7 Μαΐου, 2020 George

Σύστημα online κρατήσεων: Γιατί το χρειάζομαι;

Σήμερα, ένας αυξανόμενος αριθμός επιχειρήσεων αντιλαμβάνεται τα οφέλη της κατασκευής του δικού τους συστήματος online κρατήσεων. Μαζί με τις εξελίξεις λόγω των περιορισμών του COVID-19, γίνεται ολοένα και πιο φανερό πως ένα τέτοιο σύστημα είναι απαραίτητο για να διαφαλιστεί η ομαλή λειτουργία ενός εστιατορίου, μιας καφετέριας, ενός κέντρου αισθητικής, ενός ιατρείου, ενός κομμωτηρίου, ενός γυμναστή ή ενός ξενοδοχείου.

Τα διαδικτυακά συστήματα κρατήσεων δεν είναι μόνο για μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά και για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες. Δεν έχει σημασία αν διαθέτετε μια μεγάλη αλυσίδα εστιατορίων ή ένα μικρό κομμωτήριο. Οποιαδήποτε επιχείρηση με προϊόν ή υπηρεσία που μπορεί να γίνει κράτηση ή ενοικίαση μπορεί να επωφεληθεί από τη χρήση ενός συστήματος online κρατήσεων. Εδώ θα σας εξηγήσουμε το γιατί:

24/7 κρατήσεις

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα των online κρατήσεων είναι ότι επιτρέπουν στους πελάτες να κάνουν την κράτησή τους σε μια στιγμή που είναι πιο βολική για αυτούς. Χρησιμοποιώντας ένα online σύστημα κρατήσεων, μπορούν να κάνουν κράτηση ανά πάσα στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν εάν είναι εντός εργάσιμων ωρών ή όχι.

Αν το σκεφτείτε καλά, οι πελάτες σας είναι πολύ πιο πιθανό να κάνουν κράτηση το βράδυ, καθώς τότε έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο σε αντίθεση με όταν εργάζονται. Προσφέροντας στους πελάτες σας ένα σύστημα κρατήσεων που είναι πάντα ανοιχτό, έχετε ευκαιρία να αυξήσετε σημαντικά τον αριθμό των κρατήσεων σας.

Εξοικονόμηση χρημάτων

Γνωρίζατε ότι θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα έχοντας το δικό σας σύστημα online κρατήσεων; Αντί να πληρώνετε προμήθεια σε μια εξωτερική πηγή κρατήσεων κάθε φορά που ένας πελάτης πραγματοποιεί μια κράτηση, θα πληρώσετε απλώς το κόστος της δημιουργίας του συστήματος και τίποτα περισσότερο.

Δημιουργώντας το δικό σας σύστημα κρατήσεων, ουσιαστικά θα πετάξετε έξω τον μεσάζοντα και θα μπορείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας σε ανταγωνιστικότερες τιμές.  Επίσης, θα δώσετε μια έξτρα δυνατότητα στους εν δυνάμει πελάτες σας, ώστε να σας επιλέξουν έναντι των ανταγωνιστών σας.

Cc, Best Cybernetics

Εξοικονόμηση χρόνου

Τα διαδικτυακά συστήματα κρατήσεων μπορούν επίσης να εξοικονομήσουν χρόνο στις επιχειρήσεις μέσω της αυτοματοποίησης διαδικασιών, όπως:

  1. Έλεγχος διαθεσιμότητας για την αποφυγή διπλών κρατήσεων
  2. Συλλογή βασικών πληροφοριών πελατών
  3. Αποστολή email για επιβεβαίωση κράτησης
  4. Ενημέρωση διαθεσιμότητας μετά την κράτηση

Η αυτοματοποίηση αυτών των διαδικασιών θα σας επιτρέψει να αφιερώσετε λιγότερο χρόνο στην διαχείριση των κρατήσεων και περισσότερο χρόνο σε άλλες σημαντικότερες εργασίες.

