22 Δεκεμβρίου, 2019 Katerina

Πρωτοχρονιάτικες ιδέες για το Email Marketing της επιχείρησής σου!

Πως να ευχηθείς καλή χρονιά στους πελάτες σου; Το Email Marketing θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο για μια ακόμα φορά!

Το πόσο δυνατό εργαλείο είναι το Email Marketing το έχουμε πει, και θα το ξαναπούμε! (Για όποιον δεν έχει πειστεί ακόμα, το άρθρο μας για το Email Marketing είναι εδώ. Trust us and take a look!). Αλλά τα newsletter δεν αποτελούν μόνο εργαλείο προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών σου, αλλά μπορούν να γίνουν το ιδανικό μέσο να ευχηθείς στους πελάτες σου… Happy New Year!
Σου ακούγεται κλισέ; 

Είμαστε εδώ να σου αποδείξουμε το αντίθετο. Το Email Marketing σου επιτρέπει να αφήσεις τη φαντασία να τρέξει & να τη στολίσεις με την πιο Πρωτοχρονιάτικη διάθεση προσαρμόζοντάς την πάντα στο brand και το κοινό σου. 
Για να σε βοηθήσουμε λίγο, οι #DigitalSuperheroes είναι εδώ να σου δώσουν κάποιες ιδέες να εμπνευστείς. 
 

  • Φτιάξε μια ecard που ταιριάζει την επιχείρησή σου

H ecard είναι ένα ψηφιακό καρτ ποστάλ ή ευχετήρια κάρτα. Απλά φαντάσου αντί να πας να αγοράσεις μια κάρτα στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σου, μπορείς να φτιάξεις μια στον υπολογιστή σου. Ακόμα καλύτερα, θα προτείναμε να το αναλάβει ο γραφίστας σου για βέλτιστο αποτέλεσμα και εξοικονόμηση χρόνου (Ο καθένας στο είδος του!)
Μια πραγματικά win-to-win επιλογή για να ευχηθείς στους πελάτες σου! Γιατί; 

Απλότητα ⭐⭐⭐⭐
Φαντασία ⭐⭐⭐⭐
Αμεσότητα ⭐⭐⭐⭐
 
You want more? Να μια ιδέα από εμάς. Πρόσθεσε και την ευχή σου πάνω στην κάρτα και… Καλή Χρονιά!
Untitled 1 300x157, Best Cybernetics

  • Πες “Ευχαριστώ”

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι πελάτες σου θα δεχτούν πολλά email με Πρωτοχρονιάτικες ευχές για ένα ευτυχισμένο έτος. Αλλά ένα New Year’s Email Marketing σου δίνει την ευκαιρία όχι είναι μόνο να ευχηθείς στους πελάτες σου, αλλά και τους δείξεις την ευγνωμοσύνη σου για τη συνεργασία σας. Ναι, εκμεταλλεύσου το κλείσιμο του χρόνου για να ευχαριστήσεις τους πελάτες σου που σε επέλεξαν & σε υποστήριξαν. Μια μικρή κίνηση που λίγοι θα περιμένουν αλλά όλοι θα εκτιμήσουν! 
 

  • Χρησιμοποιείσαι το νέο έτος σαν δώρο!

Πώς θα σου φαινόταν να κάνεις ένα δώρο στους πελάτες σου; Εμάς μας ακούγεται μια πολύ όμορφη κίνηση να κλείσεις τη χρονιά σου! Και σε ποιον δεν αρέσουν τα δώρα; Χρησιμοποιείσαι το 2022 σαν βάση μια προσφοράς ή μιας έκπτωσης και συνόδεψε τις ευχές σου για το 20,22% ή 20,22€
 

  • Δείξε την ομάδα σου

Ένα Πρωτοχρονιάτικο newsletter είναι μια φανταστική ευκαιρία να προσωποποιήσεις την επιχείρησή σου. Δείξε ποιος είσαι & ποιοι είναι οι συνεργάτες σου. Ετοίμασε ένα σύντομο βίντεο με το προσωπικό σου να εύχεται για ένα ευτυχισμένο νέο έτος! Ή απλά βγάλε μερικές φωτογραφίες με το προσωπικό σου και χρησιμοποίησε τες σαν βάση της ecard σου.

Extra point! Time for team bonding! Αυτή η κίνηση θα φέρει και πιο κοντά το προσωπικό σου με activities εκτός ρουτίνας. Αυτό και αν είναι win-to-win επιλογή. 

 
Όποια επιλογή και αν κάνεις, η λιτότητα είναι το κλειδί. Βασικός στόχος είναι να μοιράσεις τις ευχές σου απλά και σύντομα. Γιατί δεν ξεχνάμε πως, Less is More
Θέλεις να μάθεις περισσότερα;
Επικοινώνησε μαζί μας και οι #DigitalSuperheroes θα αναλάβουν για σένα τη δημιουργία της ιδανικής ψηφιακής ευχής σου!
 
 

“We create & promote brands, grow businesses, lead sales and ensure effectiveness & success”

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.