2 Ιουλίου, 2020 George

5 λόγοι για να επιλέξετε μια Digital Agency για το Digital Marketing της επιχείρησής σας

Αποφασίσατε (επιτέλους!) να αξιοποιήσετε διαδικτυακά εργαλεία για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας, έτσι; Όμως, οι επιλογές που έχετε είναι πολλές και σχεδόν άγνωστες σε εσάς. Σωστά; SEO, email marketing, PPC, Social Media, blogging. Είναι πολύ φυσιολογικό το να μην ξέρετε από πού να ξεκινήσετε. Το Digital Marketing είναι ένας γενικός όρος που περιλαμβάνει όλους τους digital τρόπους προώθησης και ανάπτυξης της επιχείρησής σας. Έτσι, μπορεί να είναι αρκετά περίπλοκο να ξεκινήσετε μια ισχυρή ή μεγάλης κλίμακας καμπάνια εάν η εταιρεία σας δεν διαθέτει τους πόρους, το χρόνο και την τεχνογνωσία για κάτι τέτοιο.

Για αυτόν τον λόγο, είναι ιδανικό να συνεργαστείτε με μια Digital Agency. Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικούς από τους λόγους για τους οποίους πιστεύουμε ότι πρέπει να αναθέσετε το Digital Marketing της εταιρίας σας σε μια Digital Agency:

1. Επικεντρωθείτε στη λειτουργία της επιχείρησής σας

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, το Digital Marketing προϋποθέτει την πρόσληψη νέου προσωπικού για την εκτέλεση των καμπανιών. Επίσης, θα χρειαστούν πόροι και χρόνος για να δημιουργήσετε την ομάδα, αλλά και την ίδια την καμπάνια.

Αυτό μπορεί να είναι αρκετά χρονοβόρο και μια Digital Agency μπορεί να είναι έρθει και να πάρει αυτό το βάρος από τους ώμους σας. Δεν θέλετε να «χαλάσετε» μήνες εκπαιδεύοντας την ομάδα σας. Αυτός ο χρόνος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Με μια Digital Agency, πρέπει απλώς να συζητήσετε για τους στόχους και το χρονοδιάγραμμά.

2. Κόψτε τα περιττά έξοδα

Θα εκπλαγείτε αν μάθετε ότι το να αναθέσετε σε μια εταιρεία το Digital Marketing της επιχείρησής σας είναι πολύ πιο φθηνό, με την πάροδο του χρόνου, από τις in-house λύσεις;

Οι Digital Agencies λειτουργούν ως ανεξάρτητοι εργολάβοι, επομένως εξαλείφετε την ανάγκη για φόρους και υποχρεώσεις μισθοδοσίας.

Επιπροσθέτως, μερικά από τα καλύτερα εργαλεία που χρειάζεστε για να εκτελέσετε τις καμπάνιες σας χρειάζονται αγορά ή συνδρομή. Οι περισσότερες αξιόπιστες Digital Agencies διαθέτουν ήδη τα απαραίτητα εργαλεία, επομένως δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε τίποτα για να τα αποκτήσετε.

Pretto 6, Best Cybernetics

3. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς

Αν σκέφτεστε να κάνετε in-house τις Digital Marketing καμπάνιες της επιχείρησής σας έχε στο νου σας πως δεν είναι εύκολο για την ομάδα σας να κατανοήσει όλες τις  τεχνικές, όπως τις στρατηγικές SEO και το Social Media Marketing.

Αντ ‘αυτού, μπορείτε να το αναθέσετε σε μια ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων ανθρώπων σε συνεργασία με μια Digital Agency. Ορισμένες μεγάλες Digital Agencies πληρώνουν πολλά χρήματα για να προσλαμβάνουν και εκπαιδεύουν τους καλύτερους στον κλάδο.

