14 Μαΐου, 2020 George

Online Κρατήσεις: Γιατί να εμπιστευτείτε εμάς

Στην Best Cybernetics, εδώ και 10 χρόνια, πορευόμαστε με άξονα την υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων τεχνολογικά, αλλά και συμβουλευτικά. Εν μέσω των δύσκολων συνθηκών λόγω του COVID-19, η ομάδα μας κατάφερε να αναπτύξει μια ολοκληρωμένη λύση για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να προσαρμοστούν. Το σύστημα για online κρατήσεις δεν αφορά μόνο τις συνηθισμένες επιχειρήσεις πλεον. Επιχειρήσεις που δεν τους χρειάστηκε ποτέ, αλλά και επιχειρήσεις που δεν το εκμεταλλεύονταν ως ώρας θα πρέπει να σκεφτούν να το εντάξουν στα εργαλεία τους.

Ο ιός άλλαξε την κανονικότητα και οι επιχειρηματίες πρέπει να βρουν ένα τρόπο να προσαρμοστούν. Πρέπει να αποφευχθεί η δημιουργία ουρών στα καταστήματα για ένα καφέ, όταν ανοίξουν τα καταστήματα εστίασης, αλλά και να δοθεί χρόνος στους υπαλλήλους για σωστή απολύμανση των χώρων. Τα πλεονεκτήματα του συστήματος έχουν αναπτυχθεί σε προηγούμενο άρθρο της ομάδας μας, το οποίο μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Η Best Cybernetics δημιούργησε μια ολοκληρωμένη λύση για τις επιχειρήσεις. Γιατί, όμως, να μας εμπιστευτείτε;

1. No website? No problem!

Ακόμα και αν δεν έχετε ιστοσελίδα, η ομάδα μας αναλαμβάνει την χωρίς κόστος δημιουργία μιας one-page και responsive ιστοσελίδας που θα φιλοξενήσει το σύστημα κρατήσεων σας. Η ιστοσελίδα θα παρουσιάζει την επιχείρησή σας και θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν κράτηση online. Δεν επιβαρύνεστε επιπρόσθετα. Αν έχετε ιστοσελίδα, τότε θα προσθέσουμε την δυνατότητα της online κράτησης εκεί.

2. Εγγύηση κερδών

Θα φροντίσουμε το σύστημα μας να σας φέρει τα κέρδη και την απήχηση που επιθυμείτε. Ότι δημιουργούμε είναι φιλικό προς τον χρήστη, αλλά και προς τις μηχανές αναζήτησης. Δεν θα σας αφήσουμε μόνους σε αυτό το ταξίδι. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας, σε κάθε βήμα που κάνετε, για να βεβαιωθούμε πως εκμεταλλεύεστε πλήρως το σύστημα μας.

0033 01, Best Cybernetics

 

3. Απεριόριστες δυνατότητες και ευελιξία

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του συστήματος μας είναι η ευελιξία όσον αφορά τις δυνατότητες και το γραφιστικό. Μπορούμε να το προσαρμόσουμε στα μέτρα σας, ώστε να εκπροσωπεί την μοναδική ταυτότητα της επιχείρησής σας. Μπορούμε να προσθέσουμε δυνατότητα online πληρωμής, ακυρώσεων, στάδια κράτησης, διαφημίσεις, αυτόματη αποστολή email επιβεβαίωσης και ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε.

4. Τακτικές Marketing

Μέσω της δημιουργίας ενός τέτοιου συστήματος παίρνετε στα χέρια σας ένα πολύ δυνατό όπλο για το Marketing της επιχείρησής σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια βάση δεδομένων για τους πελάτες σας, να επιβραβεύετε τους συχνούς πελάτες με εκπτώσεις ή να παρακολουθείτε τις πληρωμές και τις διαδικασίες.

Featured Data Visualization, Best Cybernetics

5. Αποφυγή διπλών κρατήσεων

Ένα από τα συχνότερα προβλήματα που συναντάνε τα συστήματα online κρατήσεων είναι οι διπλές κρατήσεις. Η εξειδικευμένη ομάδας μας φρόντισε να το λύσει και εγγυάται την σωστή καταχώρηση των κρατήσεων και την δυναμική ανανέωση των διαθέσιμων ωρών.


Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που μας κάνουν ιδανικούς συνεργάτες για την επιχείρησή σας. Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ενημερωθείτε εκτενέστερα για όσα προσφέρουμε και να πάρετε ΔΩΡΕΑΝ μια προσφορά για το σύστημα κρατήσεων.

Επικοινωνήστε μαζί μας, αυτοματοποιήστε τις διαδικασίες και δώστε στους πελάτες σας την ασφάλεια και την άνεση που επιθυμούν για να σας εμπιστευτούν και πάλι χωρίς ενδοιασμούς. Μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δύσκολες συνθήκες και να πετύχουμε τις πωλήσεις που επιθυμείτε.

“We create and promote brands, grow businesses, lead sales and ensure effectiveness and success”

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.