22 Μαΐου, 2022 bestcybernetics

5 τρόποι που μια mobile εφαρμογή μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σου

Αργά, αλλά σταθερά, το διαδίκτυο “καταλαμβάνει” τον κόσμο στον οποίο ζούμε (the Dark side has taken over). Έχει καταφέρει, μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, να απλοποιήσει έξυπνα πολλές πτυχές της ζωής μας. Δημιουργήθηκαν νέοι τρόποι ψυχαγωγίας, κοινωνικοποίησης και εργασίας. Όλα τα brands, από το μεγαλύτερο μέχρι το μικρότερο, χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες, τα Social Media και την Google για να αναπτυχθούν ταχύτερα. Αυτές είναι οι πιο συνηθισμένες επιλογές για τη δημιουργία μιας βασικής digital παρουσίας. Αν θέλεις να κάνεις το επόμενο βήμα, όμως, και να βγεις μπροστά από τον ανταγωνισμό σου, πρέπει να δημιουργήσεις μια μοναδική mobile εφαρμογή.
Η μανιακή με τα νέα #trends ομάδα της Best Cybernetics έκανε μια έρευνα και παρουσιάζει τα περισσότερο σημαντικά οφέλη που μια mobile εφαρμογή μπορεί να σου προσφέρει. Έτοιμος; Πάμε!

1. Βελτίωση της προσβασιμότητας

Μια mobile εφαρμογή επιτρέπει στους πελάτες σου να επικοινωνούν μαζί σου εύκολα & άμεσα. Δεν απαιτείται πάντα σύνδεση στο διαδίκτυο, ούτε να θυμούνται απ΄έξω την ιστοσελίδα του #brand σου. Μέσα στο περιβάλλον της εφαρμογής, μπορείς να παρέχεις πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες σου, αλλά και να προβάλεις τα προϊόντα σου.
Το κινητό έχει γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, οπότε είναι πολύ πιο βολικό να ελέγχει κάποιος τα πράγματα εκεί. Οι περισσότεροι άνθρωποι checkάρουν το κινητό τους περισσότερες από 10 φορές την ημέρα. Με μια mobile εφαρμογή, λοιπόν, θα διασφαλίσεις ότι οι πελάτες σου θα έχουν εύκολη πρόσβαση σε ό,τι χρειάζονται από την εταιρία σου.
1 EtsERne9OYl0NCxLZjopAQ 1, Best Cybernetics

2. Πιο άμεσο Marketing

Μέσω της δικής σας mobile εφαρμογής, μπορείτε να προωθήσετε απευθείας τα προϊόντα ή το περιεχόμενό του brand σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την δυνατότητα των ειδοποιήσεων (push ή in-app) ή να δημιουργήσετε μια ενότητα για νέα & ανακοινώσεις. Εκεί οι πελάτες σας θα βρίσκουν όλα τα νέα του brand σας (είτε προϊόντα, είτε ειδήσεις). Αυτό δημιουργεί αμεσότητα με τους πελάτες σας και νέες ευκαιρίες για την μετατροπή ενός εν δυνάμει πελάτη σε πραγματικό.
Οι ελκυστικές φωτογραφίες και οι περιγραφές των προϊόντων στην mobile εφαρμογή τραβάνε την προσοχή των χρηστών.  Τέλος, οι Social Media λογαριασμοί του brand σου μπορούν να ενσωματωθούν στην εφαρμογή για μεγαλύτερες marketing δυνατότητες.

3. Αυξάνει την αξία & το awareness του brand σου

Στη digital era, η mobile εφαρμογή λειτουργεί όπως ακριβώς και μια αφίσα. Μια προσεκτικά κατασκευασμένη και καλοσχεδιασμένη εφαρμογή θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις από το πλήθος και να αυξήσεις την αξία του brand σου.
Παράλληλα, θα υποστηρίξει την ανάπτυξή του, μέσω της δημιουργίας awareness. Ειδικά όσον αφορά τους millennials, μια mobile εφαρμογή μπορεί να εκτοξεύσει το brand σου, καθώς οι περισσότεροι από αυτούς κατεβάζουν τακτικά εφαρμογές και παιχνίδια στα κινητά τους.

4. Καλύτερη εξυπηρέτηση & εμπειρία πελατών 

Όπως είπαμε προηγουμένως, η mobile εφαρμογή σου προσφέρει μια καλύτερη και πιο άμεση σύνδεση με το κοινό σου. Λειτουργεί όπως μια γέφυρα που ενώνει αυτές τις δύο πλευρές. Έρευνες έχουν δείξει, πως η πλειονότητα των χρηστών προτιμούν τις mobile εφαρμογές από τις ιστοσελίδες, καθώς είναι πιο αποτελεσματικές και πιο γρήγορες στη χρήση.
Η πιο άμεση επικοινωνία που προσφέρει η mobile εφαρμογή, οδηγεί σε καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών. Τέλος, σου δίνεται η δυνατότητα να παρέχεις προσφορές αποκλειστικά για τους χρήστες της εφαρμογής ή προσωποποιημένες προσφορές. Το τελευταίο μάλιστα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα trend της εποχής.
Importance Of Customer Satisfaction 01, Best Cybernetics

5. Μεγαλύτερα έσοδα

Τέλος, η mobile εφαρμογή θα δημιουργήσει μια extra πηγή εισοδήματος για την επιχείρησή σου. Εκτός από τις πωλήσεις, ένας ακόμα τρόπος δημιουργίας εισοδήματος είναι η ύπαρξη διαφορετικών εκδόσεων: επί πληρωμή ή δωρεάν.
Ακόμα και η δωρεάν έκδοση μπορεί να δημιουργήσει κάποιο extra εισόδημα (μέσω των διαφημίσεων για παράδειγμα). Αν παρέχεις επιπρόσθετα προνόμια μέσω της paid έκδοσης, όμως, μπορείς να περιμένεις τεράστια κέρδη. Γι’ αυτό χρειάζεται να δημιουργήσεις μια εφαρμογή με καλό #scalability.


Ο κόσμος κινείται με ταχύτατους ρυθμούς. Αν θέλεις να μείνεις (ή να γίνεις) ανταγωνιστικός, πρέπει να μάθεις να προσαρμόζεσαι σε αυτές τις αλλαγές. Η δημιουργία μιας mobile εφαρμογής δεν κάνει απλά ένα update στο brand σου, αλλά δημιουργεί επιπρόσθετες ευκαιρίες για την προσέλκυση νέων #leads και την επίτευξη περισσότερων πωλήσεων.
Η εξειδικευμένη ομάδα της Best Cybernetics έχει βοηθήσει αρκετά brands να κάνουν αυτό το μεγάλο βήμα. Αν ψάχνεις τον ιδανικό τεχνολογικό #partner για το brand σου, τότε είσαι στο σωστό μέρος. Επικοινώνησε μαζί μας και πάμε να σχεδιάσουμε μαζί την ανάπτυξη της επιχείρησής σου!

“We create & promote brands, grow businesses, lead sales and ensure effectiveness & success”

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.