Ακόμα ένα πλεονέκτημα εδώ είναι ότι αυτοί, σε αντίθεση με την ομάδα σας, έχουν εργαστεί σε παρόμοια έργα στο παρελθόν. Επομένως, δεν περιμένετε να «κάψετε» χρήματα για να βελτιώσετε την εμπειρία τους.

Στην Best Cybernetics έχουμε αναλάβει Digital Marketing καμπάνιες για εταιρίες κάθε μεγέθους και εγγυούμαστε πλήρη επιτυχία. Στόχος μας είναι να πάμε την εταιρία σας στο επόμενο επίπεδο.

4. Δείτε real-time αποτελέσματα

Καμία επιχείρηση δεν θέλει να κάνει επενδύσεις που δεν φέρνουν αποτελέσματα. Με τόσες πολλές μεθόδους Digital Marketing, μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζετε την πραγματική απόδοση της επένδυσής σας (ROI). Ωστόσο, μια Digital Agency βοηθά στον καθορισμό των βασικών δεικτών απόδοσης (KPIs). Αυτοί οι δείκτες βοηθούν να καταλάβετε την απόδοση των καμπανιών σε σχέση με τους στόχους σας.

Επίσης, θα προσδιορίσουν τις σημαντικές μετρήσεις που πρέπει να ακολουθήσετε σε διαφορετικά κανάλια για να δείτε την αποτελεσματικότητα κάθε καμπάνιας και θα σας βοηθήσουν να λάβετε τις σωστές marketing αποφάσεις.

5. Απολαύστε τη δύναμη του storytelling

Η εσωτερική ομάδα marketing της επιχείρησής σας εργάζεται ακούραστα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Αυτό σας βοηθά να ξέρετε τι να βελτιώσετε και τι να εξαλείψετε για να κάνετε το προϊόν όσο πιο ελκυστικό και βιώσιμο γίνεται.

Σκοπός της Digital Agency είναι να αναλάβει τον καθορισμό και τη διάδοση του μηνύματος του brand σας σε διαφορετικά κανάλια και πλατφόρμες. Αυτό συμβάλει στη δημιουργία εξατομικευμένων σχέσεων του κοινού σας  με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, βελτιώνοντας την ορατότητα και την εικόνα σας.

Στην Best Cybernetics λατρεύουμε την δημιουργία συναρπαστικών και ελκυστικών μηνυμάτων που συνδέονται και αλληλεπιδρούν με το κοινό-στόχο σας. Η εταιρεία μας το επιτυγχάνει αυτό κατανοώντας τις ανάγκες του κοινού σας και συνδυάζοντάς τις με τις σωστές λύσεις.

Storytelling With Data Visualization In Marketing, Best Cybernetics

Αναπτύξτε την επιχείρησή σας με μια Digital Agency

Είναι γεγονός ότι το Digital Marketing έχει τη δύναμη να αναπτύξει την επιχείρησή σας πολύ πιο γρήγορα από τις παραδοσιακές τεχνικές Marketing. Η ανάθεση του Digital Marketing σε μια Digital Agency σας επιτρέπει να ξεκινήσετε τις καμπάνιες σας άμεσα. Δεν χρειάζεται να περιμένετε το πότε θα είναι έτοιμη η ομάδα σας.

Ξεκινήστε κατανοώντας πρώτα τις ανάγκες σας και έπειτα μοιραστείτε τις με το Digital Agency της επιλογής σας. Οι Digital Marketing καμπάνιες λειτουργούν καλύτερα αν όλα τα μέρη βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος. Επιπλέον, η Digital Agency θα πρέπει να απολαμβάνει την ελευθερία λήψης αποφάσεων που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας.

Η Best Cybernetics είναι ο ιδανικός συνεργάτης της επιχείρησής σας, καθώς διαθέτει εμπειρία, δημιουργική σκέψη και result-driven ανθρώπους. Έχετε κάποια απορία σχετικά με το Digital Marketing; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

“We create & promote brands, grow businesses, lead sales and ensure effectiveness & success”

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.