. Είναι πλέον καιρός η επιχείρηση σας να έχει έναν ιστότοπο ως φάρο της ηλεκτρονικής παρουσίας σας, είτε πρόκειται για επιχείρηση είτε για εταιρική ιστοσελίδα. Η Best Cybernetics μπορεί να είναι ο συνεργάτης και συνοδοιπόρος σας στο διαδικτυακό σας ταξίδι, ώστε να εξασφαλίσετε εγγυημένη επιτυχία και γρήγορα αποτελέσματα. Τα έργα μας έχουν άξονα την λειτουργικότητα και την αισθητική, έτσι ώστε η ιστοσελίδα σας να γίνετε ολοένα και πιο ελκυστική.

Έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε συμβουλές; Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Βρείτε μας στα Social Media!

[fusion_social_links icons_boxed=”” icons_boxed_radius=”” color_type=”brand” icon_colors=”” box_colors=”” tooltip_placement=”” blogger=”” deviantart=”” digg=”” dribbble=”” dropbox=”” facebook=”https://www.facebook.com/BestCybernetics/” flickr=”” forrst=”” googleplus=”” instagram=”https://www.instagram.com/bestcybernetics/” linkedin=”” myspace=”” paypal=”” pinterest=”https://gr.pinterest.com/becybernetics/” reddit=”” rss=”” skype=”” soundcloud=”” spotify=”” tumblr=”” twitter=”https://twitter.com/bestcybernetics” vimeo=”” vk=”” whatsapp=”” xing=”” yahoo=”” yelp=”” youtube=”https://www.youtube.com/channel/UCZzBYm5BDycIg0ZxjyR4gyA?view_as=subscriber” email=”” show_custom=”no” alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][/fusion_social_links]

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.