Αύξηση κερδών

Η επένδυση σε ένα online σύστημα κρατήσεων θα αποφέρει ταχύτητατη επιστροφή της επένδυσής σας, καθώς όχι μόνο θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τον αριθμό των κρατήσεων που κάνετε, αλλά θα σας επιτρέψει και να έχετε υψηλότερο κέρδος από αυτές. Το σπουδαίο πράγμα με τις online κρατήσεις είναι ότι μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την προώθηση επιπρόσθετων προϊόντων ή υπηρεσιών στους πελάτες σας μέσω διαφημίσεων, πακέτων ή προωθήσεων (upselling).

Αυτά είναι πράγματα που το προσωπικό σας μπορεί να ξεχάσει να αναφέρει, εάν γινόταν μια κράτηση μέσω τηλεφώνου κατά τη διάρκεια μιας πολυάσχολης περιόδου. Οι πελάτες είναι επίσης πιο πιθανό να αναβαθμίσουν την κράτησή τους και να αγοράσουν επιπρόσθετα προϊόντα ή υπηρεσίες αν μπορούν να το κάνουν online, καθώς θα έχουν περισσότερο χρόνο για να πάρουν απόφαση.

Καλύτερος προγραμματισμός

Η χρήση ενός λογισμικού online κρατήσεων θα σας βοηθήσει να προγραμματίσετε τους πόρους σας πιο αποτελεσματικά. Για παράδειγμα, εάν διαχειρίζεστε ένα εστιατόριο, το λογισμικό online κρατήσεων μπορεί να σας δώσει μια εικόνα για το πόσες κρατήσεις έχετε και άρα για το πόσα άτομα χρειάζεστε.

Αυτό θα κάνει τον προγραμματισμό του προσωπικού πολύ πιο εύκολο και αποδοτικό, καθώς θα μπορείτε να υπολογίσετε πόσα άτομα χρειάζεστε εξ αρχής. Ο καλύτερος προγραμματισμός των πόρων θα αποτρέψει τις καθυστερήσεις λόγω έλλειψης προσωπικού και θα σας επιτρέψει να διατηρήσετε τους πελάτες σας 100% ικανοποιημένους.

Medical Scheduling 2x BLOG, Best Cybernetics

Ακολουθήστε την μόδα

Ο κόσμος είναι online τώρα. Σήμερα, οι πελάτες χρησιμοποιούν το internet για να ανακαλύψουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν. Εάν δεν έχετε online παρουσία, πιθανότατα χάνετε πάρα πολλές ευκαιρίες. Έτσι, εάν θέλετε να επωφεληθείτε από αυτή τη σύγχρονη προσέγγιση, είναι απαραίτητο να ενσωματώσετε το σύστημα κρατήσεων σας στις σελίδες των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας.

Εύκολες & γρήγορες πληρωμές

Οι πληρωμές διευκολύνονται επίσης πολύ με ένα online σύστημα κρατήσεων. Μπορείτε να ζητήσετε από τους επισκέπτες σας να πληρώσουν online κατά την ολοκλήρωση της κράτησης. Έτσι αυξάνεται το cash flow της επιχείρησής σας και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για πληρωμές κατά την άφιξή τους. Επιπλέον, σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης και ανάλογα με την πολιτική επιστροφής των χρημάτων, μπορείτε να κρατήσετε μερικά από τα χρήματα ως αποζημίωση.

 


 

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μια επιχείρηση μπορεί να επωφεληθεί από την επένδυση σε ένα online σύστημα κρατήσεων. Όχι μόνο θα αυξηθεί ο αριθμός των κρατήσεων και θα δημιουργηθεί υψηλότερο κέρδος, αλλά θα βοηθήσει επίσης στον προγραμματισμό, επιτρέποντας τον καλύτερο σχεδιασμό, με μειωμένο κόστος διαχείρισης.

Σε αυτό το διαδικτυακό ταξίδι δεν είστε μόνοι σας. Η πολυετή εμπειρία της Best Cybernetics στην δημιουργία συστημάτων online κρατήσεων και ο επαγγελματισμός της, την καθιστούν τον ιδανικό συνεργάτη που ψάχνετε για να αναβαθμίσετε την εταιρία σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και κερδίστε ΔΩΡΕΑΝ προσφορά για την δημιουργία online συστήματος κρατήσεων.

“We create and promote brands, grow businesses, lead sales and ensure effectiveness and success”

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.