8 Νοεμβρίου, 2019 bestcybernetics

15 λόγοι για τους οποίους η επιχείρησή σας χρειάζεται online παρουσία: Part 1/2

Ξεκινάτε ή έχετε ήδη μια επιχείρηση και δεν είστε σίγουροι για το αν χρειάζεστε online παρουσία;
Θα εκπλαγείτε μόλις μάθετε ότι περίπου το 46% των μικρών επιχειρήσεων δεν διέθεταν ιστότοπο το 2016, αλλά μέσα σε ένα χρόνο το ποσοστό αυτό μειώθηκε στο 29%. Τι έκανε τους επιχειρηματίες να αλλάξουν γνώμη;

Η ομάδα της Best Cybernetics, η οποία από το 2009 αναπτύσσει καινοτόμα πληροφοριακά συστήματα και παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop), εφαρμογών λογισμικού κατά παραγγελία (custom applications) και εφαρμογών κινητών τηλεφώνων (mobile applications), σας παρουσιάζει 15 λόγους για τους οποίους η επιχείρησή σας χρειάζεται online παρουσία:

  1. 24/7:

    Δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να βάλετε την ταμπέλα «Κλειστά» στην επιχείρησή σας, εφόσον δημιουργήσετε έναν επιχειρηματικό ιστότοπο. Οι πελάτες σας μπορούν να ρίξουν μια ματιά στα προϊόντα/υπηρεσίες σας ή και να τα αγοράσουν, ακόμα και όταν δεν είστε διαθέσιμοι. Σημαίνει ότι πουλάτε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική σας παρουσία. Ωστόσο, πρέπει να έχετε υποστήριξη από μια έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα ανάπτυξης ιστοσελίδων για βοήθεια.
    Τα έργα που έχει ολοκληρώσει η Best Cybernetics, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, εγγυώνται ότι επιλέγοντας μας ως συνεργάτη σας, θα είστε περισσότερο από ικανοποιημένοι.

 

  1. Στόχευση μιας πολύ μεγαλύτερης αγοράς:

    Όταν έχετε μόνο φυσική επιχείρηση, εξυπηρετείτε έναν περιορισμένο αριθμό πελατών, αλλά όταν αποκτήσετε και online παρουσία, μπορείτε να στοχεύσετε σε μια μεγαλύτερη αγορά. Πλέον μπορούν να σας προσεγγίσουν και αυτοί που έως τώρα δεν είχαν την δυνατότητα, όπως πελάτες από διαφορετική πόλη/χώρα. Επίσης, οι δύσκολες συνθήκες, όπως η κακοκαιρία, δεν θα σταθούν εμπόδιο στους πελάτες σας, ώστε να αγοράσουν από εσάς ή να ενημερωθούν για εσάς.

 

  1. Παγκόσμια αγορά:

    Πλέον μπορείτε να τοποθετήσετε την επωνυμία σας στον παγκόσμιο χάρτη. Όσο περισσότερες χώρες φροντίζετε να εξυπηρετείτε, τόσο αυξάνετε τις πιθανότητες για επιτυχία της επιχείρησής σας. Και ακριβώς γι ‘αυτό η επιχείρησή σας χρειάζεται έναν ιστότοπο. Είναι ένα πολύ μικρό τίμημα που πρέπει να πληρώσετε, ώστε να εξυπηρετήσετε τους πελάτες σας σε όλο τον κόσμο χωρίς να είστε φυσικά εκεί.

 

  1. Κερδίζετε την προσοχή των νέων:

    Οι νέοι άνθρωποι αφιερώνουν πολύ χρόνο στο διαδίκτυο και προτιμούν τις ηλεκτρονικές αγορές από το να επισκέπτονται την φυσική επιχείρηση. Έχοντας μια ηλεκτρονική επιχείρηση σημαίνει ότι μπορείτε να προσελκύσετε τους νέους, οι οποίοι δρουν σύμφωνα με το ένστικτο, συνήθως, αντί να κάνουν την έρευνά τους.
    Μέσω της σημασίας που δίνουμε στην αισθητική των έργων μας, αλλά και του responsive design, ώστε η σελίδα σας να είναι βελτιστοποιημένη για όλες τις συσκευές (tablet, laptop, smartphone), η Best Cybernetics σας εγγυάται την απόλυτη επιτυχία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.

 

  1. Εκπαιδεύστε τους πελάτες σας σχετικά με τη μάρκα σας:

    Οι πελάτες σας ενδιαφέρονται πάντα να μάθουν τι ενέπνευσε την εταιρεία σας να ξεκινήσει. Όταν είστε υπεύθυνοι για τη δημοσίευση σχετικά με την εταιρεία σας, έχετε περισσότερες πιθανότητες να εντυπωσιάσετε τον πελάτη σας, επειδή κανείς δεν γνωρίζει την επιχείρησή σας καλύτερα από εσάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι καυχιέστε για την επωνυμία σας, αλλά ότι μπορείτε να αυξήσετε το ενδιαφέρον των πελατών σας. Προσθέστε ένα blog στον ιστότοπό σας, έτσι ώστε οι πελάτες σας να αισθάνονται ότι τους δίνετε κάτι και όχι ότι ενδιαφέρεστε μόνο να κερδίσετε χρήματα.

 

  1. Απήχηση των Social Media:

    Εάν διευθύνετε μια επιχείρηση, είναι προφανές ότι θα χρειαστεί να έχετε παρουσία στα Social Media (Twitter, Instagram και Facebook). Αυξάνει την αξία της επωνυμίας σας, ειδικά εάν δημοσιεύετε δημιουργικές φωτογραφίες, αλληλεπιδράτε με τους πελάτες σας και προσφέρετε δώρα και διαγωνισμούς που θα σας προσελκύσουν ποιοτική προσοχή. Η εξειδικευμένη ομάδα Digital Marketing της Best Cybernetics μπορεί να σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες των Social Media.

Marketing Plan:

Οι ιστότοποι είναι μέσα στα πρώτα βήματα κάθε σχεδίου Marketing και έρχονται πριν από το σχεδιασμό φυλλαδίων και επαγγελματικών καρτών. Βεβαιωθείτε ότι κάθε καμπάνια Marketing που ξεκινάτε πρέπει να βρίσκεται στον ιστότοπό σας, έτσι ώστε οι επισκέπτες να το βλέπουν όταν τον επισκέπτονται. Σχεδιάστε τον ιστότοπό σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να μετατρέπετε τους επισκέπτες σε πελάτες.

 

Βρείτε μας στα Social Media!

[fusion_social_links icons_boxed=”” icons_boxed_radius=”” color_type=”brand” icon_colors=”” box_colors=”” tooltip_placement=”” blogger=”” deviantart=”” digg=”” dribbble=”” dropbox=”” facebook=”https://www.facebook.com/BestCybernetics/” flickr=”” forrst=”” googleplus=”” instagram=”https://www.instagram.com/bestcybernetics/” linkedin=”” myspace=”” paypal=”” pinterest=”https://gr.pinterest.com/becybernetics/” reddit=”” rss=”” skype=”” soundcloud=”” spotify=”” tumblr=”” twitter=”https://twitter.com/bestcybernetics” vimeo=”” vk=”” whatsapp=”” xing=”” yahoo=”” yelp=”” youtube=”https://www.youtube.com/channel/UCZzBYm5BDycIg0ZxjyR4gyA?view_as=subscriber” email=”” show_custom=”no” alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][/fusion_social_links]

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.