Αρδευτική Α.Ε.

Ardeytiki

Αρδευτική Α.Ε. | Μια οικογενειακή εταιρεία γεωργικών εφοδίων με μακρά ιστορία εξυπηρέτησης στο χώρο

Δημιουργήσαμε μια ιστοσελίδα που όχι μόνο τραβάει την προσοχή αλλά και ξεναγεί απρόσκοπτα τους επισκέπτες στην ποικιλία των προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας, καθιστώντας την πόλο έλξης για δυνητικούς πελάτες σε όλη την Ελλάδα.

Αποκαλύπτοντας την πολύπλευρη τεχνογνωσία μας

✓ Σχεδιασμός & ανάπτυξη ιστοσελίδας: Η ιστοσελίδα που δημιουργήσαμε ενσωματώνει τον σύγχρονο επαγγελματισμό, συντονίζοντας την πλούσια ιστορία της ‘ΑΡΔΕΥΤΙΚΗ’ σε ποιότητα και υπηρεσίες.
Οι επισκέπτες βρίσκονται σε έναν φιλικό προς το χρήστη ψηφιακό χώρο, εξασφαλίζοντας μια αβίαστη εξερεύνηση των προϊόντων και των προσφορών.
Ο ιστότοπος ζωντανεύει με εικόνες που αφηγούνται την ιστορία των ποικίλων προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρίας.
Χάρη στην προσεκτική βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης, όσοι αναζητούν γεωργικά προϊόντα και υπηρεσίες μπορούν να βρουν την ‘ΑΡΔΕΥΤΙΚΗ’ με μια απλή διαδικτυακή αναζήτηση.

✓ Γραφιστικός Σχεδιασμός: Σχεδιαστικά καταλήξαμε σε ένα προσαρμοσμένο λογότυπο και branding που αντικατοπτρίζουν τις οικογενειακές ρίζες, την ποιότητα των προϊόντων και τις ‘ΑΡΔΕΥΤΙΚΗ’.
Μια αρμονική παρουσίαση του branding διατρέχει τον ιστότοπο, παρέχοντας μια απρόσκοπτη οπτική εμπειρία καθώς και οπτική συνοχή.
Οι εικόνες που έχουν τοποθετηθεί δίνουν την απαραίτητη προσοχή στα προϊόντα και είναι προσεκτικά βελτιστοποιημένες για γρήγορη φόρτωση του ιστότοπου στο διαδίκτυο.
Η συνολική εμφάνιση και αίσθηση του ιστότοπου συντονίζεται με την ταυτότητα της ‘ΑΡΔΕΥΤΙΚΗ’, από τις γραμματοσειρές έως τα χρώματα, δημιουργώντας μια ενιαία εμπειρία χρήστη.

Πελάτης
Αρδευτική Α.Ε.

Εργασίες
Web Design & Development
Graphic Design

01
02
03
  • Share: